Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 2 Jun 2011

SIAPA THE THIRD MAN?



NOTA:


akhbar di paris sedang heboh
para wartawan paris berpusu-pusu
mencarai siapa dia the thitd man

pagi ini di paris
satu nama baru telah muncul
jantan ini bernama lodin wok kamaruddin
apakah jantan ini the third man?

kita tunggu dan kita nanti
misteri the third man ini
akan membongkar siapa bunuh altantuya

nota:
sila hubungi suaram
untuk datang bersana untuk
mendengar penerangan peguam peranchis
yang sedang membuka kes jual beli kapal selam

semua akan terbuka tidak lama lagi!

nota:
apakah sumpah laknat
ada memiliki makna?

akan terjawab oleh the third man
sila tonton the third man
yang akan muncul d blog tt

NOTA:
Whistleblower website Wikileaks last month posted a diplomatic cable from the US embassy in Kuala Lumpur which listed the names of Prime Minister Najib Abdul Razak's close associates.

Among them is Lodin Wok Kamaruddin, who heads the Armed Forces pension fund - the Lembaga Tabung Angkatan Tentera (LTAT).

French freelance writer CĂ©line Boileau, in an investigation, found that Lodin Wok is Boustead Holdings Bhd deputy chairperson.


SIAPA DIA THE THIRD MAN?



7 ulasan:

Amuraria berkata...

GEROMBOLAN PANDI KUTTY SEDANG TERBURAI ! MOGA KEBENARAN MUNCUL AMEEN !

Tanpa Nama berkata...

Selepas ni najib dan suami boleh lah sumpah laknat depan kaabah pula.Rais anak Yatim boleh buat siaran secara langsung dari sana dan rakaman boleh di hantar ke mahkahmah Perancis.
Surat khabar Malaysia tak buat laporan kerana tak tahu bahasa Perancis.

Tanpa Nama berkata...

Nanti akan berkumandang lagi bawaha..... saya tak kenal siapa itu wanita altantuya......... namun hantu altantuya akan berkata ....bawa bertenang......
hati orang ketiga ini meronta-ronta gila mencari mekanisme macam mana nak klentong mahkamah Perancis. Gani pataail dan tun azmi boleh tolong ke? caranya senang aje, beri ai/pr ambil alih putrajaya dan buat satu 'deal' yang kes berat aku ini di'overlook' atas dasar kemanusiaan. Apa boleh pakai terapi ni?

Tanpa Nama berkata...

cayalah bro isham , you put trailer one of my most favourite 3rd man starring the genius orson welles , that 3rd man pandai fakekn his death tapi that 3rd man akan kantoijua akhirnya , secara umumnya semua org tau tapi tidak dpt dibuktikan dengan proof ... so we wait the proof of 3rd man , brosham , perlukah jita gali kuburnya ???? ohh my welles .. kekacauan melahirkan pujangga , keamanan hanya sekadar jam cuckoo...

Tanpa Nama berkata...

Ustad aku cakap biasanya kalau ada org berdua-duaan akan ada org ketiga, org ketiga ni ialah setan. Nabi Adam & Hawa berdua, org ketiga tu ialah Iblis.. bapak Setan..

savii berkata...

bro, upco dh kawtim ngan france.. mcm takleh buat ape2 je ngan jibby nih...

Tanpa Nama berkata...

The financial statements report that Perimekar has a single customer: the Malaysian government.-wikileaks.

Anak haram jadah sungguh mat monggol ni. Projek tipu melayu lagi. melayu berniaga hanya dengan kerajaan malaysia saja, sebab nak rembat duit rakyat.

Melayu tak sedar diri lagi. Betul-betul melayu ni 'good for nothing'.Pendek kata memang kepala pundek pandi kutty.