Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 15 Ogos 2010

DUIT DINAR KELANTAN




ZIONIS TEMPATAN MULA MARAH !



dinar emas kelantan kini menjadi heboh.
najib telah mengeluarkan ucapan - tapi
tak muktamad - biarkan bank negara buat
keputusan.

kah kah kah.... pasal apa nak suruh bank negara?
pasal apa tak berani buat keputusan sendiri?
tak kan semua takut nak buat keputusan.

NOTA:
apabila bila kita melakukan sesuatu
dan musuh kita marah terhadap apa
yang kita lakukan - ini bermakna
apa yang kita buat adalah betul dan tepat.

jika kita melakukan sesuatu dan musuh kita senyap
maka ertinya kita telah sama setaraf dengan
musuh kita kerana itu musuh kita tidak marah !

pekara yang paling bodoh yang boleh kita lakukan
ialah membuat kerja dan meniru apa yang musuh kita
lakukan kah kah kah

7 ulasan:

Khun Pana aka johanssm berkata...

Sesiapa yang simpan wang kertas , nilai nya akan turun dan susut dengan chepat...lagi chepat dari bas express.Rugi , rugi dan merugikan.

Tapi kalao simpan dalam bentuk Emas...nilai nya tidak turun atau susut ..tak rugi .
Chuma ada untung , untung dan beruntung.

Sokong Kerajaan Kelantan untuk guna Dinar Emas dan juga pakai Silver dollar.
Harap rakyat tahu menilai sebab Emas ialah mata wang yang tepat dan bijak.
Wang simpanan haros ditukar kepada Emas.
Orang gerombolan pon nak emas ni..bukan semua umgok bodoh simpan kertas jamban BNM.

C++ berkata...

Bhai TT...

Gua sokong dan setuju penggunaan dinar dan dirham di Kelantan... dan sepatutnya ianya diteruskan juga disemua negeri yang dikuasai oleh Pakatan Rakyat...

.... hahaha... gua dah lama dah menabung dalam bentuk dinar dan dirham nih... hahaha.... stok dinar gua dah boleh beli sebijik kereta dah.... hahaha

TEKONG DARAT berkata...

c++...
kedah tak mau ikut kot...
mb dia kan ke"umno"an sket...
kehkekh...

Tanpa Nama berkata...

bagaimana kalau kita marah musuh kita...adakah bererti musuh kita itu benar???

Tanpa Nama berkata...

KERAJAGOPALAN menyelaraskan harga pelir, betul dan tepat ka tu TT?

RAJAGOPAL tak bising pun... katanya pelindung rakyat! penaung kepala bana haper nih.. semua boroi2 belaker... daging banyak melilit di kepala ka... kasi otter sikik la daging tu rajagopal...

nizam rusli berkata...

saya melihat ini adalah senjata PR untuk menang besar dalam PRU 13. Didik masyarakat penting menyimpan emas dan mengembalikan wang syariah ini ke dalam masyarakat. negeri2 di bawah PR di saran mengeluarkan Dinar dan Dirham juga

govofhate berkata...

tgk jer film die har 3, geng jerman tu rompak emas kat fed reserve bknnya rompak us dolar..ni buktinya emas bernilai dr kertas tandas tu..