Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 19 Jun 2011

TER KINI !!! GEROMBOLAN BUAT KAJIAN





TERKINI TER HOT TER NOW !!!


TT, kerajaan siap telefon rumah aku buat survey pasal bersih. dia tanya bapak aku nak join ke tak? setuju ke dgn negara kebajikan? sokong siapa dlm politik? bapak aku sokong BN. dia siap offer suruh masuk politik. sbb dia dgr bpk aku asik kutuk pas. kalau aku yg jawab dah lama aku kutuk BN. haha. tapi yg paling best, awal2 dia tanya ada internet ke x. takut bocor rahsia la tu. hahaha

Oleh Tanpa Nama pada JEMPUTAN MALAM ESOK - DEWAN PERHIMPUNAN CHINA pada 11/06/19


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH AKH


woit...PUKUL TALIPON...JANGAN TAK PUKUL.... kah kah kah

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

apsal takde yg nak call aku?? hehehe pandai laa aku jawab nanti.. hehehe

Tanpa Nama berkata...

macam cakap orang lama pukul talipon,sebab itu talipon aam banyak yang rosak kerana pengguna talipon selepas guna talipon awam mereka pukul talipon kkaahhh...kkkaaaahh.

Tanpa Nama berkata...

Kalau jujur Pukol talipon dan Buatlah kajian:
1.Untuk tahu apa perasaan rakyat mengenai kenaikan harga barang dan perkhidmatan.
2. Relakah mereka?
3.Sudikah mereka dengan kacau bilau politik dengan segmen porno?
4.Hendakkah anak2 mereka melihat negara ini terus dikuasai orang yang sesat dan mabuk kuasa?
5.Setujukah mereka dengan IPP?
6.Dengan keganasan Polis? sanggupkah mereka kalau Polis menangkap anak dan keluarga mereka tanpa bicara?
7. Kalau Pakatan rakyat memerintah apakah mereka akan rugi?
8.Apa yang rugi?
9.Apakah mereka masih memuliakan raja?
10. Dan tanyalah juga , beras didapur cukupkah untuk makan malam ini nanti?

-Haji Salah.

cicit ngah layor berkata...

TT..Haghi ni ader gotong royong dikg.setinggan kg Perlis,B'worth.Yg terlibat,rukun tetangger Kg Perlis,MIC dan MPSP.Ketuer MIC negeghi dan mantan ADUN Bgn.Dalam pon datang.

Memang sedier maklom,bab gotong royong ni memang ader pertaliannyer dgn politik,pilihanrayer dah dekat.... hati penduduk kener ambik,kalau tidak,MIC akan kalah sekali lagi.

Persoalannyer...dimaner org2 PAS dan PKR?. Aper yg demer buat utk ambik hati org kg ni.Udah ghaser seleser benor ker atau takut baju atau ketayap kotor atau takut keluor peloh?.PA adun pon selalu bertanyer khabor,sekoghangnyer sebulan sekali.Majoriti duduk ialah Melayu...paham2 ler hati org Melayu.

Haghi ni kali yg keduer ketuer pemuder MIC negeghi tu datang.Kali pertamer,pader 2May lepaih,siap bagi keperluan ghomah lagi.PAS dan PKR tengah tidor dlm bilik aircon lagi.Kalau org bebalik kpd MIC PRU 13 ni,teman akan gelak besor.