Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 2 Oktober 2010

CUBA TEKA - MARI KITA TEKA





nota:

apa yang terfikir
oleh malaon malaon
ini bila terbaca berita...
kah kah kah..


nota:
berita hantu raya
kah kah kah





YOU TUDUH I JANDA - I FIRST LADY LAAA





CILAKA DAGING BELIT KEPALA SUSAH NAK BERFIKIR ... HABIS MASA DEPAN





YOU INGAT PROJEK TU DIA YANG FIKIR - ITU IDEA I LAA



YANG INI BOLEH BERFIKIR KE?




APA KAKI BODEK JJ FIKIR?



APA KJ FIKIR ?


ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
kah kah kah







berita:
madey masuk hospital
di melbourne australia
kah kah kah


24 ulasan:

Johan 23.01.84 berkata...

Isham,bile Madey turun dr kerusi PM,lu buat Malam Menghalau Hantu Raya..Bile Madey betul2 pergi nanti,lu nak buat pesta ape lak?..kahkahkah..

Tanpa Nama berkata...

Laki Najib tu perasan maklumlah dari seorang janda angkat bakul mengaku First Lady.
Bini Obama sebelah mata pun tak tengok First Lady malaysia walaupun badan macam tong deram.
Hidung tak mancung pipi tersorong2.

Tanpa Nama berkata...

Ini mangkok 6 ekor tengah berfikir
bila la malaikat maut nak datang jumpa madey

Tanpa Nama berkata...

aku sagat sayang mahathir.

semoga dia kembali berkuasa dan penjrakan tt yang lakhnat ni

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah kah...1MALAYSIA MENUNGGU BERITA INI...kah kah kah kah

KUBUR SUDAH MULA BERCAKAP..."WELCOM WELCOME WELCOME"...kah kah kah kah

cicit ngah layor berkata...

LANG CHIAK LANG - kater ciner hokkien. OGHANG MAKAN OGHANG - kater melayu yang bukan hokkien. Muker2 itu ler yg membaham org melayu itu sendiri.Alasannyer demi kekuasaan melayu,hak org melayu danketuanan melayu.org melayu tak sedor2 sampai tidor pon tak ader bergebor.hincit ler komer....

Tanpa Nama berkata...

mintak dipanjangkan umur agar Madey akan tgk bagaimana rakyat musnahkan AMNO di bumi Malaysia.

jgn pg australia tak balik2 plak.

opisboi berkata...

ya allah! kau panjangkan umur si madey(mendeliar)ini supaya dia dapat membuat ulasan/kata2 yg akan menjahamkan umngok & be end..amin

Tanpa Nama berkata...

Harap madey pjg umur lg. Jgn mati dulu sampai dia tengok umno musnah. Lepas tu dia nak mati pun matilah... kah kah kah...

tan sri alcapone berkata...

mak cik pak cik kena kapoor laagi..hahahaha

"makcik tak mau duwet haram,la ni donia buleh bayaq, sok sok akheerat tak buleh bayaq",makcik melayau.

"adalah lebih baik atas seseorang insan itu mengambil duit bantuan ehsan dan beli sayur daripada membiarkannya dikapoor,dirompak dan diketawakan disiang hari"-hadis riwayat panji semesta bima sakti

Tanpa Nama berkata...

Langsung tak tau bersyukur. Boleh ketawa orang masuk hospital. Nasib kamu belum tau lagi sempat ke hospital ke tidak.

Bodoh sombong!

JAMALUDIN KAKI LUTU berkata...

ko jangan main-main TT
betol ke madey masuk spital australia

ini berita gumbira

Tanpa Nama berkata...

dia org tgh pikir

"aku dah banyak bodek. Aku dah banyak kipas. Bila projek nak masyuk"

Putra IJ80 berkata...

Itu tanda tanda ia akan kembali jadi muda dalam alam yg berbeza.jgn maree.

Khun Pana aka johanssm berkata...

Firaun sudah check in masok rumah sakit...semua berharap bahawa madey ..hahahaha..semua berdoa madey expire.

Tanpa Nama berkata...

Yang kat titik merah pun dah kurang sorang dah...

Though I would not wish death but I pray that he would let go of things that are of no bearing in the world for which he is going to cross over to eventually.

Tanpa Nama berkata...

semua fikir cepat2 ler cekdet peggi

Tanpa Nama berkata...

rais jelebu dh tkeluar k dlm sort list TT...

Tanpa Nama berkata...

agaknya apa lah jadi dekat ibrahim ali kalau madey dah takde?

Tanpa Nama berkata...

MACAM ANJING GILA !

mosabit berkata...

JJ tu sapa bro??

jantan jalang ker?....

kah kah kah kah kah kah ...

Tanpa Nama berkata...

madey ngan chedet tu sama ker?
first lady ngan wanita pertama sama ker?
mantan MB johor, wak sembab sama ker?
mantan Men Kewangan ngan Daeeem org sama ker??
Brehim Ali yg nak jilat jubo madey ngan katak perkasa sama ker??
wak JJ dgn wak cantuk sama ker?
wak rombau ngan wak KJ tu sapa pulak?


-jalan JPJ panji-

Tanpa Nama berkata...

depa semua dok pikiaq macamana cara paling berkesan dan paling tidak terlihat kepura2annya nanti bila terpaksa 'menangis berlinangan kena interview tv'

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)
twitter: averagejoeMY

UMNO bongek berkata...

kite doakan semoge madey sihat segar buger... ini penting supaye apabile org tue ni berkate2, make akan makbul ler permintaannye... madey dah kate pru13 ni BN mungkin kalah punye... jadinys, cakap dah jadi doa... apalagi... amin jer ler...

kah kah kah