Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 27 September 2010

SELMAT HARI LAHIR




HARI ULANG TAHUN LEBAI GOOGLE




nota:
dunia tanpa lebai google adalah dunia yang tempang
dunia tanpa lebai google adalah dunia yang tak penuh
selamat hari lahir cik lebai
selamat panjang umur
murah kanlah rezeki
banyak mengumpul
data data
dan imej!


hidup di pandu lebai google adalah hidup penuh kebenaran!
aku bergoogle maka aku wujud !

bergoogle ke hulu bergoogle ke hilir
bergoogle dibulu bergoogle dipelir
jangan lupa memakai kondom kah kah kah




11 ulasan:

UMNO BODOH berkata...

Lu..Isham buat gua nyut..nyut..nyut..kahkahkah...mari kita bergogle..kena pakai kondom..kahkahkah...SELAMAT HARI LAHIR.

Tanpa Nama berkata...

tanpa google kita tidak tahu anjing pun berpuasa kahkahkah!

gua gua lu lu berkata...

hehehe...

stim..stim..

dgn lebai googlelah aku:

-lebih hebat dari lawyer
-lebih hebat dari doctor
-lebih hebat dari bisnesmen
-lebih hebat dari salesmen
-lebih hebat dari politician
-lebih hebat dari pengantin di malam pertama!!

kah kah kah

Ikan Emas Dibawa Belayar berkata...

Macam mana Google ini boleh digelar sebagai Lebai Google? Umurnya baru masuk 12 tahun!

Google lahir pada 4 September tahun 1998

Tapi dia ni sangat hebat, dan memang baik dengan kita, kot kot sebab itulah kita panggil dia lebai, betul tak?

Tanpa Nama berkata...

rosak rosak

mendelah ko ni isham


woitt..kat dlm kubur takde google...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Stim batang gua seketika.

Johan 23.01.84 berkata...

Lebai Google pun benci Mat Mongol kahkahkah..

Tanpa Nama berkata...

google la yg menyebabkan aku berenti belajar di universiti.

dapatkan ilmu di google beribu-ribu kali lebih mudah berbanding belajar di universiti.

google murah dan mudah utk didapati.

melainkan kalo nak dapatkan kertas pengiktirafan utk mintak kerja, sila lah belajar di universiti.

tp aku nak dapatkan ilmu pengetahuan yg sebenar.

jgn plak satu hari nanti, google akan disekat di malaysia.

HantamSajaLah berkata...



Selaras den kojap.

mosabit berkata...

sebab lebai google ni gua dah tak simpan tape porno lagi...

kah kah kah kah kah kah ....

Puan Ainon Mohd. berkata...

Tak baik tunjuk foto macam itu....