Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 23 Oktober 2010

NIK AZIZ BERSAMA SIAPA ?




BARU KITA SEDAR BUKAN DENGAN SYAITAN




nota dari pembaca tt:
Tok Guru bersamo AlSultan - ALlahhu Akbar. Tok Alwi Kok Lanas jenih mulot bewok, kkecek serupo kuli botol. Adek kakok kelate orey cerdik, kalu main politik dok maki hamung peribadi, itu namonyo politik orey mabok tuok. Tok Alwi dok habih belajaa politik kelate,.. kawe do royat, bab politik kelate Tok Alwi keno gi belajaa dengey Tok Anuar Bukit Marok, Tok Beraheng Pasir Mas, Tok Awey Adek Bacok. Lepah tu Tok Alwi gi penamat segalo ilmu dengey Ku Li, Rajo Guo Musey. 20 tahung umnu dok gilo mereng, gilo bengong serupo gilo tolok ko negeri Kelate di bawoh Tok Guru. "NIK AZIZ JUAL ISLAM, SANGGUP BERKAWAN DENGAN SYAITAN ".. Md Alwi Che Ahmad. Ttttuuiih.. umnu; mung gilo koho bengong


7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

woii mat lui mung memey pok pandirrrrr...

berkokok berderai-derai ekor bergelumang dengan taeeek!!

din kaki lutu dreba berkata...

setahu aku yg jual islam tu bik mama. dia jual kat monte carlo

yang kawan dgn syaitan pulak tu puaka kat jelebu.

tak kan alwi tak tengok filem puaka. filem tu pernah masuk carta hit kat youtiub

bodo budu alwi nih

Omarasma berkata...

Sedak sungguh Mat Lui ni kecek..kerajaan Abu Nawas dih..baik kerajaan abu nawas pado kerajaan rosmah badok tuh

Tanpa Nama berkata...

dasar umno nie lidah bercabang..cakap setia kepada raja tapi yg telanjangkan hak raja 1988 tu sape? Dasar umno nie baling batu sembunyi tangan. Yg kat ganu dipanggil bewok, yg kat kelate digelar setan. Dasar umno nie bohong ikang senohong. Orang sabah mana ada melayu, tak cayo check kat JPN SABAH. Orang kerala mana ada melayu, tak cayo tanya Sivaji The Boss. Yang melayu org kemboja, org siam, org yunan, org viet, tak cayo, tanya TUYA...Ish..ish..ish..

Tanpa Nama berkata...

tok guru kawaan dgn setan pun nnt setan tu bleh insaf..mu yg dok kato tok guru kawan setan mu pun jd setan..jahilnya mu ni..

Lang Samarani berkata...

Umno memang begitu.Ada lagi org yg sokong dia kat sini. sebenarnya mereka ialah blogger picisan yg diupah Bi=en untuk mengulas dlm blog pro pakatan . Kita lihat la ni byk blog pro ameni muncul. Mereka diupah untuk 'psywar' terhdp PR tp yg p kat blog depa adalah besar sanggul kak Rosmah hehehe

Lang Samarani berkata...

Umno memang begitu.Ada lagi org yg sokong dia kat sini. sebenarnya mereka ialah blogger picisan yg diupah Bi=en untuk mengulas dlm blog pro pakatan . Kita lihat la ni byk blog pro ameni muncul. Mereka diupah untuk 'psywar' terhdp PR tp yg p kat blog depa adalah besar sanggul kak Rosmah hehehe