Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 15 Mac 2011

BANGANG SAMPAI KE TULANG SUM SUM




SEKALI BIK MAMA BUKA MULUT SELURUH NEGARA KETAWA SAMPAI TERKENTUT




nota:
dengar betapa bangang dan bodohnya
betina gemok ini
sudah ah gemok
bangang pulak
sudahlah bangang
gemok pulak kah kah kah

pakai cakap tak tentu hala
ikut sedap mulut
tak tahu apa yang dicakap

woit... pergi isap ais krim


nota:
malaysia sebenarnya boleh mendirikan
loji nuklear tapi dengan satu syarat

EIEI dari bangsa bangsa bersatu
telah memberi satu syarat
syarat ini ialah:

rosmah mansor tidak dibenarkan berjogging


20 ulasan:

mosabit berkata...

ini adalah pendapat yg terbaik yg pernah dilahirkan oleh seorang propesor.....

propesor mana??....

propesor FLOM....

kah kah kah kah kah kah ......

Tanpa Nama berkata...

WTF??!!!

apa kena-mengena tsunami dan gempa bumi dgn teknologi mesra alam???? Gempa bumi ada sejak zaman dinosaur lagi!

*headesk*

Seperti kata TT: Kalo bodoh, jgn bagitau orang!!

Tanpa Nama berkata...

tak kena batang konek sendiri buleh la cakap.... super bodoh

Tanpa Nama berkata...

Jawapan yang BANGANG dari bekas Canselor UNISEL. Kalau takde teks maunya hari-hari bagi statement yang BANGANG!

Buat malu je...

-wakleman

James Iha berkata...

Kahkahkah..penjilat2 Gerombolan terkedu dan terlopong sbb FLOM rupa2nya terlamapaula bangang...malu woi..malu..

Tanpa Nama berkata...

Kesian mamat journalist n cameraman tuh sbb kena membongkok amik gambaq FLOM..kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

malunya kita sebagai rakyat malaysia ada lagi orang macam nie lagi... kah kah kah

Stupid University berkata...

macam mana nak elakkan gempa bumi? Macam mana nak elakkan tsunami? Kah! Kah! Kah! Suruh profesor kangkun jawab! Kah! Kah! Kah! Hampir terberak ketawa! Kah! Kah! Kah! Sejak bila pula teknologi nuklear adalah mesra alam? kah! kah! Kah! Tak apa lepas nie kita cipta pulak kereta bertenaga nuklear! Kah! Kah! Kah! Kah!

Tanpa Nama berkata...

Nasib baik dia cakap melayu kalau tidak malu satu dunia. Lepas ni ada lah profesor Kang Kong yang akan support statement dia ni.

Tanpa Nama berkata...

macam haram! memang patut kener maki hamun. pempuan ni ntah2 tak ambil endah pun derita manusia lain. dia bercakap sebab di tanya. tu pun klua ulasan bodoh.

Tanpa Nama berkata...

bro TT
EIEI ka IAEA?
kah kah kah kah kah
ko main sedap mulut ko je EIEI
kah kah kah

anyway, Rosmah Mansor memang bangang
kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

kahkahkahkah
laki najibabi seterusnya mencapai mikrofon dari pemberita menggunakan jarijemari beliau yg gemok2 lalu dengan penuh semangat menokok:
"bukan saja kerajaan jepun yg sepatutnya mengambilkira supaya pembangunan moden yg pesat bersifat hijau & mesra alam supaya tidak ditimpa gempabumi, malah kerajaan filipina, begitu juga kerajaan indonesia, kerajaan new zealand baru2 ini, malah kerajaan pompeii dahulukala juga ye."

kahkahkahkahkah

-average joe-
klakka-la.blogspot.com
klickdefella.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

aku ketawa sampai tahap skaratulmaut da ni boodh..whahahhahawaw...

malunyer la... adoyai

Tanpa Nama berkata...

hahahahahaha hahahahahaaha
wakakakakakaa
apa punya statement neh ?
ini statement dari first lady ke?
oppss fat lady
hahahahaha

Tanpa Nama berkata...

biarlah si gemuk to mampus...baru lah isterinya boleh duduk diam2.

kalau tak, asyik nak buat kacau terhadap PKR.

Tanpa Nama berkata...

last skali yang best kerajaan malaysia patut kena kaji kalau nak buat pembanggunan...ini sudah bagus...lagi bagus dari mat sembab...nak buat nuke kat malaysia...woiii muhyiddin pegi amik nasihat kat fat lady...

TEKNOLOGI HIJAU ELAK TSUNAMI berkata...

ITU PASAL STADIUM TERENGGANU RUNTUH PASAL TAK ADA TEKNOLOGI HIJAU...


KOMEN MCM BAJET PANDAI...

NAK KUAR TV NIH..KENALAH BUAT2 PANDAI BAGI KOMEN, YG MENYEBABKAN MAKCIK PAKCIK FELDA KAT KAMPONG DIA DI NEGERI SEMBILAN DAN SELURUH NEGARA TU CAKAP...WAH HEBATNYA KOMEN ROSMAH MANSUR NIH...

TEKNOLOGI HIJAU...APA TU? TAK PERNAH DENGAR PON...MSTI HEBAT NIH... KALAU BENDERA KALER HIJAU ADA BULAT PUTIH KAT TENGAH TU PERNAH DENGARLAH...OH BENDERA PAS KOT.. TAPI ROSMAH CKP...KAT JEPON, LAGI PENING MAKCIK PAKCIK FELDA... SEBAB SETAHU MEREKA BENDERA JEPON KALER MERAH BUKAN HIJAU, KAT TENGAH NYA SAMA IAITU BULAT PUTIH. OH MAKCIK PAKCIK FELDA RASA MUNGKIN ROSMAH MANSUR SURUH JEPON TUKAR WARNA BENDERA MERAH JEPON JADI KALER HIJAU SAMA MCM BENDERA PAS... KAH KAH KAH

KALAH PROFESOR2 DAN AHLI CERDIK PANDAI KT SERATA DUNIA...

Tanpa Nama berkata...

hahahahahahaha... orang x belajar sains dan x ada ilmu agama buat statement.. memang betul2 BANGANG sampai ke tulang sum sum (aku setuju). Green technologylah, itulah..inilah...dia tahu ke apa yang dia cakap tu?

Tanpa Nama berkata...

memang selama ni aku nampak dia cam bodoh dan bangang jerk, tetiba buka mulut sah memang dia bodoh dan bangang,,,dasar pakai guna-guna yang tak guna,,,hahahhabodohnyer rosmah sama mcm najib gak

Tanpa Nama berkata...

sorry la kawan2 kt sini.. aku dgr statement ni ari tu pon aku dah tergeleng2 kepala... tader sangkut paut gempa bumi dgn climate change kot.. dah mmg ade jadual gempa bumi ni sbnrnye....malas nk cakap kt sini sbb darjah 5 duu dah blaja dalam Alam dan Manusia..hehehe

tapi.. pasal nuclear is green technology tu... mmg betul... berbanding fossil fuel, nuclear mcm cesium for instance, mmg bley tahan lame..dan lagi murah dari minyak yg x sustain. sbg contoh kapal2 perang kapal2 selam, carrier yg US pakai, gune nuclear. no need to refuel for 15 years. imagine kalau pakai diesel (yg malaysia beli 2nd hand tu contohye). so proved that nuclear is a green technology sbb kurangkan fossil fuel consumption dan reduce carbon foot print, TAPI, sangatlah berisiko tinggi utk menghandlenya. source utk nuclear substance jugak banyak boleh diperolehi pelbagai cara, tp trafiknya sgt2 strict sbb US melalui IAEA, kawal ketat dgn alasan taknak negara2 yg "kurg bijak bermain dgn benda bahaya". alasan yg agak kukuh tp sebenarnye die tanak org lain buat warhead mcm North Korea dan Russia masa Cold War dulu...pastu aim kt washington..sbb tu Iraq habis kene jarah nak cari WMD..x jumpa pon sbb Iraq mmg x mampu nk buat pon..US takut saingan.


maaf kawan2...aku bukan backing rosmah.. aku mmg benci dia sbb die x tau ape2 yg die cakap.. lepas mulut je.

sekian. maaf sekali lagi... sekadar ingin berkongsi dan membuka minda org melayu yg mudah melenting bile dengar perkataan "nuklear" sbb x cukup habis menterjemah maksudnya.

assalamualaikum.