Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 14 November 2010

BERAPA RAMAI MENTERI YANG MENTAL ?




SESEKALI LAWATLAH TEMPAT INI



11.3 PERATUS RAKYAT SAKIT MENTAL – berita hairan

Yayasan Pencegahan Jenayah Malaysia (MCPF) meminta pihak berkuasa menjalankan siasatan terperinci termasuk mengenal pasti tahap kesihatan mental suspek lelaki kes amuk menggunakan pedang samurai yang mencederakan sepasang suami isteri dan seorang kanak-kanak lelaki di Rumah Pangsa Alor Akar, Kubang Buaya, Kuantan, kelmarin.

Naib Presidennya, Lee Lam Thye, berkata sekiranya laporan kesihatan mendapati lelaki itu menderita kerana penyakit kemurungan, Kementerian Kesihatan harus mengambil perhatian serius dengan menyebar maklumat lebih meluas mengenai sindrom itu serta langkah bagi menangani pesakit mental.

Beliau berkata, kajian menunjukkan 11.3 peratus daripada 26 juta rakyat di negara ini mempunyai masalah mental dan sekiranya golongan itu tidak diberikan rawatan sempurna, dikhuatiri lebih ramai akan menjadi mangsa.

Saya perhatikan trend jenayah dilakukan golongan itu (tertekan dan kemurungan) sering dilaporkan kebelakangan ini. Difahamkan, mereka akan bertindak ganas tanpa disedari sekiranya tidak makan ubat kerana mungkin tidak cukup wang atau lupa mengambilnya.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… INI BAHAYA WOOOOI…. kah kah kah..

kah kah kah… LEBIH TIGA JUTA WARGA SAKIT MENTAL…. kah kah kah…

kah kah kah…. NAMPAKNYA … BANYAK MEMBER KITA DAH TAK BETUL… kah kah kah..

kah kah kah…. KALAU DALAM PARLIMEN ADA 222 YB… BERAPA YANG MENTAL…. kah kah kah..

kah kah kah… ADA BERAPA MENTERI DAN TIMBILAN?..... BERAPA YANG MENTAL…. kah kah kah..

kah kah kah…. DULU KITA TUDUH KENA RASUK HANTU…. RUPA RUPANYA MENTAL… kah kah kah..

nota:
siapa dapat teka siapa yang itam itam
pendek pendek
montel montel
dan mental mental kah kah kah


nota:
undi bertambah untuk di sandakan dan libran
bukan kerana penyakit mental
tapi kerana silap mata azmin padang tembaga kah kah kah


5 ulasan:

din kaki lutu dreba berkata...

mentri mental ramai....
mentri biol 11.3%

tu yang rakyat ikut mental jugak tur
tersampuk mental mentri

Tanpa Nama berkata...

Mental pertama - Zulbabwe, bising macam dia ahli PKR.

Mental kedua - Sharizat Jalil... mengaku bantuan banjir kerajaan negeri Kedah adalah bantuan kerajaan Pusat.

Mental ketiga - TPM sebab percaya cakap Sharizat Jalil yang dah mental.

Mental seterusnya - orang yang perasan diri tu 'First Lady'.

Mental yang kemudian - orang yang biar bini dia mengaku 'First Lady', kemudian buat bajet seluar dalam - kalau ni dikira tak mental, aku tak taulah.

Mental lagi - rasis sikit tapi dah agak diam sejak dibelah dada.

Zaid Ibrahim tak mental - cuma dia pening lalat, jadi dia tak tau nak bertapak di mana.

Tanpa Nama berkata...

Salam 1Lancau bapak2 mentri

cicit ngah layor berkata...

Ku yg cantik lawa tu dikaternyer sakit mental - giler babi.Kalau dah jemu tu mcm2 ler dikaternyer bini dier tu.Tapi tak aper ler,Ku pon dah duduk aman pon sekaghang.Kalau komer terjumper org giler,komer tanyer padernyer saper giler...dier akan kater komer yg giler....bukan dier!!! Ha begitu ler dgn hamber Allah tu,dier yg giler ,dikaternyer bininyer yg giler sbb dier dah gilerkan p****t lain.Itu ler salah seoghang menteghi yg tt katerkan giler tu.

mosabit berkata...

kata anak bapak..??

bila bini bikmama nak ikut bapak dia?....supaya dia tak sempat giler....



kah kah kah kah kah kah ...