Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 20 April 2011

PERNIGAAN KRONI BUMIPUTERA




KERJA KETUANAN MELAYU



nota:
inilah kerja ketuanan melayu
patitlah china marah
patutlah india marah
melayu buyjan meniaga
tapi menipu
bila vhina dan india marah
tuduh mereka tidak patriot

pergi mampuslah dengan ketuanan melayu!!!




E- MEL SATU MALAYSIA : PUTRAJAYA KATA SUKAREKLA TAPI KPI RAKYAT GUNA 100 PERATUS - minisider

Beberapa firma telah dijemput untuk mengambil bahagian dalam bidaan projek e-mel 1 Malaysia November lalu dan mendemonstrasi persekitaran seratus peratus penyertaan - sekali gus bertentangan dengan kenyataan pentadbiran Najib bahawa penerimaan akaun itu bukan sesuatu yang wajib.

The Malaysian Insider difahamkan indeks petunjuk prestasi utama (KPI) bagi projek itu ialah 50 peratus bagi mereka yang mencapai usia 18 tahun dan ke atas pada 2012 dan ia akan meningkat sehingga seratus peratus menjelang 2015.
Firma yang memperoleh bidaan juga perlu menunjukkan bagaimana pihaknya boleh mencapai 50 peratus pemegang akaun e-mel menggunakan Perkhidmatan Nilai Tambah seperti pembayaran bil atas talian dan pencapaian rekod awam menjelang 2020, demikian menurut satu dokumen diperoleh The Malaysian Insider.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… RAKYAT AKAN DIPAKSA PAKAI E-MAIL SYARIKAT KRONI INI…. kah kah kah…

kah kah kah…KALAU TAK ADA E-MAIL INI SEMUA TAK BOLEH JALAN…. kah kah kah…

kah kah kah…NAK BAYAR BIL TAK BOLEH…. kah kah kah..

kah kah kah…NAK BUKA BANK AKAUN TAK BOLEH…. kah kah kah..

kah kah kah…. NAK HANTAR ANAK KE SEKOLAH TAK BOLEH…. kah kah kah…

kah kah kah…INI SYARIKAT YANG NAK BANGKRAP…. kah kah kah..

kah kah kah… MAT MONGOL BAGI 50 JUTA… BUAT MENIAGA PAKSA…. kah ka klah..

woit… INI NAMA NYA SAPU MALAYSIA… kah kah kah…

kah kah kah…INI NAMA NYA KETUANAN MELAYU…. kah kah kah..

NOTA:
email yang dipaksakan ini
akan mengawal warga negara
ini mesti cadangan dari zionis APCO!

nota:
cuba selidik syarikat ini
mesti ini syarikat kroni
ada hubungan dengan mat mongol
ada hubungan dengan bik mama

nota:
apa hubungan tambi chik dengan bik mama?
hanya mat mongol tak tahu kah kah kah





INI BERITA ASAL JANGAN NAK TIPU


AKAUN E-MEL PERIBADI SETIPA RAKYAT - berita hairan

Akaun e-mel peribadi setiap rakyat
Oleh Magendran Rajagopal dan Shahrizan Salian
bhnews@bharian.com.my
2011/04/20

Wujud perhubungan langsung warga berusia 18 tahun ke atas dengan kerajaan

PUTRAJAYA: Mulai Julai ini rakyat Malaysia berusia 18 tahun ke atas akan diberikan akaun e-mel peribadi menerusi web portal E-mel satu Malaysia yang membolehkan mereka menerima kenyataan dan makluman daripada kerajaan sebagai langkah mewujudkan perhubungan langsung antara rakyat dengan semua agensi awam.

Projek E-mel satu Malaysia (satu MY) itu juga bagi mewujudkan perhubungan lebih telus dan selamat rakyat dengan kerajaan, di samping meningkatkan mutu perkhidmatan sektor awam kepada rakyat kerana ia berfungsi sebagai portal sehenti untuk perkhidmatan beberapa agensi kerajaan.

Ia juga akan melengkapi beberapa perkhidmatan dalam talian yang diperkenalkan kerajaan sebelum ini seperti portal rasmi kerajaan, myGovernment dan portal aplikasi kerajaan elektronik (e-kerajaan), MyEG.

Perkara itu diumumkan oleh Najib Razak ketika pengumuman projek baru Program Transformasi Ekonomi (ETP), di ibu negara semalam.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... MAT MONGOL SUDAH FLIP FLOOOP.... kah kah kah..

kah kah kah... MAT MONGOL SUDAH SORONG TARIK... kah kah kah...

kah kah kah... MAT MONGOL SUDAH GELABAH.... kah kah kah...

kah kah kh..TARIK SORONG.... TARIK SORONG TAPI TAK PANCUT PANCUT... kah kah kah..

20 ulasan:

Keladi berkata...

kah kah kah nanti saman tak boleh lari sebab semua surat hantar gune email kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Betul ke email peribadi? Ini macam nak tahu apa rakyat malaysia punya email jek.. silap2 email ni dipantau atas nama keselamatan nasional kah kah kah.. susah la nak email kat bini ka kat awek ka kat skandal ka apa kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

nama_anda@1malaysia.com.my

Tanpa Nama berkata...

Bagi talefon percuma tanpa bayaran bill lagi rakyat berterima kasih.. makcik dan pakcik felda malas nak menaip.

Tanpa Nama berkata...

lan chow sama ini email
kah kah kah
nanti kita kasi DDOS ini email
kah kah kah
kita kasi letak muka bik mama bila dapat godam..
kah kah kah

Kerbau Balar berkata...

tukartiub@satuMY.com
kah kah kah kah..
lawaknyeeee

Tanpa Nama berkata...

alamak! nak catat ulasan pun nanti kena letak email1malaysia, mampos aku!silap2 antar email kena bil kena gst kena subsidi kena selaras subsidi dasar zaienis!

Tanpa Nama berkata...

Nanti email ini digodam, habis 1Malaysia kena jual. Siapa yang akan tanggung operasi ini? Bila rugi rakyat atanggung. Tak boleh lari lagi, rakyat Malaysia akan tanggung bil macam IWK.

Tanpa Nama berkata...

Cimb adalah pemegang saham ke2 terbesar dalam syarikat ini. Siapa CEO cimb.

Lang berkata...

bro, gua ada dengar crita kerejaan nak jual no. pendaftaran kenderaan satu meleisia... tp yg pelik gua dengar itu no. plet bukan jpj juai.. tp ada syarikat kroni yg juai... tolong seach and found sket...

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha..

Woiiii mana pemuda Serban Tinggi, Mat Labu AMK..ha ha ha..cammon la ..terang-terang Kerajaan buat salah guna kuasa, memaksa dan mencuri hak kebebasan rakyat dengan memaksa penggunaan e-mail 1Malaysia..ditambah pula dengan pembahagian Kontrak yang "Sanggat-sangat Telus" ha ha ha..mana dia report kepada SPRM..

Aku tau korang takut ..punai ada tak..ha ha ha

Tanpa Nama berkata...

TT gerakkan kan pula gerakan benci emel 1malaysia, jangan pakai siapa pakai tak cool, akan jado poyo...anak muda tak rock kalau pakai emel ini...anak muda yg pakai sama bersubahat rompak duit rakyat...slpgan SAYA BENCI EMEL 1MALAYSIA

Tanpa Nama berkata...

aku orang pertama akan guna emel satu malaysia neeehh!!

aaaaa aku cadang, emel aku NAJIB_GILA@1malaysia.com.my.. kah..kah..kahh eeeee turrrr

Tanpa Nama berkata...

wah lancau bagus ayat nieeee

kah kah kh..TARIK SORONG.... TARIK SORONG TAPI TAK PANCUT PANCUT... kah kah kah..

KAWALAN APCO MAKIN KUAT berkata...

NI DAH JD SOSIALIS MCM SOVIET DULU, SEGALA KEGIATAN RAKYAT DLM KAWALAN KERAJAAN, DLM E-MEL... CUBA TT, KIRA...PIHAK MANA YG DH BOLEH KIRA UNTUNG SEBELOM BENDA NI BERJLN, KOMPENI CELCOM BERUKBAND,DIGI MMG DH UNTUNG...CIMB,...

INI SEMUA KESINAMBUNGAN DR E-MEL , SMS 1MALAYSIA YG DI HANTAR NAJIB PAKAI DUIT RAKYAT SUATU MASA DAHULU...

Tanpa Nama berkata...

Mulai Julai ini rakyat Malaysia berusia 18 tahun ke atas akan diberikan akaun e-mel peribadi menerusi web portal E-mel satu Malaysia yang membolehkan mereka menerima kenyataan dan makluman daripada kerajaan sebagai langkah mewujudkan perhubungan langsung antara rakyat dengan semua agensi awam

maksud ayat kelentong:
setiap rakyat msia 18thn ke atas mesti menggunakan emel khas di mana sebenarnya inilah:

1. saluran propaganda KERA UMNgOk-BoNgok utk menggarap persetujuan & mencanang "kebaikan"

2. lesen mencengkam setiap rakyat dari membangkang apa2 syarat yg telah diaturkan KERA UMNgOk-BoNgok kerana segala2nya akan menerusi emel khas ini, maka jika tidak dipatuhi, warga itu tidak akan beroleh permit niaga /lesen penerbitan /kebenaran ceramah /visa keluar /hak mengundi dan pelbagai 1001 perkara yg sengaja dimomok2 lagi.....

WASPADA!!!
ini bakal propaganda terbesar!
ini bakal kukubesi terhebat!
ini ibarat kera diberi topi polis, lebih tinggi naik ekornya berbanding pak guard naik tocang bila diberi wisel!!

Tanpa Nama berkata...

aku orang pertama akan guna emel satu malaysia neeehh!!
aaaaa aku cadang, emel aku NAJIB_GILA@1malaysia.com.my.. kah..kah..kahh eeeee turrrr
20 April 2011 3:29 PM

aku pulak org ke-satu-juta-seploh-belas-ribu-enamploh-9!!!
aku dah booking siap2 dah emel aku:
NAJIBbabi@1malaysia.com.my

kahkahkahkahkahkahkah!!

Tanpa Nama berkata...

ni bang isham, org luar dh gelakkan email satu mesial ni..

http://semutmalaysia.blogspot.com/2011/04/email-1malaysia-bukti-tricubes.html?fb_comment_id=fbc_10150160598852219_15961067_10150160818387219#f1f0fb58d6d80f1

aku bengang tol ngan gomen mcm ni. kdg2 aku heran gak sebenarnye, mcm ne la begitu ramai org benci, tp still lg pegang krajaan. tp bile pk balik, mmg la btol mcm bang isham kate, kalu pilihanraya tu adil, dh lame diharamkan kat mesia ni. aku stuju 110% bak kate zul nordin..cess!!!

ibuih berkata...

depa kata ni la satu cara New World Order (Dajjal) nak robotkan umat...

Tanpa Nama berkata...

http://semutmalaysia.blogspot.com/2011/04/email-1malaysia-welcome-to-myemail-beta.html

bang isham tgk la email 1 mesial ni..mcm budak drjah 1 je..haha