Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 9 Mac 2011

DUA KALI TIPU




PILIHAN RAYA MALAYSIA ADIL, SETANDING NEGARA LAIN : NAZRI
- meloya

Mohamed Nazri Abdul Aziz berkata, pengendalian proses pilihan raya di negara ini dilaksanakan secara adil dan setanding dengan negara-negara lain.

Menolak dakwaan pembangkang bahawa proses pengendalian pilihan raya di negara ini tidak adil, Mohamed Nazri berkata, keputusan Pilihan Raya Umum ke-12 menjadi bukti jelas ketelusan pengendalian pilihan raya di negara ini.

“Selama hari ini tidak ada sebarang masalah dalam pengendalian proses pilihan raya di negara ini. Tidak timbul isu adil tidak adil. Malah pada pilihan raya umum 2008, menyaksikan Barisan Nasional kehilangan banyak kerusi.

LANCHOW ADIL

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


kah kah kah …ADIL KEPALA BAN APA…. kah kah kah…

kah kah kah…KALAU YANG INI ADIL… YANG TIPU MACAM MANA AGAKNYA… kah kah kah..

kah kah kah... SEMUA RAKYAT TAHU.. PILIHANRAYA MALAYSIA TIPU... kah kah kah...

kah kah kah.... CAKAP MALAON INI PUN CAKAP PENIPU... kah kah kah

woit.. INGAT RAKYAT MALAYSIA BANGANG... MEREKA TAK TAHU?.... kah kah kah...

kah kah kah...INGAT RAKYAT MALAYSIA BANGANG MACAM GEROMBOLAN... kah kah kah

woit…LANCHOW LAAAAA… PERGI LANCHOW LAAAA…. kah kah kah…



INI JAWAPAN YANG BETUL


nota:
mb yang paling jujur
yang memberi jawapan
yang tepat kepada munkee
yang bernama nazreee
kah kah kah


15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

memang penipu! penipu besar!
sebab tu guan eng dan nik aziz menang! PENIPU!

Khun Pana aka johanssm berkata...

Siapa kata Tak Adil ?

Kalau dibanding dengan pilihanraya dinegara Burma , tentulah adil.

irree berkata...

adil kepala bapak kau !!!

Tanpa Nama berkata...

BERSIH...
Di mana engkau..
BANGUN..
Sanggahkan kenyataan Menteri yg mencarut tu..
RAKYAT sedang menunggu tindakan mu.

yang benar berkata...

PILIHAN RAYA MALAYSIA ADIL, SETANDING NEGARA LAIN : ZERI - Utusan Setan

Zeri berkata, pengendalian proses pilihan raya di negara ini dilaksanakan secara adil dan setanding dengan negara-negara lain.

Justeru itu,beliau menyarankan semua rakyat Malaysia turun ke jalan raya dalam masa terdekat bagi menuntut kerajaan supaya pilihan raya diadakan secara zalim buat julung2 kalinya sepertimana yang telah berlaku di Mesir.Ini adalah kerana beliau percaya rakyat malaysia memang bangang setanding dengan kebangangan rakyat negara lain yang mahukan pilihan raya zalim diadakan.

“Selama hari ini tidak ada sebarang masalah dalam pengendalian proses pilihan raya di negara ini.Cuma mereka yang telah boring dengan keadilan kami. Jadi,saya cabaaaaaaaaaarrrrrr kamu semua yang ada kepala bana turun ke jalan raya untuk menjatuhkan kami dan jangan lupa...ikuti prkembangan semasa di http://tukartiub.blogspot.com/"



kahkahkah

duta delster berkata...

sy dgr ada yg dipindahkan kawasan mengundi...saya dah semak tempat emgundi saya secara online, nasib baik ok jer...selamat menyemak secara online di web spr.

SALAM,
JIKA ANDA BELUM BERKESEMAPATAN MEMBACA BUKU-BUKU BERIKUT, JEMPUT KE BLOG SAYA:
1. DIALOG SUNNAH – SYIAH (TAJUK ASAL: LAYALI BISHAWAR ATAU ‘PESHAWAR NIGHTS’)
2. KISAH YUHANNA MENCARI KEBENARAN
3. MUKTAMAR BAGHDAD
4. WAFATNYA RASULULLAH SAW, SUKSESI SEPENINGGAL BELIAU DI SAQIFAH
5. KHULAFA RASHIDIN: NAS DAN IJTIHAD
6. AKHIRNYA KUTEMUI KEBENARAN – AHMAD TIJANI

ANDA BEBAS MEMBUAT SALINAN SENDIRI MALAH DIGALAKKAN MEMBUAT SALINAN LALU DICETAK UNTUK MEMUDAHKAN PEMBACAAN.
BLOG SAYA BOLEH DILAYARI DI http://disinidandisini.blogspot.com/

IKHLAS,
DUTA DELSTER
RISALAH PENCERAHAN

Tanpa Nama berkata...

betul la tuh :) kalau ikut macamana cara baca berita media massa BN neh, takda maknanye ada kui kui kui.

Macamana nak adil kalau dah referi pon depa punya. pilihanraya yang lawan parti tapi jentera dan harta kerajaan yang diguna untuk berkempen.. pastu kata orang lawan kerajaan - sape yang memperkudakan kerajaan untuk kepentingan perut depa neh sebenarnye kalau tak BN - tu yang kerajaan Malaysia depa tukar nama kerajaan BN untuk menghalalkan cara mereka.

apa yang adil

Chee Kuan Tai berkata...

Ada satu yang negara lain buat...tapi negara kita tak berani buat...DAKWAT CELUP JARI MASA MENGUNDI. Kalau malaysia buat...buang tabiat namanya...dah nak mampus!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

ini bermakna si Mohamed Nazri Abdul Aziz telah berbohong dlm dewan,jadi dewan kena ambil tindakkan kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

bak kate si Usop dalam cite hantu kak limah ..."Nampok benor tipunye"...

rentiler Nazri..buat malu orang perak ajer..

Tanpa Nama berkata...

teringat dialog Allahyarham Tan Sri P.Ramlee dalam filem 3 Abdul"dah kena dah si penipu jual penyangak"..haha..dalam filem Pendekar Bujang Lapok,bak kata S.Samsudin"alif tendang mim,nun tendang wau(امنو).SARKAS"..hahaha..

rattlehead berkata...

hahaha this is cool bro...very2 cool articel......

Tanpa Nama berkata...

memang adil
adil kepala bana

*sila baca utusan meloya secara terbalik. Anda akan dapat jawapan terbalik jugak.

Tanpa Nama berkata...

najri, najri...
org felda baca tak-putus2-meloya mungkin kau boleh lah kelentong dgn ayat2 mcm tu...
dgn org lain tak payahlah kau nak bukak cong kunun2 KERA BoNgok adil lagi demokrasi sebab pru2008 tetap kalah banyak kerusi pada pakatan...
dah 50 tahun dah, kami dah paham sangat dah dgn apa yg gerombolan KERA kau gunakan sebagai "damage control"... kalau setan2 KERA BoNgok tak guna damage control yg zalim lagi gampang tu, dah lama KERA2 ni KESEMUA sekali kena terajang masuk hutan diam2 dan takde peluang bergayut macam sial kat putrajaya tu dan menyemak dgn outrider kau atas jalan2 yg kami kena bayar tol setiap kali lalu pergi cari duit sarahidup yg makin hari makin gampang macam kau!!!

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)
twitter: averagejoeMY

Tanpa Nama berkata...

DIDI KOTA BELUD BERKATA-NAJRI..........PATAHLAH TONGKAT KAU....JATUH DAGU DULU....SENGET JE MULUT KO BERCAKAP MASA DAPAT STROKE...MASA TU BARU RAKYAT MALASIA BOLEH PERCAYA KAU.....