Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 29 April 2010

AHAD INI DI PALAU PINANG




SEMUA DI JEMPUT UNTUK BERLABON DAN MINUM TEH





NOTA:

BILA : 2hb Mei 2010

JAM : 2.00 - 5.00 Petang

DIMANA : Dewan Kampong Haji Mahmud
Permatang Berangan B
Tasik Gelugur
P.Pinang

Lepas berlabun kita minum teh tapi TT minum kopi.

19 ulasan:

romeo berkata...

kalau kat kuantan..wajib aku pegi!..
penang..? mak aii..tak dapek den nolong

dollahyankee berkata...

kita jumpa di sana... sana..sannaaa..

Tanpa Nama berkata...

Aku mesti pi ni...

Lang berkata...

tt semakin sebok...

tp ingat kena berhati2...

Tanpa Nama berkata...

Bro Isham..

Nanti jgn lupo buek kek Somban...alang2 tu mintaklah geng Chegubard organized satu...esey pun nak join jugak...

Lawan Tetap Lawan...f.t.g(fuck the gerombolan)

Tanpa Nama berkata...

abg tt tolong komen sikit tentang artikel di utusan malaysia -29.4.10 muka surat 5 "isu khutbah: hassan ali buat aduan polis" bagaimana editor bangang nak tipu melayu.

master berkata...

'Lepas berlabun kita minum teh tapi TT minum kopi.'

Hahaha. Cam haram.

Tropic Thunder berkata...

jauh sangat bro, mcm mane aku nk pi?... apepon hidup PR!!!

Holden Caulfield berkata...

haha..patut la nko tak dapat pergi nilai..takpe2..

apapun,lu baca berita ni.berita sedih..

http://kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2010&dt=0429&pub=Kosmo&sec=Sukan&pg=su_01.htm

berbuih mulut aku baca kah kah kah!

SyawaL berkata...

Bila nak singgah perak?

Tanpa Nama berkata...

Jangan lupa bawak buku karya TT ke sana ..mamak jual buku kat Penang takut nak jual buku-buku karya TT. Majalah zuhar pun bawak sekali...mesti laris sebelum di rampas...hahaha!. Jangan lupa TT...wassalam.

Tanpa Nama berkata...

TT, jgn lupa pergi johor.....kat muo ler...

Bagi ler sokongan pada warga muo yg dah beralih kat PR for all...

org muo memang sporting.....

jgn lambat2....kita org dah kena turning over kaw-kaw ngan gerombolan ni...

tapi????? aku tak ler terhingin sangat pon....

TT, org atas pagar banyak niiiii

Tanpa Nama berkata...

TT....

minum kopi ke atau minum Beer...kah kah kah kah

lu banyak lawak...sejak bila lu minum kopi????

TAKEBEEEERRR

Tanpa Nama berkata...

malam buat apa TT ? boleh ceramah di Jelutong Penang ?

si_kontol berkata...

TT aku nak pi Ahad ni...

sardindalamtin berkata...

jauh sgt. tapi kalo dekat KL pon aku tak pegi.

Woit TT, buat la kat area gombak nie, leh gua datang.

yg kat PP, kopi apa lu minum?
kopi cap kapal layar atau kapal tayar? gua pon dah mula belajar minum kopi.

gua nak blajar cara hidup org sosialis.

ap berkata...

perlu apa2 bayaran x?

kejekatrumah =) berkata...

wah bestnye..harap boleh g sana

dariana berkata...

Bila nak mari Kota Bharu pulak?
Boleh kami hidangkan nasi tumpang atau nasi kukus dengan sup tok ayah.