Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 16 Julai 2010

BUKAN TALI BAN TAPI TALI BARUT




UCAPAN SELAMAT DATANG DARI TALIBAN




PENGLIBATAN ATAM DI AFGHANISTAN SATU PENGITIRAFAN – ZAHID : melayau

Penglibatan Angkatan Tentera Malaysia (ATM) dalam membantu mengatasi masalah kesihatan rakyat Afghanistan, merupakan pengiktirafan peringkat antarabangsa terhadap kemampuan angkatan tersebut

Ahmad Zahid Hamidi berkata, kerajaan Afghanistan telah memohon kepada Malaysia agar menghantar pasukan perubatan ATM bagi membantu mengatasi masalah itu.

"Kita menghantar kumpulan perubatan ini bagi menterjemahkan keprihatinan kita terhadap masalah kesihatan yang dihadapi oleh rakyat Afghanistan," katanya kepada pemberita selepas merasmikan persidangan perwakilan UMNO bahagian Bukit Katil di sini, malam tadi.

Ahmad Zahid berkata demikian ketika diminta mengulas penghantaran satu kontinjen 40 anggota ATM bagi membantu membina semula prasarana kesihatan dan bantuan perubatan di Wilayah Bamyan, Afghanistan.

Mereka yang akan bertolak ke Afghanistan hari ini, terdiri daripada 10 pegawai dan 30 anggota lain-lain pangkat daripada pasukan Perubatan, pasukan Pergigian serta Elemen Keselamatan Am dan Tadbir di bawah misi Operasi Interim Sokongan dan Bantuan Nasional ke Afghanistan

KAH KAH KAH…

woit… INI BUKAN IKTIRAF…. INI JADI BARUA AMERIKA…. kah kah kah..

woit… ZAMAN MADEY INI TAK BERLAKU…. kah kah kah..

woit… ZAMAN KERAJAAN NAJIB/ROSAMAH… MALAYSIA TUNDUK PADA AMERIKA… kah kah kah..

woit…BILA TALIBAN MENYERANG… YANG DISERANG TAK KIRA DOKTOR ATAU BOMOH…kah kah kah..

woit…. AMERIKA DAN BRITAIN … MULA TARIK DIRI…kah kah kah..

kah kah kah... KENAPA JADI BODOH... SORONG KEPALA… CARI MAUT.. kah kah kah…

4 ulasan:

kingkonglee69@gmail.com berkata...

hai hicyam,
gua tau dia sorang budak baik satu bilek dengan kamaruzaman yacob di kolej 5 UM tahun 1974.
gua tau dia punya gambar rambut panjang kat speech-corner um itu jam.
gua tau dia sokong reformasi & kena tangkap kat sabah lepas tu sokong mahdey.
gua tau dia manyak takut sama husam musa bila tatak datang kat tv9 untuk debat.
gua tau dia ada kena saman oleh dr hasan ali di mahkamah shah alam.
gua tau dia pun ada kes besar di mahkamah tanya itu karpal signh mulut besar.
gua tau dia mau kasi taleban manyak sehat - nanti taleban kasi hantam sumer askar amerika-zionist & kita punya askar.
gua pikir lebeh baik ini orang kasi jadi duta kat bumi taleban.

Tanpa Nama berkata...

Skang ni sapa agen amerika? Anwar ke Mat Mongol? Celaka punya Mat Mongol... abis orang kampung ditipunye...

Tanpa Nama berkata...

hot TT,ini sudah lebey...ape kejadah ko back up madey????haaaa???madey sendri penah tuduh ko nanges rayu kat die nk balik,pe jadah ko nk backing die haaa????g mampos la zaman madey xjd menda ni,tp xpyh la nk highlight kan,sial la lu niii,potong stimmm doowhhh..

-madey kimak-

Tanpa Nama berkata...

Macam mana tak bodoh hulur kepala nak kena bunuh dengan Taliban sebab Panglima ANgkatan Tentera pun bodoh. Panglima Angkatan Tentera Malaysia general 'tip of iceberg' masa jadi Panglima Tentera Udara injin jet pun bolih hilang dan seksa sarjan India nak cover up.
Wow! Zahid antar Panglima ANgkatan Tentera dengan menantu dia jadi umpan Taliban lagi baik. Nak jaga injin dalam Pengkalan di negara sendiri pun tak tahu ini nak jaga Taliban... poraaah Zahid ni dapat nasihat dari siapa? Tak kan nak dengar nasehat general tip of the iceberg.....pakai helmet suruh bik mama pukul kepala zahid hamidi.....lagi baik....bangang ....