Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 25 Mei 2011

TUKAR TIUB PEMECAH BERITA




TERKINI :

black hawks ini dalam perjalan ke berunai
untuk satu pertunjukan udara!



BLACK HAWKS MENGELILINGI IPOH?



nota:
telah sampai berita mengatakan
bahawa 2 black hawks telah kelihatan
mengelilingi bandar ipoh?

ini dari mana?

SIAPA BUAT PERJANJIAN INI?


TANYA MALAON INI?



20 ulasan:

mek berkata...

tt, boleh ke tanya malaon tu?
bukan ke sekarang malaon tu dah nak mampos kat ijn?

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Malaysia dulu ada Black Hawk..tapi kena cat Putih jadi White Hawk..ha ha ha ha..

Isk tak sama ke Isham...

Tanpa Nama berkata...

pertunjukan udara untuk brunei armed forces day on 31 may la tu. tapi kalau nak pergi brunei apa pasal round2 ipoh dulu? kena ambik berkat rajagopal & mat itam dulu ke?

kah kah kah

Hamba Rakyat berkata...

Malaon tu beli utk mudah dia lari kan diri ke Israel.

Tanpa Nama berkata...

Berita lagi terkini... Black Hawk tu melencong plak ke US pasai nak ngangkut seluar dalam dan coli Bik Mama yang busuk bau hapak tak berbasuh pasai kat US sana tiada mesin basuh yg mempunyai kapasiti nak basuh suar dalam dan coli Bik Mama yg bersaiz XXXXXXXXXXXXXXXXL... Wikileaks mendedahkan risikan CIA mengesahkan mesin basuh tersebut hanya ada di rumah Bik Mama kat Putrajaya...

Tanpa Nama berkata...

bro, blackhawk ni lama dah lama ada kat malaysia, cuma tak pasti sapa punya. ana dah nampak chopper ni terbang dah lebih dari lima tahun. and please do not bullshit me, i know my aircraft ok?

Tanpa Nama berkata...

ipoh mari..rasanya ada nampak macam 2 buah black hawk ni terbang rendah dibandar ipoh semasa balik dari kerja dua minggu lepas..

Tanpa Nama berkata...

bro tt, helikopter milik JPM tapi drebar dia askar udara...utk transport VVIP

Anti TELAN berkata...

Kelip-kelip disangka api,
Kalau api dimana puntungnya,
Firaun sakit disangka mati,
Kalau mati di mana piramidnya?

kah kah kah kah...kah kah

Tanpa Nama berkata...

pantun terbaik!!

LOT147 berkata...

Petang 23 Mei dan Pagi 24 Mei rupa macam Black Hawk (2 buah) terbang rendah di Kulim (rumahku bergegar) Mungkin yg tu kut @ TUDM punya. Tolong siasat

PakcikHOT berkata...

blackhawks ker? serious? aku ader nampak dia terbang rendah.. masa aku balik ipoh minggu lepas (16hb).. atas rumah aku, 2 helikopter terbang rendah & dekat dekat..

kalbunUMNO berkata...

ni aku jawab :

Bila nganga tersengih gigi,
Disangka biawak rupanya buaya.
Disangka mati masih hidup lagi,
Piramid firaun indah di Putrajaya,

pandikuttyhunter berkata...

kelip kelip disangka api
kalau api mana puntungnya
firaun dah tercungap cungap nak mati
menangis iblis hilang ketuanya.

beli air dlm botol
simpan utk waktu sahur
jika firaun dah kojol
moh kita bersedekah tanda syukur

Tanpa Nama berkata...

panddy kutty disangka mati,
aik!! rupanya hidup lagi!!
nyawa liat macam pedati,
saaaaaaaaakitnya hatiiiiiiiiiiii.

siti harapan berkata...

biarlah dia hidup sambil menikmati saat-saat kematian parti kesayangan yang mengamalkan 'assobiyah'! Lagipun mak kata orang jahat lambat mati... Allah dah tak sayang!

Tanpa Nama berkata...

tv 9 tgk citer ceplos
tv 4 tgk citer bolos
tiada penting si pandy kuty mampos
asalkan umco kita hapus

sayang sembab berkata...

sedap sungguh makan satay
lagi sedap makan sambil berlari
kesian sungguh enche madey
itu kubur sudah panggil mari

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah kununnya mamak kutty itu wira dunia ketiga pembela Palestina
rupa2nya mamak kutty menipu orang Melayu dan Umat Islam sedunia

U.S.-Malaysia Defense Cooperation: A Solid Success Story
Published on May 3, 2002 by The Najib bin Tun Abdul Razak

http://www.heritage.org/research/lecture/us-malaysia-defense-cooperation

piut ngah layor berkata...

best2 pantun korang!...biar dia hidup dan tengok apa kesalahan yg dia dah buat...sambil tgk parti nya mampos!