Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 24 Jun 2011

MULA PAKAI BAJU KUNING




MULA PAKAI BAJU KUNING





PERHIMPUNAN HARAM CEMARKAN IMEJ BAIK MALAYSIA - meloya

Tulang belakang demonstrasi jalanan haram pada 9 Julai, hanya cuba mencemarkan imej Malaysia sebagai sebuah negara yang aman, harmoni dan makmur, dengan harapan satu lagi titik hitam dalam sejarah negara, kata beberapa penganalisis politik.

Mereka mendakwa bahawa penganjur juga mempunyai agenda tersembunyi, untuk mengalihkan perhatian negara daripada kes liwat di mahkamah yang membabitkan seorang pemimpin politik pembangkang.

Pengerusi pertubuhan bukan kerajaan Agenda, Zul Azhar Cha yang juga seorang penulis blog berkata, beliau ada maklumat mengenai demonstrasi jalanan haram itu yang menjemput media antarabangsa untuk membuat liputan mengenai demonstrasi tersebut.

"Kita terima maklumat bahawa media Australia menjemput dan pastinya mereka akan memberikan liputan negatif mengenai Malaysia.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… BAGAIMANA DENGAN KES PM TERLIBAT BUNUH MODEL MONGOLIA…. kah kah kah..

kah kah kah…TAK CEMAR IMEJ BAIK MALAYSIA KE?.... kah kah kah….

kah kah kah…BAGAIMANA KES KETUA MENTERI MELAKA ROGOL BUDAK SEKOLH… kah kah kah..

kah kah kah…BAGAIMAANA KES MENTERI ROGOL AMAH…. kah kah kah..

kah kah kah…KES KES INI TAK CEMAR IMEJ MALAYSIA KE?....kah kah kah…

kah kah kah…APA PUNYA TUUUUUR….. kah kah kah

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

australia buka kilang logi nuklear tak cemar malaysia ke????..apa punya bodoh la kahkahkah....kalau nak bodoh bodoh la sorang2

john_stuck berkata...

salam, td pagi aku baca ada org kene tangkap jual baju bersih..
mintak sdr hisyam tlg bg tau kat sume org yg nak pegi demo nnt kalau susah nak dpt baju bersih, bole pakai jersey bola Malaysia yg kaler kuning tu. hakhak.. janji kuning. yeah. nk tgk ape plak alasan polis nak tangkap org nnt.

Tanpa Nama berkata...

alo dah nama pun gerombolan.. dia tetap akan bodoh bangang la.. dan dia tetap oingat orang lain sama bodoh bangang macam dia jugak la.. sbb tu statement dia asyik bodoh bangang saja..

Tanpa Nama berkata...

liputan media luar mengenai rasuah pemimpin dlm malaysia tak dianggap mencemar imej negara? ni sama la macam mereka yg sepahkan najis tak dianggap mencemarkan imej, tapi pihak yg cuba utk bersihkan najis td dianggap mencemarkan imej. wow...

Tanpa Nama berkata...

TT team,

Boleh tak buat Tukar Tiub on Facebook sebijik mcm Harakahdaily?

Button FB sekarang ni tak direct ke artikel mcm Harakahdaily.

Terima Kasih.
Hery Amka.