Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 20 September 2010

JEMPUTAN DARI ZUNAR DAN MB PERAK





MARI BERSAMA ZUNAR DAM MENTERI BESAR PERAK JUMAAT INI




MENTERI BESAR PERAK AKAN BERSAMA

Salam saudara/saudari,

Dijemput hadir ke majlis pelancaran buku terbaru saya CARTOON-O-PHOBIA pada jam 8 malam 24 September ini (jumaat) di Selangor Chinese Assembly Hall seperti yang dinyatakan di atas. Ia akan dirasmikan oleh Menteri Besar Perak Nizar Jamaluddin. Harap juga saudara saudari dapat membeli CARTOON-O-PHOBIA sebagai sokongan kepada saya:

1. Untuk membantu dana bagi melawan KDN di mahkamah yang dijangka
bermula Oktober depan.

2. Untuk memastikan 'reformasi kartun' yang dimulakan oleh saya
dan konco-konco dapat diteruskan.


* Untuk membeli secara online sila ke link ini:

http://blog.cartoonkafe.com/?p=302

atau

http://www.gerakbudaya.com/products-page/new-release/cartoon-o-phobia-a-collection-by-zunar/

* Untuk sebagarang pertanyaan boleh menghubungi pejabat saya: 03

22-72-40-45 atau email kepada cartoonkafe@gmail.com.


Sekian terima kasih,
Zunar (zunar49@gmail.com)


6 ulasan:

The Clown berkata...

Agaknya mereka masih dibuai mimpi. Bila pula Nizar jadi besar punya menteri?

Tanpa Nama berkata...

the clown memang hodoh dan bodoh...

Tanpa Nama berkata...

Sejak menang PRy ke-12 yang lalu, awak tidur ke?

Selagi nizar tidak meletak jawatan dan DUN tidak bersidang untuk mengundi tidak petrcaya kepada Nizar, dia tetap MB perak yang sah.

BN/UMNO hanyalah kumpulan samseng yang berlagak mafia!

Tanpa Nama berkata...

Brother Clown, buka dan baca perlembagaan Negeri Perak baru komen. cian sama lu laa... buta sejarah dan undang-undang

Tanpa Nama berkata...

lu owang pon satu, tengok nama dia pon dah tau...... agak agak la kalu nak pukul budak terenchat, nanti orang menilai kita lebih sindrom daripada pelawak tu!!!!

Tanpa Nama berkata...

wooi clown kimak ... tujuh lapis langit dan tujuh lapis bumi aku tak kan mengaku zambry kadiaq mugabe kudeta tu MB Perak walaupun pejabat tempat aku bertugas berurusan ngan pejabat Menteri Besar Perak hampir setiap hari berkerja.... dan boss aku pun tak pernah mention nama zambry bila kami nak berurusan ngan pejabat MENTERI BESAR ... tambahan pulak sejak heboh satu Ipoh berita ; mana-mana konsortium yang memohon tanah untuk tujuan komersial mesti menyediakan sumbangan (korang boleh agak maksud 'sumbangan' tu ) bagi setiap ahli exco yang terlibat untuk meluluskan permohonan tanah tersebut ....
... aku setuju ngan tanpa nama 10.10 & 10.35... mengikut undang tubuh negeri perak ... MB cuma boleh lucut jawatannya hanya dengan dua cara SAHAJA ... samada dia letak jawatan atau dia kalah dalam undi tak percaya ... sultan sendiri tak berhak memecat dia kerana dia dilantik oleh DUN ... begitu juga ngan speaker ... cehh buang karen tul layan ko la clown ... kan dah naik angin satu badan aku ... biasanya badut ni bodoh bodoh alang ...ooops sorry bro tanpa nama 13.40 semakin terbuang karen teman layan malaon clown ni ..