Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 19 April 2010

ALTANTUYA SUDAH SAMPAI KE HULU SELANGOR




KD ALTANTUYA MASUK KE SUNGAI HULU SELANGOR




KAPAL SELAM MALALAYSIA MUNCUL DI HULU SELANGOR - malaysikini

Isu pembelian kapal selam yang dilihat 'suam-suam kuku' sejak akhir-akhir ini, muncul semula pada kempen pilihan raya kecil parlimen Hulu Selangor.

Ketua umum PKR, Anwar Ibrahim menjadikannya sebagai modal ceramahnya di Pekan Kerling, malam semalam.

Pembelian kapal selam itu timbul semula apabila terdapat pekembangan terbaru di Perancis di mana beberapa peguam di negara itu ingin penyiasatan dibuat semula

"Bukan saya yang buat laporan itu....jawab Najib jawab," katanya di hadapan kira-kira 500 hadirin.

Menurut Anwar, dua peguam hak asasi manusia di Perancis menuntut kerajaan negara itu menyiasat penjualan kapal selam kepada Malaysia itu.

Sebelum ini, pembelian kapal selamitu didakwa ada kaitkan dengan pembunuhan seorang model dari Mongolia, Altantuya Shaariibuu.

KAH KAH KAH…

woit… MENAGIS LAAA BIK MAMA TAK BOLEH SHOPPING KE PARIS…kah kah kah..

woit…BUKAN SAHAJA PARIS TAK BOLEH MASUK …. SELURUH EROPAH TAK BOLEH MASUK…. kah kah kah..

kah kah kah… MACAM MANA NAK PERGI KEDAI HEEEROOT… kah kah kah…

kah kah kah…KALAU MASUK KENA TANGKAP…. MACAM MENTERI ISREAL…. kah kah kah…

woit…. RAZAK BAGINDA….. TAK BOLEH PERGI KE MANA-MANA…. kah kah kah..

kah kah kah…. PADAN MUKA…. kah kah kah

nota:
bila ada laporan polis dibuat di paris
polis paris akan mencari malaon-malaon
yang bersangkutan.

laporan polis ini bukan macam laporan polis
di malaysia.

pinochet bekas pm chile di tahan di london
henry kessinger tidak datang ke eropah lagi
rumsfled terpaksa pusing kapal terbang kerana akan disoal polis jerman
menteri luar isreal tak berani datang ke london

waran ini bukan hanya untuk peranchis
tetapi seluruh EEC - 24 buah negara
24 buah negara kah kah kah

kalau macam ni kena pergi shopping
di dubai sahaja kah kah kah





9 ulasan:

Tahu sumbat berkata...

Patut la Bik Mama shopping kat Chow Kit je..

Tanpa Nama berkata...

Yes, baru depa tau & sedar diri skit yang standard sana tak serendah standard di sini. sini, setakat attend mana-mana perasmian dah cukup elok. polis pun pilih bulu before nak mula siasatan or amik tindakan. bagus ni..i am just waiting for more..

Tanpa Nama berkata...

jib ngan bik mama kat jepun,tengah belajar silat samurai ninja sumo.macam jugak kamalanathan tiga penjenis dalam satu nama.

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah
laporan polis prancis dibuat oleh Zooooooooooooldondin el-frooogii

Pakuemas berkata...

http://www.rsis.edu.sg/networking/view_day.asp?id=1005&view_date=19-April-2010

biar betul mamt ni masih ada org nk dgr ceramah...
kah kah kah....

mempelung berkata...

lepas ni jadi PATI la Bik Mama kalau nak shopping kat Herooooot lagi...wakakakak

sardindalamtin berkata...

pasti bik mama akan shopping di ebay.com utk beli kasut gucci.

Lang berkata...

cilakak perancis, cilabab eu... korang sekat kebebasan bik mama... nanti korang taula nasib korang... nanti kene adu ngan bik michel ngan paman ohbama baru tau... seluruh tomcat, tomdog dan tomfrog datang bedil eu... lepas tu baru nak bagi shoping kat heerrooot ke?

berani korang ek?... abang... tolongla... mama nak choping ni.... 74 juta tu bleum abis lagi... tak syokla cam ni... majuk la kalau mcm ni.... tak nak bagi tau...

hahahahhaha...

Tanpa Nama berkata...

Mengelentong negara kononnya bercuti di Eropah sedangkan tujuan sebenar ialah...

BAGAIMANA MENGELENTONG 201 – Kelas Hari Pertama

-average joe-
klakka-la.blogspot