.

Khamis, 2 Jun 2011

PROJEK GEROMBOLAN BUAT DUIT
KAPAL SELAM TAK BOLEH MENYELAM

RASUAH SCORPENE KE PERANCHIS , PELUANG RAKYAT MELIHAT NAJIB DI TANGKAP
– keadilan daily

Keputusan Suara Rakyat Malaysia (Suaram) membawa kes rasuah pembelian kapal selam Scorpene ke mahkamah Perancis, merupakan peluang kepada rakyat Malaysia mengetahui kebenaran di sebalik skandal itu.

Ketua Penerangan Angkatan Muda KEADILAN, Lee Khai loon berkata, kerajaan selama ini menggunakan Akta Rahsia Rasmi (OSA) sebagai alasan tidak mendedahkan sebarang maklumat atau keputusan dalam perolehan senjata kepada orang awam, mahu pun ahli parlimen.

“Sebenarnya terdapat banyak kes-kes perolehan senjata yang tidak telus termasuk yang dibongkarkan oleh YB Tony Pua (Ahli Parlimen Petaling Jaya Utara, Tony Pua dalam kes pembelian 6 buah Offshore Patrol Vessels yang bernilai RM 6 billion.

“Oleh itu, tindakan Suaram yang membawa kes rasuah ini ke Mahkamah Perancis seolah-olah membuka Pandora Box. Rakyat akan berpeluang untuk mengetahui kebenaran dalam kes rasuah yang selama ini ditutup dalam negara,” kata beliau dalam satu kenyataan media hari ini.

Menurutnya, badan NGO sebelum ini mendesak Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) untuk menyiasat komisen besar 114 juta euro (RM493.53 juta) yang dibayar kepada syarikat Perimekar Sdn Bhd.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… SIAPA DIA LELAKI KE TIGA YANG TERBANG DARI PARIS KE MALTA?..... kah kah kah…

kah kah kah..YANG SAH TIKET KAPAL TERBANG ADA NAMA RAZAK BAGINDA DAN ALTANTUYA…. kah kah kah..

kah kah kah..POLIS PERANCHIS MASIH ENGGAN MEMBERI TAHU SIAPA DIA NAMA KETIGA?.... kah kah kah..

kah kah kah…. RAZAK BAGINDA WAJIB DITANYA OLEH SPRM… kah kah kah..

kah kah kah...RAZAK BAGINDA TAHU SIAPA JANTAN ITU... kah kah kah...

kah kah kah…NAJIB RAZAK PERLU MENERANGKAN APAKAH DIA JANTAN KE TIGA…. kah kah kah…

kah kah kah…KENAPA NAJIB SENYAP…. kah kah kah…

kah kah kah… KENPA MEDIA MALAYSIA TIDAK BERTANYA…. kah kah kah…

kah kah kah…KALAU NAMA INI NAMA NAJIB… MAKA SAHEH YANG NAJIB PERANH MENGENTOT ALTANTUYA…. kah kah kah..

kah kah kah…KALAU NAMA JANTAN ITU IALAH NAJIB… kah kah kah...

kah kah kah.. APA YANG DI KATAKAN OLEH BALA SEMUANYA BETUL…. kah kah kah..

woit… TERBUKTI SUMPAH LAKNAT NAJIB … TAK ADA MAKNA…. kah kah kah

JEMPUTAN

nota :
jemputan untuk semua
jangan lupa berkumpul di sogo
di masjid kampong baru
di ibu pejabat pas di jalan raja laut
berkumpul dari jam 2.00 petang

6 ulasan:

osama laden berkata...

jaga2 suaram, kalo sprm panggil beri keterangan , pastikan anda membawa payung terjun @ tilam angin saiz 40 x 40 agar terjunan anda selaras dgn konsep 1mlysia...rakyat didahulukan matinya/sushnya kakahkah

Tanpa Nama berkata...

rm114 juta....wow, sprm mana ada kemampuan nak siasat...depa siasat kes kelas g ke atas iaitu rm5 ribu kebawah...kes polis ambik duit kopi, rasuah bendera, penyelewengan tabung sekolah dll, tolong bgtau kalau ada sjarah sprm bongkar rasuah libatkan ratus juta,,,,ilekkk integriti konon

golok perak berkata...

... semakin hari semakin terserlah dan semakin jelas sumpah laknat orang gerombolan dan sekutunya tidak boleh dipakai langsung dan semakin bertambah kecelakaan yang bakal menimpa negara kita ni... semakin hari semakin merudum imej agama islam dengan tingkah laku orang gerombolan dan sekutunya ... di akhirat nanti kita semua boleh dakwa balik deme yang telah salah laku kerana kita juga turut sama menerima 'beban' kesan dari salah laku deme ...

yobstim berkata...

lebih baik pok jib berundur sekarang untuk memberi laluan orang lain menjadi pm malaysia. buat kenyataan bahawa dia tak mahu lagi bertanding dan bubarkan parlimen! ini lebih baik dari diaibkan?

Tanpa Nama berkata...

Hahahahahha Najib kantoi kuat entot Altantuya.
Injin jet hilang mana pergi? dengar cerita anak Panglima Tentera Malaysia pun terlibat bersubahat! betul ke?
Anak rintek bapak borek.... hahahahhahaha kepala penyamun duduk kat atas pooraaaahhhhhh! Semua kaki penyamun dan kaki entot entot dari Mat Mongol, Rais anak yatim sampai pegawai kerajaan. Hahahahahha mampus lah Malaysia semua nya orang Melayu!

Tanpa Nama berkata...

Anda sayangkan Malaysia. Selamatkan Malaysia daripada UMNO