Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 3 Februari 2011

TOLONG JANGAN BUAT FITNAH





SEMUA FITNAH DAN TOHMAH








DAKWAAN ROGOL : RAIS PEROLEH INJUNKSI HALANG BLOGGER – minsider

Mahkamah Tinggi membenarkan injunksi kepada Rais Yatim bagi menghalang blogger Amizudin Ahmat daripada terus menerbitkan dakwaan bahawa menteri itu telah merogol seorang pembantu rumahnya dari Indonesia.

Hakim Zabariah Mohd Yusof hari ini membenarkan permohonan ex-parte untuk menghalang Amizudin daripada menerbitkan perkataan-perkataan berunsur fitnah terhadap Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan itu menerusi blognya, sharpshooterblogger.blogspot.com.

Hakim menetapkan 11 Februari ini untuk sebutan semula kes dan afidavit difailkan oleh kedua-dua pihak sebelum kes itu didengar pada 22 Februari.

Dalam permohonannya, Rais berkata perkataan-perkataan yang digunakan dalam artikel blog itu menunjukkan beliau merogol pembantu rumah dan seolah-olah beliau boleh membunuhnya.

Awal bulan lalu, laporan portal berita detik.com menyebut pembantu rumah berkenaan menafikan dakwaan tersebut.

Dalam pernyataan bertulis yang ditandatanganinya, pembantu rumah itu menegaskan tidak pernah terjadi cubaan gangguan seksual oleh majikannya selama beliau bekerja di Malaysia.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


1 – rais yatim tidak rogol amah
2 – rais yatim tidak rogol kerusi
3 – rais yatim tidak rogol bangku
4 – rais yatim tidak rogol kereta
5 – rais yatim tidak rogol lembu
6 – rais yatim tidak rogol kambing
7 - rais yatim tidak rogol gajah
8 – rais yatim tidak rogol kuda
9 – rais yatim tidak rogol lori
10 – rais yatim tidak rogol badak

KAH KAH KAH KAH

13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

isham, kau dah menulis untuk the sun lagi ke

Tanpa Nama berkata...

amat berbeza layanan dan tindakan krjn kepada perogol dan peliwat, cukup dengan 'penafian' semua 'clear' sebagaimana bekas seorang KM dulu...sebabnya hanya satu, datang dari kem yang sama...kalau kem lain, saksi boleh dicari, bukti boleh diadakan...AG pun sibuk buka fail pendakwaan kalau kena kaum sendiri....sapu bawah karpet!!!!

Tanpa Nama berkata...

Kah..kah..kah....apa pasal le kamu semua ni tak faham2.....tak ngaji ke....tak boleh buat aniaya kepada anak yatim....nnti berdosa.....tapi yatim yg betul2 le bukan anak pak yatim yg sangat r-amah....kah..kah..kahhh
-setapa

Tanpa Nama berkata...

oh...tidak...!

mosabit berkata...

apalaaa....korang mana tau citer sebenarnyaa.....

bukan dia rogol amah....

amah tu yg rogol dia...

kah kah kah kah kah kah .....

Tanpa Nama berkata...

Ya la tu... keadilan dunia... kamu ada kuasa... mangsa pun dah tak nak panjangkan kes ini lagi demi maruah keluarga dia...

Tapi yakinlah akan sampai satu ketika nanti, bila telur kamu sendiri naik saksi dan komplain kenapa dia asyik ketuk kat luar saja....
Masa tu kamu gelaklah kepada telor kamu... ok I change my mode, lepas ni you saja yang masuk...cakep oreng putihhh ...kah...kah...kah...

[41:20] Once they get there, their own hearing, eyes, and skins will bear witness to everything they had done.
[41:21] They will say to their skins, "Why did you bear witness against us?" They will reply, "GOD made us speak up; He is the One who causes everything to speak. He is the One who created you the first time, and now you have been returned to Him."
[41:22] There is no way you can hide from your own hearing, your eyes, or your skins. In fact, you thought that GOD was unaware of much of what you do.

http://www.submission.org/suras/sura41.html#20

Tanpa Nama berkata...

ha ha ha ha
ada duit semua bole jadi
betul ka TT??

kurik berkata...

mne bleh pcaya surat kabar indon! haha.. indon bangsanya sembah pancasila

Stupid University berkata...

Rais Yatim tak rogol Saifool! Kah! Kah! Kah! Kah!

Tanpa Nama berkata...

Woi TT, lu tgh mabuk kaaa, byk makan limau mandarin....lama tak update blog. 2 hari ni aku rasa boring sgt tak baca blog TT.

Woi TT, lu sakit kaaaa....

Non-Governmental Individual berkata...

mana TT ni? tak update blog, masih mabuk ke?

ke dah kena tangkap? haha

Tanpa Nama berkata...

dia tak rogol amah la..
amah tu rogol diri sendiri..
hahahaaa..

Tanpa Nama berkata...

PAS, PKR 'biadap' berdemonstrasi waktu cuti CNY
Feb 4, 11 11:29pm
Kongsi

102

Ketua Pemuda Gerakan Kedah Tan Keng Liang mengecam PAS dan PKR hari ini kerana mengadakan demonstrasi pada hari kedua sambutan Tahun Baru Cina (CNY).

Tahun baru Cina, kata Tan, adalah perayaan utama di negara ini
yang dirayakan oleh semua rakyat Malaysia.

Atas sebab tersebut, Pemuda Gerakan Kedah kesal kerana pemimpin PAS dan PKR dan ahli mereka mengadakan demonstrasi hari ini, menyokong gerakan pro-demokrasi di Mesir, Tan.

Beliau menyifatkan tindakan tersebut sebagai tidak menghormati perayaan Tahun Baru Cina di Malaysia.

"Hari kedua Tahun Baru Cina merupakan hari cuti umum untuk semua rakyat Malaysia," katanya dalam satu kenyataan hari ini.
>>>>>woit party kalah, hilang negeri<<<<<<
-apa,kalau cuti umum,demokrasi pun mesti cuti ka??????
-apa,amal demokrasi 'biadap' ka?
-rasuah,kronisma,bom org pakai c4,fitnah org,kawal media,rogol amal,tipu rakyat,zalimi rakyat x 'biadap' ka? pigi lancau laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............