Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 31 Mac 2010

FORUM MALAM ESOK - DI DEWAN SIVIK PETALING JAYA



INI SEMUA PEMIKIR PAKATAN RAKYAT - BUKAN TUKANG BODEK





FORUM - DI JEMPUT DATANG

BILA : 01hb April 2010

MASA: 7.30 ptg - 11.30 ptg

TEMPAT: Auditorium Dewan Sivik MBPJ

ALAMAT: Jalan Yong Shook Lin, 46675 Petaling Jaya



PENCABULAN AMALAN FEDERALISMA: IMPLAKASI KEPADA INSTITUSI PERUNDANGAN DI MALAYSIA

Panelis:

Perkongsian sekitar konflik isu royalti minyak di Kelantan dan rampasan kuasa kerajaan negeri di Perak oleh:

1. YB Husam Musa
2. YB. Ir. Haji Mohammad Nizar Jamaluddin

Kritikan, pandangan serta kupasan sekitar konflik perundangan dan kuasa Persekutuan-Negeri oleh:

1. Zaid Ibrahim
2. Professor Dr. Abdul Aziz Bari
3. YB Sivarasah Rasiah


Dan pembentangan Hasil Kajian Isu Perak oleh:

ILHAM Centre.

SEMUA DI JEMPUT DATANG / TAK ADA NASI BUNGKUS DAN TAMBANG BAS TIDAK AKAN DIBAYAR




10 ulasan:

merbok berkata...

laa awat depa tak jemput Dr Shad Saleem Faruqi sama??

Tanpa Nama berkata...

halo Sham

sorang datang dapat berapa hinggit?
tak kan tak ada langsong?
depa buat kita orang dapat jugak bas free, nasik bungkus free, duit poket lagi, topi lagi, t-shirt lagi......

PR ni, nak jimat sangat laa
cilok laa kat mana-mana
belajar macamana depa buat

Sivakumar berkata...

Sedikit berita dari DUN Perak:

Menurut Nizar Jamaluddin, Pakatan Rakyat "bertalu-talu minta supaya Perintah Tetap dihormati. Tetapi kita lihat ia dilacur dan diliwat oleh Ganesan dan Umno-Barisan Nasional”...

kah, kah, kah... power ayat dia, dilacur dan diliwat UMNO-BN!

Kenapalah penyokong-penyokong ultra dari belah BN masih tak sedar-sedar lagi...

ismail berkata...

Takdak nasi bungkus ka.....aiseh ni yang maleh nak mai ni kalau belah sana buat syok juga datang ambil nasi bungkus pas tu balik lah tapi yang ni bila datang kena pi dengaq la....

anakjati Kuala Kurau berkata...

Aku rakyat PERAK pun dah jd macam KARTUN .. sm mcm negeri AKU yg DARUL KARTUN... cerita PERAK lebih KARTUN dari KARTUN biasa... kenapa MELAYU masih TONGGONG percaya kat MAMAK ZAMBRY tu ...

Bigfish berkata...

Jom jom jom, aku pun nak pegi. Yang penting BN lingkup, kakakaka

Tanpa Nama berkata...

Nizar: Ganesan cabul Perintah Tetap Dewan

Malaysiakini

Menurut Nizar, Pakatan Rakyat bertalu-talu meminta supaya Perintah Tetap dihormati tetapi sebaliknya ia dilacur dan diliwat oleh speaker Ganesan dan Umno-Barisan Nasional.


Nota buat tuan tt,

apa tak buat laporan 'royal rumble' kat ipoh hari ini?

dengar cerita puak2 gerombolan baru tahu pasai keperluan dalam perintah tetap..huh..parah betul si speaker haram jadah charlie chaplin ganesan nie..

Tanpa Nama berkata...

Ibrahim Ali berkata 'Don't talk shit'
..sampai tiga kali berturut-turut, kepalanya geleng depan,geleng belakang...kah..kah..kah...

ni..memang power punya cakap !! kah..kah..kah... don't talk shit !!!

pada kerajaan UMNO/BN..don't talk shit la !!

Tanpa Nama berkata...

Akan turut hadir bersama, fru bersama meriam air, 300 SB dan 300 mata2 tak berapa gelab,..kah...kah....kah....

Tanpa Nama berkata...

Forum spt ini dah biasa kita dengar di kawasan bandar

PR kena pro aktif
banyakkan forum di luar bandar
banyakkan forum di felda2
banyakkan forum di johor, melaka, pahang, perlis, n9

orang bandar dah banyak sedar
orang kampung masih tertutup minda
golongan ini yang perlu lebih banyak forum

kalau kena cara
forum/ ceramah berterusan di luar bandar
orang kampung sedar
bn boleh berkubur

masalahnya pr ni
suka forum di bandar sahaja
kawasan kampong PR susah nak jenguk
suka forum di kelantan selangor sja
negeri lain PR susah nak jenguk

kena ubah sikap
masuklah ke kampong2
mula dari sekarang
bukan bila air dah sampai hidung