Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 24 Mei 2010

POW TERBARU - PAU PANAS




SATU LAGI SEJARAH DI LUPUS - BILA MELAYU NAK SEDAR NEGARA TERJUAL KERANA BURET






PEMIMPIN MELAYU SUKA MAKAN PAU KAYA MONGOLIA SELALU KENA POW



STESEN KTM TG PAGAR DIPINDAH KE WOODLANDS JULAI 2011 – minsider

Najib Razak dan rakan sejawatannya Lee Hsien Loong bersetuju untuk memindahkan stesen kereta api Tanjung Pagar berusia 78 tahun ke Woodlands, Singapura.

Stesen kereta api itu dikendalikan oleh Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB).
Pemindahan akan berkuat kuasa 1 Julai 2011.

KAH KAH KAH…

woit… TANAH DI STESEN ITU SAPA REMBAT…. kah kah kah..

woit… ITU TANAH NEGARA…. kah kah kah….

woit… BETUL TAK RAMALAN TT…HARTA NEGARA SUDAH KENA JUAL…. kah kah kah…

kah kah kah…. SUDAH KENA POW…. kah kah kah..

woit…. MANA DIA PEKASAM…. kah kah kah..

woit… MANA DIA GABAM…. kah kah kah..

woit… MANA DIA PUKIPM…. kah kah kah..

kah kah kah... MANA DIA GENG SONGKOK TINGGI... kah kah kah..

woit... MANA DIA ZUL NORDIN ... PEJUANG ISLAM... NEGARA KENA JUAL...kah kah kah

kah kah kah... MANA DIA GPMS.... kah kah kah

nota:
bahaya jika pemimpin negara
yang ada masaalah pribadi
akan kena pow selalu
kah kah kah


24 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bola Najib dan Rosmah sudah kena pegang Singapore !!

gambar Najib + Altantuya di Singapore ada di tangannya...patutlah kena 'pow' oleh Singapore !!

Madey bila nak bantai sama Najib !!

Tanpa Nama berkata...

Abis tu tanah tanjung pagar bagi / jual kat sapa?
Jangan nak sembunyi haaa! cakap betul-betul
Sekarang zaman internet maaaa
Bukan zaman surat kabar maaaa

Alias Mohd Yusof berkata...

nampaknya Singapura yang selalu untung, kita selalu kalah dan rugi. Mana yang dikatakan menguntungkan kedua2 pihak?

Lang berkata...

ala tt ni... yang aku jual tu pon tanah kampong kat singapore... dah lama semak samun... aku tengah nak guna duit ni... ape ko tak perasan ke kembo aku yg muke mcm baru bangun tido tu... ala yg sembab tu... kan dia kasi tau aku... die kata, "abang kena bayar utang... utang tetap utang.. abang dah sebutkan utang 5 ratus hinggit... abang kena bayar la... nnt kalau tidak kena pukol dengan diorang, kan dah kes naya..."

lagi satu tt... korang masih bole tinggal kat tanah aku ni pon dah kira ok tau... sekali aku jual tanah ni kat mak long aku kat henglen tu baru korag tau... hutang aku ngan tok aku kat negara matahari tu pon boleh tahan jugak.. sebab dia tak bising aku buat dek je..

tt, ko rase ape lg care nak buat duit ni... lepas ni anak menakan aku lg ramai nak mintak duit raya... abah dorang sorang demi sorang mati... aduih... aku jugak yg kena bagi duit... kalau tidak... memang keluarga tiri aku sapu bersih punya... abih diambiknya pusaka tinggalan bapa anak menakan aku... tolong la tt.... hey! ini jibun la... the superb tricker!!! ada berani ka??? cubalah.... wakakakaka

Tanpa Nama berkata...

bagus....
bagus...
bagus...
INI LAH PEMIMPIN MELAYU
LEPAS INI PULAK JUAL TANAH MELAYU

Sudin berkata...

Telor najib dan rosmah dah kena pulas...

Singapura dan lee kuan yew berpisah tiada.....abang cukong sulong

Vincent tan ka,micheal chen ka...abang cukong nombor dua di malaya.....

Umno jadi barua china-china ni !!!

Oh!Tanjung pagar.... barua dari umno(B),mamak madey haram jadah,ketua menteri yang rogol budak bawah umur,gahfar baba dah mampus,daim masih hidup.....
Tergadai dan terjual gara-gara krisis ekonomi......

Selagi ada mahkamah rayuan pukimak setan di malaysia mereka-mereka ini tidak akan mengaku menjual tanjung pagar......

Singapura pegang telor bini rosmah gara-gara lubang jubor/borit altantuya......
Mamak madey haram jadah tumpang sekaki peras ugut........

Selagi tak ditanam mamak ni dan Umno(B)hidup-hidup selagi itu mereka bermaharajalela di malaysia.

woit...isham !....TT ada lembaga penapiskah sekarang ?

Jadi le orang isham ooiii...!!!
Kebenaran jangan disembunyi !

Rillink berkata...

Assalam Bro,

INILAH DIA PEMIMPIN YAMG MENGKHIANATI NEGARA..Mana dia ketua geng pekasam???jangan jangan telo dia dah kena gengam dengan bik mama.kah kah kah kah kah uwekkkk.,

paloibinmulau berkata...

bro isham,

ini bukan pow hahaha. ini namanya blackmail. sapa yg kana blackmail? pasai apa mudah kana blackmail? hahaha lu pikir la sendiri

Tanpa Nama berkata...

adoiiiiiiiiii apa punya mat munggul sama itu bik mamam,bayak bahlol sama itu bangang sama itu sial sama itu celaka punya pemimpin,,,bodoh bertopap2,,,kasi jual malaysia senang cita,,hapa punya bangang punya olang nama mat munggul,,,wa malu arrr ada itu pemimpin ini macam,,pikir pkai pakai pala bana apa??/?berjuang konon,,satu hali nnti mungkin akan ada itu 1singapore,yilek malaysia,,,itu tnjung pagar kita punya,,HAK MALAYSIA,apa bangang mau pindah,,hadoii,,ada belapa lagi HAK MALAYSIA,,itu monggol bodoh tggu masa mau juai,haiyooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Khun Pana aka johanssm berkata...

Lee Kwan Yew pon dah pandai ikut kata istiri rosmah.
" I help you , you help me .Deal okay ?"

azmie berkata...

1. dulu time madir, klu dia keluar negara org risau musti ada yg nak kena dlm negara. time najib plak, bila keluar negara je, org risau musti ada yg nak kena jual.
2. malaon tu musti bg mcm2 alasan nak pindah ke woodlands. win-win situation kot mcm batu putih. atau win-win style limbang. ya lah, katanya nak buat joint development sama mcm di limbang jugak. penyokong umno yg bodo patut tengok dulu lokasi tg pagar tu banding dgn woodlands.
3. elok sangat nih. mula2 dok kat pagar. lepas tu kena hambat masuk utan jadi kera.
4. tulis berita bagi habih isham. 2011 ke woodland, 2018 berambus terus dr singapore.
5. ni kepala otak meniaga model ekonomi baru. pelaburan tanah tu 60% share mcm biasa khazanah pegang. yg bodo tu tak kira, cukai dan segala mak nenek yg kena bayar ke singapore. sapa yg untung. bodo melantun2

Tanpa Nama berkata...

Rakyat yang miskin dah lama kena jual oleh Pemimpin UMNO iatu Madey, Paklah,terbaru Najib..
mamak Madey rembat duit cukai rakyat 100 billion,jual telaga minyak, jual TM pada temasik,jual Tapak KTMB..

Rakyat miskin ada yang bijak tetapi kena jual...

Saiful berkata...

yohooooo..you help me ..i help you..itu saja ayat brader mot mongol.
bukan setakat singapore saja boleh pow amamt mi..kita pin boleh..bagi saja ada prk ..tgk..kita pin boleh pau mamat ni..pau kain pelikat..pau mnasik ayam..pau jalan..pau 5 juta pun boleh...yahoo you help me ..i help you..

Tanpa Nama berkata...

seburuk-buruk Mahathir, dia mempertahankan tanah tersebut. Mahathir rela menanggung kerugian akibat keretapi KTM dari Johor ke Sigapore (Tanjong Pagar)selalu kosong kerana Lee Kuan Yew bina MRT untuk bunuh KTM and tuntut balik tanah KTM yang seluas lebih 600 ekar.

BUJANG SUSAH berkata...

terdengarlah aku cerita yg disampaikan oleh seorang kakitangan kera-jaan yg bkerja di Malaysian Administrative Modernisation and Management Planning Unit (MAMPU) yg mngatakan keraja-an terdesak ingin menggunakan berjuta2 wang rakyat dgn pelbagai cara (spt saman xde diskaun, memotong elaun2 kakitangan kera-jaan, cukai kredit kad, etc.) hanya utk dibayar kpd media asing supaya tidak mengajukan soalan "kes pembunuhan altantoya". penyampai cerita ini menyaksikan sendiri pemberian wang tersebut kpd media2 asing.

diharap blogger2 ke sesape yg biase dgn media luar dpt bertanya mengenai isu pemberian wang ini untuk mendapatkan kepastian. TQ

Tanpa Nama berkata...

i smile u smile hehehe...dulu yg no:1 jual pulau ini yg ke6 jual yg sisa2..ta lama lagi johor pulak kene jual...yg paling untung si cukong datang dr tongsan sehelai sepinggang sekarang dapat 1 pulau dr 1 malaysia..untungnya aku jadi bangsa melayu yg paling banggang dalam dunia..

I help you, you help me wakakaka berkata...

wakakaka...Singapore sudah help me

wakakaka...sekarang i help singapore

wakakaka...mana dia pemuka yahudi senyap je takut ke

wakakaka...aku dah kata kalau PR takde tolor dalam seluar pun rabbi-rabbi umnoapco rembat

wakakaka...hoii Zul nordin, rabbi ibrahim, GST and lain-lain...keluar la fatwa yahudi korang...wakakaka

Tanpa Nama berkata...

Orang tua-tua kita selalu cakap
Kalau tak ada duit pun janganlah jual tanah
Jual tanah boleh jadi papa kedana

Itu orang tua-tua cakap la

sekali tergadai - silap kita
dua kali tergadai - salah kita
tiga kali tergadai - bangang kita

Tanpa Nama berkata...

Wow, wow, wow. You all ni ba----- sangat. Tak faham faham. Bo--- Itulah bendanya yang dipanggil win-win situation oleh Rais Yatim. Zul Nordin dan Berahim Ali ada akal. Dia orang faham sangat. Mereka tu baru boleh dinobatkan sebagai ULAMA, yakni orang yang berilmu. Bukannya FOOLAMAK.

Nostalgia abkk berkata...

I have two words for the peeim"Pu** ma*.

Tanpa Nama berkata...

tanah woodland tanah tambak-pasir dari johor...

tanjung pagar tu bukan tanah tambak...tanah original tanah pulau temasek

Tanpa Nama berkata...

PADAN. MUKA. MELAYU.

JUAAAAAAL. JUAAAAAAL. dan JUAAAL!

Sat lagi satu Johor tu Singapore nak, dia kata dia nak, suka ati dia la. Babai Johor...

PUQEEMHAQ KAU NAJIB!! PUQHEEMHAQ!!

PADAN.MUKA.MELAYU.

Tak sedar2 kena bagi bodoh. Besok2 si najibun aldollar alringgit ni larik gi ostrolia jadi PR, melayu dan segala yg dibodohkan? Merempat di Tanah Melayu nan diperkosa. Hah..time tu, segala PUKIPM, GPMS, PERKOSA, peranti, peruntu, pegudu, pedudadudida, suma jadi tukang lap jamban, tukang jilat jamban hokayy..

jangan kata tt tak warning.

bodoh punya yg mengundi hamno. tak tau nak cakap apa dah.

Tanpa Nama berkata...

woit… TANAH DI STESEN ITU SAPA REMBAT…. kah kah kah..


woit… ITU TANAH NEGARA…. kah kah kah….

woit… BETUL TAK RAMALAN TT…HARTA NEGARA SUDAH KENA JUAL…. kah kah kah…

kah kah kah…. SUDAH KENA POW…. kah kah kah..

Kenyataan diatas semua betul
nak tanya sket Mana punya persetubuhan

woit…. MANA DIA PEKASAM…. kah kah kah..
yang ini wa tau
woit… MANA DIA GABAM…. kah kah kah..
ini pun tau.

kah kah kah... MANA DIA GENG SONGKOK TINGGI... kah kah kah..
tau jugak. tang ni ada myuskil skwt la Bro
woit… MANA DIA PUKIPM…. kah kah kah

woit... MANA DIA ZUL NORDIN ... PEJUANG ISLAM... NEGARA KENA JUAL...kah kah kah

kah kah kah... MANA DIA GPMS.... kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Bukit pun kalau hari2 cangkul pun pupus gak...