Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 29 Mei 2010

DARI KOTA BAHRU



KONGRESS KE 6 PKR BERMULA



dewan persidangan kelantan trade center penuh.
wakil parti dan para tamu telah memasuki dewan sejak awal
lagi.

jam 9.00: persingangan bermula dengan ucapan dasar dari
presiden parti.

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tukar tiub, kalau wa ada kat kota bharu, wa akan ajak lu pergi makan nasi kerabu best kat salor..

hidup tukar tiub...

hidup pkr...

hidup kelantan...

mapuh mung nate awang adek n katak brohim alu..nate beruk matyehh..

zeqzeq berkata...

selamat bersidang DENU deknu

Lang berkata...

mana berita ni... ko ni pergi bersidang ke pergi bersidai kat kb??? apa dorang tak kasi masuk ke? apa ko pakai tag nama utusan meloya ke?...

tak de ke crite2 subsidi nih?

zman berkata...

Tuan TT,
terlanjur ke KB, cari kedai Hj Halim,kg batu empat wakaf che yeh (betul betul kat simpang empat lebuhraya rantau panjang) dan order sup belut.Mesti terangkat punya!!Tak payah payahla sebok cari cek mek molek.

Tanpa Nama berkata...

Semoga Kapal Bantuan Kemanusiaan ke GAZA dipermudahkan mencapai matlamatnya oleh ALLAH..

Apa komen APNO??

Tanpa Nama berkata...

tengahari ni makan apa pulak.. takkan nasi kerabu lagi... makan budu ulam la bagus.. otak jadi sihat, jiwa jadi berani dan bila cakap mesti bersabdu... huhu

Tanpa Nama berkata...

Lu masuk tanding jawatan apa bro?
Wa ingat kalu lu jadi adun esok, lu pun lompat jugak!
2 juta bro!!!!!

Tanpa Nama berkata...

mano beritonyo abe hise wei!
ko tengoh make lopak tike kot pete-pete gini!


p/s: sapo2 tok pehe silo tanyo ore kelate deh!

Tanpa Nama berkata...

hang pengerusi mesyuarat ke TT?
sampai blog hang tak gerak langsung

kalau hang naib presiden PKR
mau mampus blog hang nih

dah ler tuh
meh le cerita sikit apa belaku kat sana

mangkuk betul hang nih

Tanpa Nama berkata...

شوق كالو انا دافة حاضير

SELAMAT BERKONGRES

باريسن ناشيونل ماكين لمه دان فوفوس

jalan JPJ,panji

*nkat jalan JPJ ni ada pulut ikan kering, meh try..