Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 11 Mac 2011

TANGKAP MAK JANDA GEMOK




TANGKAP FAT LADY OF MALAYSIA



nota:
malikul sembab
amat suka hati
jika fat lady hanyut

anak mami
amay suka hati
jika fat lady hanyut

mat mongol
amat suka hati
jika fat lady hanyut
dapat cari yang slim
kah kah kah



POLIS: SAYA REKOD KETERANGAN DARI ROSMAH
- mkini

Pegawai penyiasat Supt Jude Blacious Pereira hari ini membuat kejutan di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur apabila pada keterangannya mengakui beliau mengambil keterangan daripada Rosmah Mansor berhubung kejadian liwat itu.

Sebelum ini, Anwar seringkali mendakwa terdapat konspirasi peringkat tertinggi untuk 'mengenakannya' pada perbicaraan kes liwat tersebut.

Pengadu, Mohd Saiful Bukhari Azlan, dalam keterangannya bersetuju bahawa beliau berjumpa dengan Datuk Seri Najib Abdul Razak, yang ketika itu adalah Timbalan Perdana Menteri.

Namun, Saiful menafikan pertemuan dengan Rosmah tetapi bersetuju bahawa dia berjumpa dengan Mumtaz Jaafar.


POLIS : SAIFUL TEMUI ISTERI NAJIB, DAKWA DILIWAT ANWAR
- minsider

Mohd Saiful Bukhari telah mengadu kepada isteri Perdana Menteri Datin Seri Rosmah Mansor selepas didakwa diliwat oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim pada Jun 2008 demikian menurut pegawai penyiasat polis hari ini.

DSP Jude Pereira berkata beliau ada merekodkan kenyataan Rosmah pada 17 Julai 2008 tetapi tidak merekodkan kenyataan Datuk Seri Najib Razak selepas kejadian itu didakwa terjadi pada 26 Jun 2008.

Ketika itu Najib merupakan timbalan perdana menteri “Anda mengambil keterangan daripada Datin Rosmah ” soal peguam utama Anwar Karpal Singh di Mahkamah Tinggi hari ini “Ya pada 17 Julai 2008 ” jawab Jude.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit…. SUDAH KANTOI MANTOI… kah kah kah..

kah kah kah… BIG FAT LADY SUDAH KANTOI…. kah kah kah..

kah kah kah…. BAWA FAT LADY KE MAHKAMAH… kah kah kah..

kah kah kah… BAWA MAK JANDA INI KE MAHKAMAH… kah kah kah..

kah kah kah..TANGKAP JANDA INI…. kah kah kah..

woit… APA KESALAN JANDA INI?.... kah kah kah..

kah kah kah… KESALAHAN?... MAK JANDA MENGAKU ANAK DARA….. kah kah kah..

26 ulasan:

kublai khan berkata...

Apa dosa DS Rosmah terhadap anda hingga anda tergamak mencaci beliau dengan begitu teruk sekali?

Tanpa Nama berkata...

Percayalah Bros TT.
Nampak gayanya terpaksa buang kes.
Dah kantoi mantoi.

Tanpa Nama berkata...

budak tu kata tak jumpa?
parera kata jumpa?

sapa tipoo ni
tipoo mahkamah boleh ke?

apa hukuman tipoo mahkamah malaysia?

harus sana harus sini berkata...

hahahaha...

hanyut boleh... tenggelam memang tak boleh... ada pelampung besarrrrr punya...

hahahaha...

Stupid University berkata...

Kah! Kah! Kah! Dah terkantoi! Dah terpancut di tengah-tengah kesyokan melayan batang! Kah! Kah! Tak apa minta bantuan kalinga yang dok sibuk tulis buku tu! Dia ada idea! Kah! kah! kah! kah! Suruh si kalinga tulis skrip baru! kah! kah! kah! kah!

Tanpa Nama berkata...

Kublai Khan,
Dia mungkin takada dosa pada TT tapi banyak dosa kepada orang lain kerana ini hukum karma. what goes around comes around...need i say more?

Tanpa Nama berkata...

cuba korang tengok dahi budak tu betul2, tepat2, tegak2

aku perasan macam ada 2 mata jin kat situ.

korang perasan?

Tanpa Nama berkata...

macam mana dia boleh tinggal spenda kat rumah mumtah

agaknya dia mintak biasiswa jugak ke


kompius aku
aku kompius

Tanpa Nama berkata...

mana go bala go dapat 1.4 j?
cer ada kat msiakni

jom lompat

Tanpa Nama berkata...

kublai khan..

entahla
dia tak dosa kat aku

tapi tak tau la
aku memang benci dia
tengok gambar pun nak muntah
muntah hijau

kalau nampak gambar dia
dua tiga hari aku tidur ngigau2
jumpa hantu pun tak takut cengini

MIMI berkata...

Hoi,
kenapakah awak semua benci kepada isteri PM. Awak semua tak sedarkah dia tu siapa? Tak bolehkah awak semua bersopan-santun?

apa apa pun ok berkata...

tanpa nama 3.19 wa sokong lu kahhh kahhh kahhh
fat lady bukan patut dihina aja kahhh kahhh kahhh
macam2 lagi kena buat kahhh kahhh kahhh
macam2? macammana? siat kulit, baling taik, macam2 la lagi kahhhh kahhhh kahhhh
aku pun x tau nak tulis apa kahhhh kahhhh kahhh
fat lady mmg pukitiang, haramjadah, cibaianakharam, kecik2 x nak mampuih, bila besar BESAR SANGAT kahhh kahhh kahhh

Bigfish berkata...

tukang buat skrip dah gelabah sebab para pelakon dh mula x ikut arahan. lain yg disuruh, lain pulak yg dibuat. nak ckp bohong ke nak ckp benar,skrg?

nak kena kutuk skrg ke nak kena sumpah seranah hingga anak cucu di kemudian hari.

renung2 kan dan selamat beramal...

Tanpa Nama berkata...

tangkap zul nordin sama..

memang dia tak ada kesalahan..
tapi sebab bodoh bodoh sangat..
tangkap saja mamat bodoh ni..

Tanpa Nama berkata...

anwar kena tetap kena jail jugak. aku percaya la tt. diaorang kalau boleh nak tembak anwar.
benda cengini la kes 1998 dulu, tp kena jail jgk. mahathir memang kantoi kan najib kalau mukhriz tak de dalam kabinet, pak lah tak kesah, dah songlap duit petronas 100 billion. politik...

kalbunUMNO berkata...

anak kecil pergi mengaji,
melintas jalan tepi kubur,
jangan mengata jangan mengeji,
nanti c4 diletup hancur lebur.

Tanpa Nama berkata...

Jika ditakdirkan buang kes,
bukan kerana bahan bukti sudah jadi cacarmarba.
Tapi kerana nama Rosmah sudah disebut dalam makhamah.
Jude Pereira, gua tabik lu.

Khun Pana aka johanssm berkata...

Kapak Singh : Saifool, sila jawap di mahkamah ini , machamana dan bagaimana 2 hingga 3 jenis sperma yang dari berlainan jantan boleh masuk you ponya asshole.

Saifool : I tak tahu bagaimana ramai jantan ponya sperma masok asshole saya , soalan ini kena tanya Bik Mama. Sebab Bik Mama yang supply .

Tanpa Nama berkata...

mahkamah kangaroo cmni la,hakim & ketua hakim tukang gembala kangaroo,hampehh sggh

Tanpa Nama berkata...

kalu di lihat pada komen2 anda... seperti anda semuar tiada pegangan agama..

lipan bara berkata...

.... teman daghi dulu dah tak caye ngan mahkamah malaysia ni ...kalo kome ghenung balik kes bunuh dato' taha speaker Dewan Undangan Negeri Sembilan yang dibicarakan tahun 1982 dulu (ke 1981 ?) dah saheh dia kena tembak, tapi pase mokhtar hashim tu orang united malays nation organisation tak kena hukum gantung pun ... tapi bila mona fandey and the team bunuh dato' mazlan adun batu talam tiga-tiga kena gantung (teman tak sokong mona fandey and the team)... alaf baru ni ... sirul azhar ngan azilah (kome jangan lupa deme ni polis ) yang dituduh bunuh dan letupkan altantuya boleh sorok muka masuk mahkamah (negara lain tak pun cam gitu) vince mc.veigh yang letupkan quarters pegawai tentera di oaklahoma tahun 1985 tak sorok muka pun., dan terkini kemahiran polis malaysia di alaf ini deme ada 'licence to kill' sewenang-wenang bunuh rakyat sendiri..... mahkamah malaysia cukup mahir dalam tipu menipu ni...

lipan bara berkata...

..ooops sorry... teman nak buat pembetulan bukan vince mc. veigh tapi timothy mc.veigh yang meletupkan quarters tentera di oaklahoma... maaf .. kesilapan amat dikesalkan

Tanpa Nama berkata...

Jude Pereira pegi jumpa Bik Mama utk ambik keterangan atau ambik ARAHAN???

Harap Karpal Singh boleh tanya sekali lagi kat mahkamah nanti..

Tanpa Nama berkata...

anon 11 Mac 2011 11:39 PM said

kalu di lihat pada komen2 anda... seperti anda semuar tiada pegangan agama..

jawannya;

Jadi lah pengampu UBN untuk kuat pegangan agama!!!

macam madey cite seks..sedap tu..

marsita berkata...

sebab napa benci rosmah..
handbag dia harga 400k, baju sehelai 136k(harga sebuah rumah semi D aku), jam tangan 1.1 juta dan bla bla....sedangkan ramai rakyat yag miskin dan merempat....

sniper berkata...

I hate Rosmah coz she's fat and square...no patern at all.