.

Ahad, 4 April 2010

ALTANTUYA AKAN MUNCUL DI HULU SELANGORDARI AKHBAR LIBERATION - PARIS
NAJIB BERMULA DENGAN ALTANTUYA , SETAHUN DENGAN APCO – harakahdaily

Najib Razak mengulangi strategi membisunya ketika isu APCO Worldwide menyelubungi genap setahun beliau menerajui kerajaan Barisan Nasional (BN), kata Naib Presiden PAS, Salahuddin Ayub.

"Beliau memulakan pentadbirannya dengan strategi membisu terhadap dakwaaan beberapa akhbar luar negara seperti Liberation, The Nation, Sunday Times, Times of India, The Australian, New York Times, International Herald Tribune, Far Eastern Economic Review dan Kompas yang menyiarkan artikel-artikel yang membangkitkan persoalan yang mengaitkan dirinya dengan pembunuhan Altantuya dan komisen besar yang diberikan oleh syarikat Perancis, Armaris, kepada sebuah syarikat Malaysia.

"Setelah genap setahun beliau menerajui kerajaan BN, beliau menyambutnya dengan strategi yang sama terhadap pendedahan bahawa beliau memperalatkan wang rakyat untuk membahayakan negara ini dengan mengambil khidmat APCO yang didominasi Yahudi Zionis," katanya.

KAH KAH KAH…

woit… BANYAK NYA AKHBAR BUAT LAPORAN…. kah kah kah…

kah kah kah....AKHBAR SIAM… AKHBAR MAT SALEH… AKHBAR AMERIKA…. kah kah kah…

kah kah kah… AKHBAR HONG KONG…. kah kah kah…

kah kah kah…. AKHBAR DARI PERANCHIS PUN ADA…. kah kah kah….

woit… SEKARANG APO KO PULAK…. kah kah kah…

kah kah kah… LEPAS SATU… SATU BALA DATANG MELANDA…. kah kah kah…

kah kah kah…. BETUL KATA LIM KIT SING … MAT MONGOL INI SUWEEEI DALAM BAHASA CHINA…. kah kah kah…
8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

haram jadah
rupanya zionist israel sudah masuk

Khun Pana aka johanssm berkata...

Teoh Beng Hock akan muncul juga.

bigfish berkata...

ya ampooon. untung betul rakyat hulu selangor bila kerajaan bermurah hati bagi projek mee segera kepada rakyat hulu selangor.

dulu masa mula2 jadi PM, mat monggol kata dah takde projek mee segera nih.

Tanpa Nama berkata...

Alhamdulillah. Banyak pembangunan datang ke Hulu Selangor. Bagus.

Tanpa Nama berkata...

Kepada tenaga kempen PKR, parti ketuanan rakyat, BERKEMPEN DENGAN HABIS-HABISAN TENTANG SATU HARAMJADAH ni: APCO ZIONIS!!!

1) uarkan di kempen dan risalah: kenapa takda kah rakyat malaysia yg bijak pandai nak menggoreng, nak juga APCO ZIONIS yang penuh dengan ex-mossad Israel tu BUAT APA????

2) uarkan di kempen dan risalah: KENAPA APCO TU MULA2 MASUK MSIA GUNA NAMA 'MIND TEAMS SDN BHD'?? KENAPA LEPAS TU BARU DEDAH NAMA SEBENAR? MESTILA PASAL APCO TAU NAMANYA TU BUSUK DENGAN DARAH RAKYAT YANG DIANIAYA DAN DIBODOHKAN, macam malaysians suma la ye nak dijadikan???

3) uarkan jangan tak uar:
KENAPA NAJIBZIONIS TAK JAWAB APA FAEDAHNYA PADA RAKYAT MSIA ADA HUBUNGAN DENGAN APCOZIONIS NI YG TERANG2 PUNYA KAITAN DGN ISRAEL DAN MOSSAD!!!?? KENAPA NAK SANGAT LINK2 NI WALHAL DALAM PASPOT MSIA KITA TAK BOLEH MASUK ISRAEL PUN. WHY THE DOUBLE STANDARD!! Pedulik aku Apco ofis dia kat washington, yg pentingnya tu haaah, suma CEO, CIO, sibodoho sumanya ZIONIS, jadi kenapa nak ada kaitan??

4) uar jangan tak uar:
KENAPA BAYAR DENGAN DUIT RAKYAT SERVIS COMPANY YG MENYOKONG ZIONISME?? MANA PI TANG MENYOKONG PALESTIN??? MANA PI? MASUK DALAM KONTOL la kan, stadlentut tu dah picit bagi mandul suma jantan UMNO?? O, patutla dah mandul sumanya jantan umno ni, kontol kena pegang ZIONIS!!!

KEMPENKAN 'MENGUNDI BN BERMAKSUD MENDAULATKAN ZIONIS DI MALAYSIA'!! 'MENGUNDI BN BERMAKSUD ANDA MENYOKONG DARAH KANAK2 PALESTIN MENGALIR LAJU'. 'MENGUNDI BN BERMAKSUD ANDA SENDIRI PENYEMBAH ZIONIS'.

Jangan bising pasal terminologi 'ALLAH' kalu Zionis boleh berkuasa di Malaysia!

storm62 berkata...

Siapa yg sebut nama Altantuya kat Hulu Selangor semua kasi tangkap.

Siapa yg sebut Anwar liwat saiful semua kasi rm200.00 cash.

Tanpa Nama berkata...

strategi membisu kerana perkara ini betul. kalau tak betul, saman lah paper paper orang putih. Tarak akai kah?

1malaysia
1mongolia
1apco

Lang berkata...

woi tt... jib almonggoli tak heran pada surat kabo omputih tu... apa ada kene mengena dengan dia... orang mesia tak smua baca paper omputih tu.. orang mesia baca utusan meloya dan berita hairan jak. lagi pon yang penting skali sekarang ni, sekarang ni, sekarang ni.... 68 peratus orang mesia dah pecaya kat dia... (tak taula angka tu betuk ke idak) Itulah bekal kat ulu selangor.

kah.. kah.. kah..