Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 4 Oktober 2010

CUBA TEKA SEKALI LAGI





nota:

apa yang terfikir
oleh malaon malaon
ini bila terbaca berita...
kah kah kah..


nota:
berita hantu raya
kah kah kah





LAA JADI JANDA LAGI I - I NAK FIRST LADY





SYUUUKUUUUURRRRR!!!





DAMN IT ...DAMN IT



JANGAN INGAT MADEY TAK ADA PERKASAN MATI?




CILAKA ... I KENA BODEK LAGI?



PUNDEK... KERAS BETUL KEPALA BANA NI ?


ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
ni
kah kah kah









MADEY KIAN SEHAT


Mahathir Mohamad memberi respons baik terhadap rawatan yang beliau terima di Epworth Hospital Melbourne Australia, selepas dimasukkan ke hospital itu kerana mengadu sakit dada kelmarin.

“Doktor gembira dengan perkembangan kesihatan Mahathir dan beliau memberi respons baik kepada rawatan anti-biotik serta fisioterafi,” menurut kenyataan yang dikeluarkan pejabat bekas Perdana Menteri itu di sini semalam.

NOTA:
Mohamed Azmin Ali menyifatkan Mahathir Mohamad yang sedang menerima rawatan di Melbourne, Australia kerana jangkitan paru-paru sebagai pemimpin yang sedang tersungkur di negara itu.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kubur dah mahu bersuara..."Hey Dey sini lar..." kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah
aku kalo bite kutuk madey ni la yg plg aku suke...manusia yg menjadi punca segala masalah2 di msia ni...kalo blh sblm die pegi,aku nk berak kat muka die,boley?

-madey kimak-

tupingera berkata...

The Universiti Utara Malaysia (UUM) Economic Stu­dents Association entered the Malaysia Book of Records by creating a 1Malaysia logo using 622,187 pieces of 10 sen coins.

A total of 1,920 students took three days to build the 25m-long and 13m-wide structure at the university’s Army Reserve Training Centre at the campus here.

The first coin had been ceremoniously placed by UUM deputy vice-chancellor (Student Af­­fairs and Alumni) Datuk Dr Ahmad Faiz Hamid on Friday.

Meanwhile, the last coin was placed yesterday by Infor­mation, Commu­nication and Culture Deputy Minister Datuk Joseph Salang Gandum to complete the 1Malaysia logo.

Project manager Mohd Hafizi Ahmad said they managed to break the previous record for a similar structure which was 19.8m-long and 12m-wide.

“We managed to collect 670,000 coins for the project, but we didn’t use them all.

“The coins will be donated to several charities and also the association’s fund,” he added.

Salang, who presented the Malaysia Book of Records certificate to Mohd Hafizi, said the project managed to unite the university students of different races in the 1Malaysia concept.

He said the project was also a good way to raise funds for charities.

mosabit berkata...

apa lahhh....
jangan kutuk kutuk dia..tak baik...
tengok aku ....aku kesian sangat kat madey ni....

ader ker patut keling ngaku melayu...??

kah kah kah kah kah kah ....

Tanpa Nama berkata...

Mudah2an panjang umor Si Madey biar dia tengok UMNO tergolek dok dalam pilihanraya nanti.
Lepas tu dia sendiri nak tersungkur terserahlah........apa nama tu

Tanpa Nama berkata...

Jangan hanya pandai menghina .... sekurang2nya Tun M banyak berjasa pd negara kita. Pembangunan yg kita ada hari ini ... adalah kerana kedegilan & cita2nya untuk membawa M'ysia dari sebuah negara ke-3 kpd negara maju.
Tun M juga manusia biasa, pasti ada salah & silap tetapi bukan pemimpin yg menjual maruah negara.

Yg ramai2 ckp ini cuma pandai cakap ... Buktikan kepimpinan anda dahulu.

YANG CKP Tun M .. TERSUNGKUR ... Anda Azmin seorg yg tidak layak menjadi pemimpin. Wajah anda di berita semlm menampakkan betapa anda tidak yakin dgn apa yg anda hendak sampaikan. Seorg pemimpin yg jujur tidak akan menghina seorg pemimpin negara seperti Tun M. Anda memalukan bangsa melayu.

aku@JB

Tanpa Nama berkata...

Apalah kau orang bising-bising pasal madey tu....ni...masaalah baru dah timbul....ROKOK NAIK 70 SEN...binawe betul...sekarang ni kena hisap rokok seludup dari Indon...murah pun murah...bertambah banyaklah rokok seludup kat sini nanti...dan bertambah banyaklah pegawai penguatkuasa yang kaya...macam pegawai imegeresen kat PD...seminggu masuk RM30,000/=....wow...jual orang lagi untung dari jual unta....kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Kalau madey pergi dulu sapa nak tegak pemimpin kangkong mYudin? pLah tentu lega. mNajib lagi...happy.

Tanpa Nama berkata...

Otak aku@jb ni memang dah karat hijau tak boleh nak dibuat apa2 lagi.
Jasa madey hanya kepada anak2 dan kroni nya sahaja dan musibah kepada rakyat dan negara adalah lebih besar.
Si Madey ni lebih teruk menghina Anwar itu pun tak nampak.....pppooorrraaahhhh

Orang Kelawar berkata...

aku@JB.Bagi saya tak salah Azmin berkata sedemikian kerana dia telah difitnah dan dianiayai oleh Mahathir.Jika anda sendiri kalau kena seperti mereka yang telah dizalimi mungkin anda lebih teruk lagi mendoakan bencana kepada orang tersebut.Jika Azmin tak layak jadi pemimpin,orang yang berlaku zalim kepada orang lain seperti Mahathir anda sanjung.Setakat pembangunan dan kemajuan sesiapa saja yang jadi perdana menteri pembangunan tetap berterusan.Sebab ada kuasa dan wang.

Tanpa Nama berkata...

dia ni betul2 dis punya kapla dalam, batu besarrr ada dudokkk....kah..kah...kah

Tanpa Nama berkata...

Jangan nanti mayat tak diterima dek bumi cukup ler...

Tanpa Nama berkata...

dema kat atas tu tengah pikir....

"Ceh...liat betol org tua nih!!!"

tuan komrad berkata...

dia bela antu raya kot?????

wakakakakakakakakaka..gua memain je..

wakakakakakakaka

Tanpa Nama berkata...

BILA NAK MAMPOOS....
seorang yang zalim yang menuduh DSAI
MELIWAT:
tanpa bukti yang nyata
Hakim yang dibeli macam gula2
Penguasa yang dipaksa mengusung tilam
(air mani DSAI tembus cadar..macam asid pulak)
AG yang di nasi kangkangkan
Dan yang paling zalim:

ORANG MELAYU DIPERBODOHKAN OLEH KUASANYA..................

Tanpa Nama berkata...

Budak-budak sekolah kat atas tu tengah berfikir - bila agaknya aku nak dapat cuti free nih!

Tanpa Nama berkata...

woii..aku@jb...

pantekkk la ko...dasar bangsat bangang...kalo bodoh...jgn tunjuk kat orang..kah kah kah kah..