Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 3 Februari 2011

JANGAN LUPA ESOK PETANG




DATANG DENGAN DENIM BLUE




JEMPUTAN:

semua di jemput datang
untuk menunjukkan solidirati
dengan warga mesir dan warga yang di zalami

datang berkumpul di sekitar kawasan masjid klcc

bila: jumaaat esok

berkumpul jam 2.00 petang

anak muda di galakan memakai denim blue dan sneakers
untuk dilihat cool dan trendy !

ingat:
kalau revolusi ini kita tidak dibenarkan menari
pergi mamposs lah dengan revolusi ini - TT




9 ulasan:

chaiwalla berkata...

Taktik sama Mahahafiraun nie..

- Guna SB wat kacau
- Kerah pekerja jadi penyokong kerajaan (SYABAS)
- Hujah xmau dgr cakap US, walhal sblm tu diri sendiri terhegeh-hegeh kat US

Same school of thought.. APCO?

joecharlie berkata...

yes YES kita demo harga gotah naik 3 hinggit harga sawit naik 3o hinggit harga ron 97 minyak untuk orang kaya raya kebas tabong MEMALI ANAK YATIM DAN JANDA SERTA KOHILAL BOLE naik????? seposen AJA.Harga ron95 UNTUK 1 JUTA ORANG felda dan 5 JUTA PEKEBU KECIL DAN KULI-kuli ESTET apasal tak naik jom demo demo adik kakak meh ke KLCC

Tanpa Nama berkata...

Bang TT, kita jangan bangga sangatlah dengan Blue Denim tu.... LEVIS 501 tu ada kaitan dengan yahudi tau???... kah.. kah.. kah

karl berkata...

nak berdemo kat kl buat apa?

pergi la mesir tu, pegi demo sekali ngan pak arab. bodo piang, nak cari publisiti ka?

joecharlie berkata...

TERBARU ! UMNO/BN Nak Buat Sembahyang Hajat, PAS Nak Berdemo!

Labels: Pas. UMNO.

MiM difahamkan bahawa kerajaan BN melalui Jakim minta masjid seluruh negara adakan solat hajat malam ini dan selepas Sembahyang Jumaat esok untuk mendoakan keselamatan rakyat Malaysia di Mesir.

Manakala PAS pula mengarahkan ahli-ahli PAS menyertai demonstrasi di KL esok Jumaat !

Apahalnya PAS ni? Lebih baik buat doa hajat seperti yang selalu dibuat untuk 'menghancurkan' parti lawan! Kan lebih afdhal dan lebih berkat!

Manakala MiM juga mendapat sms dari PPUM tentang perkembangan terbaru rakyat Malaysia di Mesir :-

1. 3 pesawat pengangkut c-130 TUDM yang berlepas ke Jeddah semalam akan memulakan penerbangan membawa keluar pelajar MAlaysia dari Mesir pagi esok.

2. Rakyat Malaysia yang menetap di Emiriyah Arab Bersatu (UAE) telah membuka kediaman mereka untuk pelajar Malaysia yang cuba meninggalkan MAesir ekoran tindakan rakyatnya mengadakan demonstrasi jalanan bagi mendesak Presiden Hisni Mubarak meletak jawatan.

Sukarelawan kini menawarkan kemudahan pengunapan kepada pelajar berkenaan sementara menunggu ibu bapa atau penjaga mereka mendapatkan tiket penerbangan untuk pulang ke Malaysia menerusi beberapa lapangan terbang di negara Teluk.

MiM akan update lagi...

Tanpa Nama berkata...

penunjuk perasaan di Mesir tak menari pun sedar sikit woiii tukartiub

mat peon berkata...

kokencing berdiri aje la tt...aku datng tak nampak batang idung ko pun...abis aku kena belasah siap kena sembur air lagi.....aku dah agak ko takkan dtg punya kalau ada gaduh sama fru....

sises berkata...

Woi Tanpa Nama 2011 Februari 4 11:40,

Kalo bodoh jgn tunjuk ko bodoh..

Festive atmosphere in Tahrir Square while protesting Mubarak

Tanpa Nama berkata...

Woi Tanpa Nama 2011 Februari 4 11:40,

Ko pergi nyorok jauh-jauh.. Tahrir Square mcm Glatonsbury.. Xtau suasana Glatonsbury, ko carik kat Google.. jgn buang masa baca blog Mubarak Mesia (Che Det) saja.. Org dah ada internet la.. terima kasih Ronald Reagan..

Wedding ceremony in Tahrir Square