Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 5 Mei 2011

PANDANGAN DAN PANDANGAN



SURAT DARI PEMBACA


salam,
untuk pengetahun saudara2, saya adalah ex-MKK daerah Dun Lunas, Parlimen Padang Serai, bersebelahan dgn Parlimen Kulim/Bandar Baharu (Kedah), yg mana ketiga2 wakil PKR telah 'keluar' parti, tuan2 boleh bayangkan bertapa sukarnya tugas kami?

ditambah lagi dgn kerja gila geng T, TV3, utusan & mcm2 propaganda... Kami dibiar bersendirian .. Turunla padang utk mendengar idea kami pulak dan bertukar pandangan, instead hanya suruh kami mendengar idea2 tuan2 yg terlalu tinggi utk diterjemahkan kepada pengundi kami yg kebanyakkannya tak kenal TT.

Diharap tuan2 yg memberi komen,, telah mendaftar menjadi ahli pkr... dan buat la kerja sebaik mungkin, sehemah mungkin.. Jgn kerana cara kita berkempen... pegundi akan menjauhkan diri.. wassalam....Oleh northerner pada SAUDAGAR BESAR DI KAMPONG KITA pada 11/05/05

isamudeng, aku nok kkabor ke mung,- sape menteri jage sukang? - Shabery Chik bile ccakp neleh air lior, mamat ni pernoh lawang Mat Said Kemamang di pilihangraye kecik DUN Kijal atas tiket Semangat 46. puok ni wat projek, untok bahang pitih. Mat Said Kemamang memang bijok, walau pong muke dia macang Pol Pot khmer rough masa mude tapi die dok lah jahat macang Derih Nnatang. banyok sangat doh puok2 gerombolang ikang butal bergomol di teganu, - tapi guane pulok geng pakatang/PAS? makang cekok ke dok PRU-13? Mat Said lawang Shabery air lior & lawang geng Derih Nnatang, abih kucaa hanyaa lintang pukang, tapi gerombolang ni ppakat lawang pakatang/PAS. teganu politik ikang.
Oleh teganu kite pada GEROMBOLANG IKANG SEDANG LAWANG pada 11/05/04

peluang dok payoh ke laut, buleh dapat pitih juto2, whai not? ade pulok johang kayuh sika anok nganu Azizulhasni Awang, dapak idea slalu, guane kalu kite buat velodrong di nganu ni, pah lagi ghamai johang kayuh sika nganu lahirkang, tok kang johang nakap ikang je, ke guane? 'buleh, bijok mung bijok'?!! kate yang bagi projek.
Oleh Tanpa Nama pada GEROMBOLANG IKANG SEDANG LAWANG pada 11/05/04

Tiada ulasan: