Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 10 Oktober 2010

RAGAM MAK JANDA



DITIMBANG SEBELUM DI JEMPUT




16 WANITA PERTAMA SAHKAN HADIR – berita hairan

Seramai 16 wanita pertama mengesahkan kehadiran pada Sidang Kemuncak Wanita-Wanita Pertama 2010 yang akan berlangsung selama tiga hari bermula esok

Mereka adalah wanita pertama dari Albania, Congo, Gambia, Ghana, Jamaica, Kiribati, Laos, Mali, Mauritius, Mozambique, Nigeria, Paraguay, Seychelles, Sierra Leone, Sri Lanka dan Zambia.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit … DULU MADEY GILA NAK JADI RAJA ARFIKA…. kah kah kah..

kah kah kah… ADA LIMA… ADA LANGKAWI DIALOK… ADA SUD SUD … kah kah kah..

kah kah kah… NI BI MAMA PULAK …. kah kah kah…

kah kah kah…. AFRIKAN MAMA INI DATANG UNTUK BERCUTI… kah kah kah..

kah kah kah… PERABIS DUIT RAKYAT…. TAMBANG KITA BAYAR… HOTEL KITA BAYAR…. BERAK TAMBAH BUSUK…. kah kah kah..


nota:
kenapa carla bruni tak datang?
kenapa michele obama tak datang?
kenapa hanya jemput afrikan mama?

bik mama hanya jemput afrikan mama
kerana bik mama akan dilihat slim
bila bergambar dengan afrikan mama kah kah kah

nota:

woit... KIRIBATI INI NEGARA MANA?... kah kah kah..

kah kah kah ... PULAU MANA?..BARU MUNCUL LEPAS TSUNAMI KE?... kah kah kah...

nota:
pelik amat pelik
boleh kah mak janda jadi wanita pertama?
kah kah kah


CARLA DAN MICHELLE


nota:
tidak dijemput kerana berat
badan tidak cukup kah kah kah



19 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

First Lady from the third world summit.....memang hebat laki Najib.
Bini hanya PM laki jadi Presiden bukan sahaja di rumah tapi juga secara resmi ditanggung oleh rakyat Malaysia.
The one and only 1Malaysia...PM,King and President.

cicit ngah layor berkata...

Ikan buntai mesti ler berkawan dgn ikan buntai,tak kan ler nak bercampor dgn ikan keliser..Kalau buntai nak bercampor pon tak di sior dek ikan keliser tu."tengok ekor ler dulu kalau nak berkawan dgn kumer" kater ikan keliser.KAH KAH KAH....Itu ler roper nyer puak2 ni,otak berlegor2 cari jln nak glemer,nak rembat duit rakyat.Itu pon jangannnnnn.......nak sokong pekembor juger...Ajer dengan tumpooooor.

mosabit berkata...

tajuk perjumpaan mesti hebat...

order jer pada isterinya.. puan jibahloli....

janji duit masyukkkkk bro....

korang apa tau?....

kah kah kah kah kah kah ...

Tanpa Nama berkata...

wooiittt itu negara mana dahh.... negara dunia ke 4 ke....kah kah kah...

apa punya menggong jemput negara2 tu???

bik mama ni dah hilang akal ke hape..???

Tanpa Nama berkata...

Bro TT,
kelakar betul bila dengar cerita bik mama kartun.

sethu2105@gmail

opisboi berkata...

1st lady dari negara2 tu laki deme semua daripada keturunan lanun & penyamun dan kuku besi sama juga tuan rumah yg menjemput..datang ditanggung beres sapa tak nak datang, bawa badan badak..kakahkah

Tanpa Nama berkata...

1st lady dari afrika ni semua gemok2 belaka!!!

aku ekzos double berkata...

bik mama tak jumput yang putih licin spt first lady magnolia

takut bijan mengigau-ngigau malam
bijan kena sakit alergic kulit putih licin ni

kalau jumput jugak yg putih licin, takut menjanda lagi sekali pulak

Tanpa Nama berkata...

cucu ngah layor,

kalau dema 17 org ni datang rumah teman, mau runtuh rumah teman

teman nasihatkan jugak, jangan bawak dema naik stadium. takut runtuh pulak stadium.

Tanpa Nama berkata...

cucu ngah layor,

kalau dema 17 org ni datang rumah teman, mau runtuh rumah teman

teman nasihatkan jugak, jangan bawak dema naik stadium. takut runtuh pulak stadium.

1Crony berkata...

Apa le korang benci sangat kat bini puaka ni? Laki dia pun tak kisah, dia nak buat apa pun. Jaga bini korang sendiri kat rumah tu, takut-takut kalau korang jadi Pee Emm, atau kalau hanya ketua cawangan pun dah bini bukan setakat nak jadi puaka, pelesit, hantu raya, hantu jamban, penanggal, hantu rimba, hantu kopek atau pontianak harum sundal malam. Belum jadi belum tahu, dah jadi baru padan muka aku... kah, kah...kah. Sorry aaa...

Tanpa Nama berkata...

saudara TT tolong nyatakan sekali dlm entri ini bahawa "BIK MAMA BUKAN WANITA PERTAMA DI MALAYSIA.JGN JADI MUKA TAK MALU"...hahahahahahahhahahahahahahahhahahahhahahhahahha...

Tanpa Nama berkata...

Aku cikgu Ilmu Alam / Geografi lulusan ULP ( Univ Lembah Pantai) 80an tak penah tahu ttg negara Kiribati. Di mana ya. Benua gelap ker lautan Hindi??

kasmabuti tu ader ler....

Tanpa Nama berkata...

fat mama summit

Tanpa Nama berkata...

apsal dia tu mcm terjilat2 sgt gelaran first lady

Tanpa Nama berkata...

sidang wanita tercorot leh laa..sume kuat mkn,kuat soping,ape brg sidang perabis boreh je,tunggu pru 13,sidang untuk keluarga mat monggol akn d adakan..rakyat sume djemput ms tu..mudah2an

Tanpa Nama berkata...

perhatian rakyat malaysia..gempa bume 10 scala ritchter akan melanda slama 3 ari..maklum pd saudara2 yg xde internet,utusan n berita hairan xkluar benda ni..kah kah kha

Kunyit berkata...

dalam buletin utama 11/10/10 pan chin fei melaporkan perasmian Seminar Wanita Pertama Dunia akan dirasmikan oleh "DATIN SERI NAJIB TUN RAZAK" betul ke apa yang aku dengar malam tadi????

Tanpa Nama berkata...

kutuk,kondem dan hina org lain.tu jela keje korg