Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 26 Mei 2011

THE BATTLE OF THE BADUTS



BADUTS WAR PART TWO




nota:
ulat taik jamban hitam kata
ulat taik jamban kuning bodoh
ulat taik jamban kuning kata
ulat taik jamban biru duduk dalam taik

nah!

ini persolan falsafah yang amat payah
hendak dipecahkan dari zaman greek lagi
kenapa mereka ini jadi ulat taik
kah kah kah



JIHAD : PERKASA KECAM NAZRI AZIZ DAKWANYA PEMIMPIN HALF PAST SIX - minsider

Setiausaha Agung Perkasa Syed Hassan Syed Ali menegaskan pihaknya tidak akan melayan kritikan Nazri Aziz dalam isu “perang jihad”, sebaliknya menyifatkan Menteri di Jabatan Perdana Menteri itu sebagai pemimpin “half past six.”

Syed Hassan dalam satu kenyataan menjelaskan, pihaknya tiada masalah jika Nazri mahu menggelar Presiden Perkasa Ibrahim Ali sebagai “badut.”

“Perkasa tiada masalah dengan Nazri jika beliau mahu gelar apa pun ke atas Ibrahim atau pimpinan Perkasa yang lain, biarkanlah.

“Kami Perkasa tak hairan kerana beliau pun sanggup gelar orang yang banyak berjasa kepada negara seperti Mahathir dengan macam-macam gelaran,” katanya.

Oleh itu, katanya, “gelaran badut kepada Ibrahim tak jadi masalah.”

“Tak guna kita nak marah beliau pasal apa guna kita layan menteri ‘half past six’ macam Nazri ini, beliau keluarkan kenyataan macam itu, beliau fikir semua orang Melayu suka dan sokong kenyataan beliau dan beri banyak keuntungan kepada Umno,” katanya lagi.

Nazri dilaporkan melabel Ibrahim sebagai “badut” sambil berkata Putrajaya tidak akan memandang serius dalam kenyataan yang dikeluarkan.

Beliau juga berkata Ibrahim perlu ditangkap dan didakwa jika kenyataannya boleh mendatangkan rusuhan dalam negara.

“Pada saya, beliau Ibrahim adalah badut, saya tidak rasa rakyat akan memandang serius dengan apa yang beliau katakan.

“Sudah lebih 10 hari sejak beliau keluarkan kenyataan itu dan tiada rusuhan yang berlaku. Ini menunjukkan rakyat sudah matang,” kata Nazri lagi.

Dalam ceramahnya di sini dua minggu lalu, Ibrahim memberi amaran kepada komuniti Kristian bahawa beliau akan melancarkan “perang jihad” jika mereka meneruskan agenda mahu merampas kedudukan Islam negara ini.

Ahli Parlimen Bebas Pasir Mas itu berkata, beliau bersedia untuk jatuh atas kenyataannya itu demi mempertahankan maruah Islam.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit…PEMBACA YANG BUDIMAN…. kah kah kah..

kah kah kah…SILA BACA DALAM LAPORAN INI…kah kah kah…

kah kah kah…INI KESAH PERTEMPURAN BADUT-BADUT…. kah kah kah..

kah kah kah...BUKAN PERTEMPURAN BANDIT BANDIT.... kah kah kah

kah kah kah…SILA TEKA ADA BERAPA EKOR BADUT…. kah kah kah..

NOTA:

woit - HALF PAST SIX NI APA?.... kah kah kah

KEPALA BADUT

12 ulasan:

Amuraria berkata...

BATTLE OF THE BADUTS @PANDY KUTTY ! HEAD PANDY KUTTY MAHATAIK ISKANDAR KUTTY MALABARI ! PODAAAH DEY !

Tanpa Nama berkata...

1.kahkahkah half past six itu pandy kutty mahafiraun
2.berapi-berapi konon wira dunia ketiga, pembela Palestin,menipu org Melayu dan umat Islam sedunia
3.rupa-rpanya dalam RAHSIA buat perjanjian jadi barua puok2ZIONIS Amerika
4.kahkahkahU.S.-Malaysia Defense Cooperation: A Solid Success Story
Published on May 3, 2002 by The Najib bin Tun Abdul Razak
link:
http://www.heritage.org/research/lecture/us-malaysia-defense-cooperation

Tanpa Nama berkata...

ada 4 ekot badut yang bodo cikgu..

Tanpa Nama berkata...

badut bibik + badut katak + badut bodek = maharaja lawak

Tanpa Nama berkata...

Ketiga-tiga ekor ni bukan saja badut,tapi sampah masyarakat. Cuba membuat sandiwara semasa bertujuan nak tipu rakyat terutama sekali nak tipu melayu. Tapi semuanya datang dari satu tong taik yang sama.Hang lakon kata kat kawan nu, dan yang lain kata kat kawan ni. Sama seperti lakonan anak babi dan anak anjing, parti gerombolan pandi kutty.Bila pandi kutty kalah dalam PRU akan datang semua akan senyap sebab semua dah di hantar ke Sg.Buloh.

azwan23 berkata...

hahahaaa..bodoh betul dua ekor beruk nih..
ayat half past six..cuma owg tua2 je mcm dua ekor nih je yg phm..

p/s: doing some research..half past six= 2 thumbs down=very bad

Tanpa Nama berkata...

berahim, nazri....lagi satu sape ya?

Tanpa Nama berkata...

semua pergaduhan ini atas dasar drama,
buat lawak macam gaduh,
buat lawak macam nak naik harga,
buat lawak macam nak halau orang,
lawak silap mata,
gerombolan catur atur,
orang dah masak,
semua percaturan sudah boleh baca,
susah nak perbodoh lagi,
cari babak lain pulak,
cari badut baru pulak,
kah kah kah

dunia sudah globalisasi,
kita masih pakai wayang kulit,
lampu tak terang,
cerita orang tak dengar,
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

dah tua nak mampus dok bergaduh wei gila dah dunia melayu nie
ni kena masuk dlm sejarah melayu tahun 2020...negarawan badut yg berjasa ke pada malaaysia

UMproNO berkata...

Badut2 ni buat lawak pandy kutty...kahkahkah

Half past six..maknanya, pancut-pancut tak sampai...air penuh kat kepala sampai bernanah...sebab tu badut2 tu bodoh bangang...kahkahkah...

ouk ouk berkata...

Sandiwara. Badut Circus. Musim cuti sekolah badut menjadi jadi. Badut cari makan.Teruk sampai lagu tu.

Tanpa Nama berkata...

Braeng ni, bukan pemimpin half past six. Dia ni produk expired! Dia nak promot diri dia sbb mimpi nak jadi calun..kasihan!