Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 2 Februari 2011

FIRST LADY CABUT LARI




SUZANNA MUBARAK



SUZANNE MUBARAK OF EYGPT HAS FLED TO HETHROW AIRPORT IN LONDON
– the realtimer

Suzanne Mubarak , first lady of Egypt, may have just fled to London, arriving at Heathrow airport, according to unconfirmed reports.







HOSNI MUBARAK BUAT LAWAK DI TV MALAM TADI



nota:
lawak pertama malam tadi ialah
merombak kabinet sekali lagi kah kah kah

kemudian buat lawak lagi
mubarak kata dia sebenarnya ada niat
nak berhenti jadi mahafiraun pada bulan
september ini. tapi tak bagi tahu sesiapa.
kah kah kah - macam pernah dengar aje lawak ini.

kemudian mahafiraun berkata yang dia tidak
akan lagi bertanding di pilihanraya yang akan
datang - cukuplah tujuh penggal kah kah kah

nota:
bila didengar oelh anak anak muda
di tahrir square mereka tergolek dog
ketawa kah kah kah

slogan anak muda :
kami tak pulang sahingga mubarak hilang!
kami tak belah sehingga mubarak celah!
hari ini hari akhir untuk mubarak!
bai bai mubarak!
saudi menunggu!

nota:
ke tahap ini dari laporan yang belum resmi
300 warga mesit telah gugur. lebih dari 2000 cedera
dan beribu lagi di tangkap.

inilah hari hari akhir saekor mahafiraun




9 ulasan:

underBear berkata...

aku ada baca blog krisis mesir.dalam pengamatan aku stakat update terbaru.smua pelajar yg selamat sampai ke malaysia adalah pejar yang balik semdiri.bukan dari insiatif kerajaan.tapi ada la jgk kapal TUDM yg sampai kat teluk aden utk amik student kita.
knp lembab ar kera jaan kita ni...kejaan jepun stat 30/1 lg dah amik rakyat depa kat sana.
ish,apa2 pon kita berdoa lah depa slamat.

Tanpa Nama berkata...

gerombolan m'sia patut ambil iktibar... duit kat akaun luar negara pun tak selamat:

The French authorities have seized a private jet said to belong to the family of ousted Tunisian President Zine al-Abidine Ben Ali.

It comes after three French NGOs filed a legal case against Mr Ben Ali over allegations of corruption.

Mr Ben Ali and his family built up significant assets during his 23 years in power.

On Monday, EU foreign ministers agreed to freeze his assets in response to a request by Tunisia.

Swiss officials have already frozen tens of millions of francs, and grounded a Falcon 9000 jet in Geneva.

Mr Ben Ali resigned and fled to Saudi Arabia on 14 December after weeks of anti-government protests.

Tanpa Nama berkata...

padan muka kawan2 zionist
moga2 jadi teladan yang kat sini

suara rakyat tak kan dapat dikalahkan oleh zionist!!!

opisboi berkata...

muborak akan menangis depan khalyak ramai dengan mengatakan akan berhenti tapi akan di pujuk olih bik pidah supaya jgn berhenti.muborak belajau skrip ini dari negara bolehland.

Gamal berkata...

Ulasan Andaikata Suzanne Mubarak lari ke London, siapa kuasai Medan Tahrir?

ImNeO berkata...

Mubarak sudah jadi Murtabak !!.

Tanpa Nama berkata...

mobaraak meleleh2 airmata atas pentas, cakap "dah lamaa daahh..."
tiba2 meluru naik pentas seorang makcik tua pendek dan agak gemok, melalak melolong seraya menjerit "noooooo...!!!"

eh, macam penah tengok lakonan ni suatu masa dulu, deja vu ke?
atau copycat ciplak production teater istana budaya??

Tanpa Nama berkata...

Assalam,
kalau jumpa ular sawa, Anuar,Nik Aziz dan madeykutty,kita wajib ketuk kepala madeykutty sampai lumat.Ini lah pariah sebenar yang telah memecahbelahkan orang orang melayu,ingat!!dulu dia kata melayu mudah lupa...sebenarnya pariah ini lah yang mudah lupa,dialah yang menyebabkan orang umno bongok berpuak puak dalam parti karat itu,

anasnazri berkata...

Hadi to BN: Learn from Egypt, Tunisia

http://en.harakahdaily.net/index.php?option=com_content&view=article&id=2180:hadi-to-bn-learn-from-egypt-tunisia&catid=34:primary&Itemid=56