Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 5 Mac 2011

RAKYAT BERI AMARAN PADA KERAJAAN




INI KEGANASAN DI MALAYSIA



nota:
bila sembab kata jangan samakan
ertinya memang sama antara mesir
dan malaysia

rakyat sekarang beri amaran pada sembab
jangan tipu orang melayu
jangan tipu pilihan raya


INI KEGANASAN DI MESIR



PROVOKASI : KERAJAAN BERI AMARAN
- mStar

TEMERLOH: Kerajaan memberi amaran kepada pembangkang supaya tidak melakukan provokasi dengan membandingkan sistem pentadbiran Malaysia dengan beberapa negara di Timur Tengah yang berhadapan dengan konflik politik.

Muhyiddin Yassin berkata, tindakan tidak bertanggungjawab pembangkang itu boleh menimbulkan ketegangan dan suasana huru-hara di kalangan rakyat.

"Ini provokasi pembangkang yang bagi saya tidak bertanggungjawab, tidak demokratik dan sengaja nak buat huru-hara apabila membuat perbandingan situasi di Malaysia yang semua orang tahu merupakan negara yang aman, makmur dan membangun dengan pesat.
"Bagi saya mereka tak ada tujuan lain kecuali untuk menimbulkan keadaan porak peranda. Mereka lebih seronok kalau negara ini hancur dan ada krisis.

"Bagi saya ini sikap yang amat tak bertanggungjawab, jadi kita nak bagi amaran supaya jangan bermain dengan api yang bahaya," katanya.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… RAKYAT SEKARANG BAGI AMARAN PADA KERAJAAN…. kah kah kah..

kah kah kah…JANGAN MENIPU PILIHANRAYA…. kah kah kah..

kah kah kah… KENAPA TAK HAPUS UNDI POS…. kah kah kah..

kah kah kah…KENAPA TAK PAKAI DAKWAT LEPAS MENGUNDI…. kah kah kah..

kah kah kah…. KENAPA INDON DAN PENDATANG ASING DI DAFTAR JADI PENGUNDI…. kah kah kah…

woit..CONTOH… SELURUH PAHANG BERTAMBAH 29,000 PENGUNDI BARU…. kah kah kah..

kah kah kah…KAWASAN PEKAN BERTAMBAH 26,000…. kah kah kah..

woit… RAKYAT YANG BERI AMARAN PADA MALIKUL…. kah kah kah…

kah kah kah….JANGAN TAKUT TAKUT KAN RAKYAT… kah kah kah…

kah kah kah…53 TAHUN MELAYU KENA REMBAT…. kah kah kah…

kah kah kah…MELAYU JADI BODOH DAN BANGANG…. kah kah kah….

nota:
di mesir ada rasuah
di malaysia ada rasuah
di mesir ada tangkap tampa bicara
di malaysia ada tangkap tanpa bicara
di mesir pilihanraya ada undi pos
di malaysia pilihanraya ada undi pos
di mesir beli kapal selam
di malaysia ada beli kapal selam
di mesir bini president ambil 10% untuk semua kontrek
di malaysia laki pm ambil 10% untuk smeua kontrek
di mesir ada first lady
di malaysia ada fat lady

tak sama lagi?

mubarak tak ada leher
maikul sembab pun tak ada leher


DUA DUA SEMBAB

DUA DUA TAK ADA LEHER


21 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tabik TT.
Mesir tak ada kes liwat bekas Timbalan Perdana Menterinya tapi Malaysia ada.
Si Muhyiddin tu kalau bercakap entah mengapa meluat & menyampah betul gua mendengarnya.
Macam mana dia boleh jadi TPM & dilantik sebagai Menteri Pelajaran gua pun heran.
Kerana sejak akhir2 ni kebodohan & ketotolannya melampau2.
Dahlah begitu sombong & ego pula tu.
Malang sekali cucucicit gua dapat menteri sekolah yang tersangat bangang lagi bahlul.

matstimketum berkata...

kah,kah,kah...........mat sembab ingat rakyat mesia macam katak bawah tempurung lagi! kih,kih,kih...........tanda akhirnya zaman pemerintahan gerombolan dah jelas! orang melayu tak selamanya dapat dibodohkan.

Putra IJ80 berkata...

Masa akan menentukan nya.

Hanya Melayu FELDA dan penjual/pembikin cincaluk di Melaka saja yg.sanggup di TIPU sepanjang hayat.

Jgn Maree.

Amuraria berkata...

SOALAN CEPU EMAS YANG TIADA SANGKUT DENGAN YANG MATI MAHU PUN YANG HIDUP !MENGAPA BABI TIADA LEHER ?

pemerhati berkata...

part leher tu mmg sebijik sama & identical...(sambil gelak guling-guling)...joke of the day!

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah..lawak2lh lu TT..xthn tu tgk dua2 malikul sembab..kah..kah..kah..

Tanpa Nama berkata...

Rakyat kena siap lastik..
Kalau depa tembak dgn gas atau pancut air berasid..kita lastik dari jauh..
buat macam rakyat palestin..

mentimun untuk sembab berkata...

si sembab ni x tido mlm lah pikir hal rakyat...korang jgn lah permainkan dia.....hahaha

Telur Sekunder berkata...

tak da leher sebab makan duit macam penyamun...
muka sebijik..tona kulit sekata

Tanpa Nama berkata...

Salam Bro TT,

Aku nak mintak tolang pada Bro TT ( Urgent ni ), untuk mengajak anak muda turun beramai-ramai dengan membawa bunga untuk di baling pada kereta pemimpin UMNO pada hari mengundi di Kerdau dan Merlimau sebagai tanda bantahan pada kenyataan Mat Sembab berhubung dengan isu baling kereta DSAI.

Non-Governmental Individual berkata...

gerombolan ni memang nak kena........

mata-lembu shah alam berkata...

fuck u tt,

" penduduk Kerdau menyampah pada Anwar..." kata Timbalan Puki Mak (TPM), Tok Muden Sembab. kau tak siar berita soheh ini,kenapa?

betul, penduduk Kerdau menyampah pada Anwar.., kerana;
i. rakyat malaysia naik stim bila tengok mubarak ada sedara kembar kat malaysia.

ii. keganasan dah berlaku di kerdau & merlimau yang diarah oleh 'mubarak, z'-ali & gadafii'

iii. Tok muden sembab menyuruh supaya rakyat ramai2 bermain dengan api kerana api tidak merbahaya.

iv. tt, geng, rakyat malaysia & aku telah naik stim tahap super dengan rupa & kata2 ummi hafilda janda suntik sehingga sanggup melakukan demontrasi jalanan.

v. pengakuan ummi H, akan dipercayai/autoritas oleh rakyat berbanding kenyataan dari Mat Monggol, Tok Muden, Ali Ketam,fat lady RM

vi. buktikan, di mesir ada ka; pilihanraya kecil? menteri raba punggung, berita pasal amah, saman ekor,parti arab tipu arab, sayfool, polis raja di mesir(PDRM)

fuck,.. tukar tiub ada ke kat mesir???

Tanpa Nama berkata...

jgn main puki - tpm

merahsil99 berkata...

jom kita sama2 FUCK 'mata-lembu shah alam sebelum budaya fuck diamalkan.

fuck u mata-lembu shahalam...

teganu-kite berkata...

doh guane pulok, kat mesir muke hudoh perangaa hudoh - kat maleysia pong muke hudoh perangaa hudoh.
sokong komeng mata-lembu sah alam, tapi muluk die hudoh bahase kasor, doh nok wat guane ?

DEMOKRASI AKAN DI NYAH JIKA XBERI UNTUNG berkata...

MAT SEMBAB SENTIASA BERSUARA BAGI MENUTUP SESUATU KEBENARAN...

ATAUPUN MEMUTAR BELIT FAKTA SUPAYA KEJAHATAN YG DI LAKUKAN OLEH PIHAK UMNO, DI PUSING CERITA, UTK DI LIHAT BAIK, DIHALALKAN OLEH MEREKA.

BERLAKU KEJADIAN MEMECAHKAN KERETA DAN MENGUGUT OLEH PUAK2 UMNO DI MELAKA, DAN UTK MENUTUP CERITA INI, MAKA MAT SEMBAB BERSUARA... INI HELAH JAHAT, DR ORG YG BUSUK HATI..

mosabit berkata...

satu lagi tanda melayu bodohhh...

apa dia???...

cuba tt siasat ..bangsa yg paling ramai didaftarkan sebagi pengundi pos..... bangsa apa??????...

kah kah kah kah kah kah kah kah.........

esok aku sambaung gelak lagi.......

ayahFIIIEN berkata...

aku sebagai ketua kerajaan langit nak beri amaran kepada rakyat malaysia,
JANGAN TURUN BERDEMO MENUNTUT HAK DI JALANRAYA, TURUNLAH BERDEMO DI LEBUHRAYA.

Tanpa Nama berkata...

menteri pelajaran paling takdak pelajaran aka
menteri pelajaran paling bangang
-malikul sembab
camna boleh jadi tpm dan menteri pelajaran ntah?
bodo punya UMNO

Tanpa Nama berkata...

Merahsilu....

mata lembu sahalam ni klu jadi embi tentu perangai macam embi pahangg

mari kita fuck mata lembu sahalam

fuck you (30X)

Tanpa Nama berkata...

FUCK U mata lembu shah alam.
keh keh keh