Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 11 Februari 2011

OBAMA CAKAP HAL MESIR




INI DIA MAHAFIRAUN



KHABAR ANGIN

tak tahu apa yang sebenarnya sedang berlaku
tak tahu apa yang sedang di rancang
tak tahu apa yang israel rancang

apakah tentera akan ambil alih kuasa?





TERBARU DARI DATARAN TAHRIR - jam 2.44 pagi malaysia

dataran tahrir semakian bising
semua menunggu murabak blah

esok jumaaat satu lagi demo besar sedang disusun.

LAPORAN DARI AMERIKA NORTHERN MEXICAN UNIVERSITI


dasar rumah puteh berubah ubah
macam memiling - macam kipas

awal dulu semua sokong mubarak
hari ini semua sudah koyak rabak
malak hillary kata mubarak ini
kawan baik keluarga dia

dari belakang tabir amerika sedang merancang
untuk menobatkan omar suleiman
jelas obama sendiri amsih belum jelas
apakah yang akan berlaku di mesir
obama tak tahu apa isi ucapan murabak

obama hanya kata: sejarah sedang dibuat di mesir
sejarah dilakar oleh anak anak muda


AMERIKA JUGA KUNTAU MUNTAU

dasar amerika terus berubah
malah dasar amerika tidak jelas
apa yang jelas hanyalah omar suleiman
adalah pilihan amerika dan israel

5 ulasan:

kah kah kah...payah KALAU banyak BLUE FILM ni...kah kah kah berkata...

kah kah kah...OBAMA mau support apa perubahan MESIR...kah kah kah

dia ingat WORLD NEW ORDER ni dia boleh interfere semua tempat...kah kah kah

kecuali kalo saham AMERIKA/ISREAL masih laku kalo OMAR SULEIMAN naik...kah kah kah

LU TT kasi bakar sikit kenyataan OBAMA ni...kah kah kah

BIAR MESIR RAKYAT MESIR YANG TENTUKAN...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Semua orang kena baca artikel Al Jazeera http://english.aljazeera.net/indepth/opinion/2011/02/201127114827382865.html
Baru faham sapa dia Omar Sulayman yang nak ganti Mubarak ni.
Memang sah dia ni orang Mossad dan ikut telunjuk Mossad dan CIA.
Ini musuh Islam No1 di Mesir.Selepas Mubarak jatuh no2.
Di Malaysia siapa sebeanrnya menjadi agen Amerika dan membawa masuk tentera Amerika buat latihan secara senyap? Siapa dia selama ini menghumbankan rakyat dalam penjara tanpa bicara? Macamt mana Special Branch boleh siksa dan ugut rakyat kalau tak ada arahan?
Siapa sebenarnya musuh negara dan rakyat Malaysia?

Tanpa Nama berkata...

Satu dunia kena tipu dengan yahudi.Seluruh dunia ingat senang senang Pak Long Hosni tu nak turun walau pun seluruh rakyat Mesir buat Revolusi...melainkan ada orang pi boh peluru kat kepala dia baru dia akan turun dan Yahudi tersungkur.Revolusi Mesir adalah Revolusi Rakyat bukan nya Revolusi Islam yang mudah bagi yahudi menggalkannya.Lain lah kalu Revolusi Islam

Tanpa Nama berkata...

Samada Mubarak undur atau tidak, Mesir tetap pi mai pi mai tang tu juga.
Kalau Omar Suleiman jadi Presiden, dia juga orang Mubarak.
Kekejamannya sebagai ketua perisik boleh tahan juga, sama macam Fir'aun.
Itu sebab Amerika suruh Mubarak berundur, penggantinya macam dia juga.
Omar tetap akan jadi lembu Amerika dan Israel.
Akhirnya, rakyat Mesir keluar dari mulut rimau masuk ke mulut buaya.
Tapi kalau ada ketua tentera berjiwa rakyat merampas kuasa, baru boleh perubahan dilaksanakan.
Kalau tidak jangan mimpilah rakyat Mesir ooii.
Lebih2 lagi Terusan Suez berada di bumi Mesir.
Silap2 Mesir akan jadi Iraq, kucar kacir.
Bukankah Amerika terkenal dengan memporakperandakan negara orang.
Lihat saja apa yang berlaku pada Jepun, Korea, Vietnam, Iraq dan Afganistan.
Iran tu tunggu masa saja telinganya akan di pulas.

Tanpa Nama berkata...

aku tak faham la
apa hal korang sibuk hal mesir ni

korang jaga la negara korang sendrik
negara korang pun apa kurangnya??
2 X 5