Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 26 Julai 2010

ADA SURAT NIKAH BOLEH MASUK FRAME




BUKAN SENANG NAK DAPAT SURAT NIKAH - MESTI ADA JANGGUT DAN SERBAN





KHAIRY MINTA PEMUDA UMNO DEKATI RAKYAT DENGAN IKHLAS
- minsider

Dekatilah masyarakat dengan ikhlas, bukannya sekadar ‘masuk frame’ atau menonjolkan diri untuk mencuri perhatian, demikian ingatan Khairy Jamaludin kepada anggota pergerakan itu hari ini.

Beliau berkata, keikhlasan adalah lebih penting kerana sebagai pemimpin mereka tahu siapa yang membuat kerja dan siapa pula sebaliknya.

“Kita kena tunjuk bahawa Umno ini sentiasa dekat kepada rakyat. Sebab itu saya tegur Pemuda, sekiranya saya turun untuk membuat gotong-royong tak perlulah dikerumuni dengan rombongan... itu nampak macam kita sengaja nak masuk frame.

“Pemuda kena keluar daripada budaya nak masuk frame. Saya tahu siapa yang buat kerja. Jadi tak payahlah nak masuk frame kalau nak dinilai oleh saya sebagai Ketua Pemuda,” katanya.

Khairy berkata, budaya menonjolkan diri ketika menyertai aktiviti kemasyarakatan yang melibatkan pemimpin perlu dihindarkan, selaras dengan saranan Najib Razak yang mengingatkan pemimpin dan pegawai kerajaan agar menjauhi budaya ingin popular.

Beliau berkata, janganlah apabila hanya ketika pemimpin atasan turun ke bawah barulah seseorang itu menonjolkan diri sedangkan sebelum ini mereka tidak pernah melakukannya.

KAH KAH KAH…

kah kah kah…. MALAON INI PUN NAK MASUK FRAME…. kah kah kah..

kah kah kah…. MALAON INI BUKAN MASUK FRAME BUKAN DG GOTONG ROYONG…kah kah kah..

kah kah kah… MALAON INI MASUK FRAME DENGAN SURAT NIKAH…. kah kah kah..

SURAT NIKAH KAH KAH KAH

woit... TAK PERCAYA TANYA MADEY... kah kah kah

nota:
kalau pemuda gerombolan dekati rakyat
ini bahaya besar – habis harta rakyat kena rembat
banyak tanah tergadai kerana kelentong gerombolan
mula malaon ini tanya geran tanah – kemudian di cadang untuk
buat niaga – guna geran tanah untuk cagaran –
projek lingkup – cagaran tergadai kah kah kah

pemuda gerombolan ini macam nyamok
nampak peluang boleh isap darah dia keluar
macam nyamuk… kita tampar awal awal kah kah kah


6 ulasan:

Khun Pana aka johanssm berkata...

Nampak nya Kera Jantan tak nak cari gadoh dengan Raja Putar Klentong lagi...hahaha
Tak berani dah...dah kecut
Sebab RPK sudah siarkan bahan bahan bukti BSA Tahir dan scomi...hahaha
Woi Khairi Jamban , Raja Putar belom habis dengan engkau ini...sila masok dalam gelangang

Sedang tunggu engkau dalam MalaysiaToday..sila bawak Bapak mertua , PIG musang , AG guni patail sekali.

mosabit berkata...

nak masuk frame macamana...frame banyak jenis frame....frame kecik masyukkk pun kecik.....

frame kat atas meja..ker...frame kat dinding rumah ker...frame kat dewan pwtc ker...??

haa...kalau nak besar lagi ...ikut saiz frame papan iklan......baru satu malaya nampak..

kj ni frame dia besar jugak...tapi bini rosmah masih tak boleh nampak ...apa barang ni??

kah kah kah kah kah kah ....

OrkEd Desa berkata...

frame??hahaha..Frame Of References...ni kene google Coping Frame Of Reference...khas utk keri nih...hahaha...

ade mslh really orientation dah mamat nih...

Tanpa Nama berkata...

Beruk Keri lagi...
Harap surat nikah saja,
lepas tu cakap besar pulak!

Tunggu la beruk oiii...
Tak lama lagi hang kena halau
Pi main jauh2

Dapat title ketua pemuda pun
kena rasuah duit!
Hang nak suruh orang ikhlas
konon!

Tanpa Nama berkata...

bro tt
aku rasa kj keluar kenyataan ni cuma nak cover line utk UMNgOk - dia baca blog hang dan terasa kemaluan bila hang asek kutuk 'upacara rakyat' anjuran UMNgOk spt ceramah dan demo sejak akhir2 ni hanya ciput je yg turut serta - jadi nanti ada la alasan, tak ramai datang sebab sengaja taknak ramai2 enter frame nampak tak ikhlas. jadi cukuplah berdemo dgn 30-40 org
kahkahkahkah

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)
twitter: averagejoeMY

opisboi berkata...

KHAIRY MINTA PEMUDA UMNO DEKATI RAKYAT DENGAN IKHLAS SUPAYA SENANG MELIBAS SEMUA HARTA BENDA RAKYAT SPT PUDU JAIL, TANAH KUARTER JALAN PEEL, JALAN COCHRANE, BRICKFIELDS UNTUK MEMENUHI NAFSU SERAKAH LEBIH TERUK DARIPADA IBLIS & SEYTAN