Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 28 April 2010

BEKAS PRESIDENT PANAMA DI BICARAKAN DI PARIS




KAWAN PRESIDENT BUSH PUN DI KENAKAN OLEH PERANCHIS




BERITA NAJIB DAN RAZAK BAGINDA TAK MAHU DENGAR DAN BACA

Manuel Noriega faces French court on $7m money-laundering charges - THE GUARDIAN LONDON

The former Panamanian dictator Manuel Noriega faced money-laundering charges in a French courtroom today after being extradited from the United States, opening up a new legal battle for the strongman who spent two decades behind bars in Florida for drug trafficking.

French authorities claim Noriega, who was ousted in a US invasion in 1989, laundered $7m (£4.5m) in drug profits by buying luxury apartments with his wife in Paris. Noriega was convicted in absentia, but France agreed to give him a new trial if he was extradited.

Noriega, 72, arrived this morning on a direct flight from Miami and was served with an international arrest warrant. He could face another 10 years in prison if convicted


KAH KAH KAH...


woit... INI MAHKAMAH PERANCHIS.... kah kah kah..

kah kah kah... BEKAS PRESIDEN PUN .... KENA BAWA KE PARIS... kah kah kah..


nota:

nanti kalau gi shopping ke dubai jangan naik kapalterbang
naik kapal selam kah kah kah...


15 ulasan:

Lang berkata...

jangan harap perkara begini boleh berlaku di sini...

Tanpa Nama berkata...

Tetapi bolehkah Perancis berbuat demikian kepada najis/Rosmah/baginda?
Kalu boleh jawapnya pasti tak senang tidur malam le dan hidup sentiasa kena berpura-pura besak untuk kelihatan yang " I tak kenal siapa di Altantuya" Boleh minta bantu Obama kut?

Tanpa Nama berkata...

@Tanpa Nama 2010 April 28 15:06

Mana kita tau depa sumer tidoq tak lena... sumer keje orang buatkan, dia orang ni keje berjimak jer tau...bangun pagi ada orang datang menyembah/membodek meminta projek...apa dia nak risau kalo tak dapat pergi Europe? Banyak lagi tempat dalam Malaysia dia orang tak pernah pijak lagi pun... Ada 222 kawasan parlimen dan beratus2 ADUN lagi dia orang tak lawat pun..

Beratus2 rumah pelacuran pun masih belum terlawat... no sweat brader...rilek la...

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah. Woi TT! Ini Malaysia maa. Bukan any developed country. Kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

kekebalan undang undang hanya untuk gulungan elit diMalaysia sahaja,

rakyat bawahan diMalaysia saperti timun dan durian, digolek pun kena, tergolek pon kena, apa saja pun kena..

Tanpa Nama berkata...

Banyak lagi tempat dalam Malaysia dia orang tak pernah pijak lagi pun... Ada 222 kawasan parlimen dan beratus2 ADUN lagi dia orang tak lawat pun..

Beratus2 rumah pelacuran pun masih belum terlawat...


- Tanpa Nama 2010 April 28 15:41

exactly, bro!
22tahun mahadir jadi pm malaysia pun takde meliwat semua 222kawasan parlimen atau 576kawasan dun, tak kenal nama/muka setiap 17juta (masa tu) penduduk malaysia yang menggelarkan dia perdana menteri negara!
inikan pula bini rosmah yang baru je 1tahunjagung digelar perdana menteri, takkan mampu dia terliwat 222kawasan parlimen atau 576kawasan dun dan setiap 27juta penduduk malaysia... setakat yang kita diberitahu masa ni (itupun rahsia rasmi yang dibocorkan) dia baru mampu meliwat 1orang je, itupun orang tu dah berkecai bontot dari badan!

-average joe-
klakka-la.blogspot

indraputra80 berkata...

BEKAS PRESIDENT KA?

Nasib baik di sini tak de "PRESIDENT".

So....mungkin undang undang itu tidak bole di terima pakai di sini.

Khun Pana aka johanssm berkata...

Elok juga kita sampaikan tahniah kepada Ezam Kotak kerana baru dilantik untuk pegang jawatan Janitor dalam Parlimen.
Jawatan Janitor ni adalah penting dan Ezam Kotak paling layak sebab dia ada Kotak dan Katak .
Tahniah juga kepada thambi Palaselvel.
Dia menang ! hahaha..pintu belakang pon boleh pakai...hahaha

atingtic berkata...

nota:

nanti kalau gi shopping ke dubai jangan naik kapalterbang
naik kapal selam kah kah kah...



Sabit kita beli Scorpene.. US ada Air Force One, kita ada Navy Seal One IsMalaysia..

Baru ambo tau.. Bijak gak Rosmoh nie..

Tanpa Nama berkata...

hahaha la joe...bayangkan setiap adun, paling kurang ada 10 buah rumah pelacuran...bak kata pengarah felda yang nak gi tidur semalam kat rumah setiap peneroka felda...itu pun dia tak mampu buat...

bini rosmoh dan bik mama kalo ulang pi tidoq umah peneroka felda la kan, mau sampai hari kiamat pun tak abih lagi first round tidoq umah depa...itu blom lagi singgah umah pelacuran...

nasib sikambing hitam berkata...

Aku dok tunggu bila lagi, 2 anggota polis yang meletupkan altantunya nak dikenakan hukuman gantung, kalau bolih hukuman tersebut ditayangkan secara langsung oleh TV1 idamanku.

Tapi sebelum gantung tu, tunjuk muka dulu, tak aci main tutup2 muka, manalah tau, mamat lain pulak yang kena gantung.

Tanpa Nama berkata...

mat sembab tuggu pluang ni..jd PM,bertambah2 lah daging..kah kah kah

winter sonata berkata...

sedang membakar dan sedang terbakar atau menunggu dibakar??

Tanpa Nama berkata...

Tuan nasib sikambing hitam,

2 anggota polis yang meletupkan altantuya tu tak akan dihukum mati.

sebab tu mereka sentiasa tutup muka. Mereka akan di "set free" lah. Mungkin dah balik rumah dan di beri berbilion bilion untuk sumbat mulut.

Takkan keluarga mereka tak riuh sekampung kalau memang di tuduh dan di kurung. Kerana ni hanya sandiwara aje. Biar mereka dikurung sekejap, keluarga mereka di beri wang sumbat dan di jelaskan bahawa sandiwara ni hanya untuk PM kita kekal kuasa di putrajaya.

Kan semua pihak gembira?

Kalo tiada sandiwara ni, tentu riuh sekampung.

Bila masa untuk 2 anggota polis di gantung mati, mereka akan cari lah 2 ekor indonesia yang patut dihukum dan gantilah. Jadi suratkhabar akan keluarkan 2 mayat. Siapa kenal? muka tak pernah di siarkan.

Atau sampai masa tu, ada cerita dan sandiwara lain plak. Kan Rosmoh tu pandai putarbelik.

itulah aku rasa akan berlaku.

celaka punya APCO APNO BN.

orang kampung

Tanpa Nama berkata...

Kalau presiden boleh dia orang tibai, perdana menteri lagi le bolehnya!
Tapi dia dah serah diri pada yahudi n yahudi ni boleh tolong dia dunia dan akhirat!!!