Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 30 Julai 2011

ADA YANG BERTANYA APA INI?




NOTA:


ada yang bertanya apa ini?

kalau tak faham faham
pergi mamposslah
hidup menghabiskan oxygen
hidup menyibukkan lalu lalang
pergi mamposs lebih baik
kalau tak faham faham
kah kah kah'













6 ulasan:

Cangkul Emas berkata...

saya datang dan minta ulasan tuan tukar tiub..
silalah datang blog ini dan komen serta berikan idea.

http://idealiberal.blogspot.com/

gabot berkata...

sonang yor PKR ,PAS dan DAP :)

Tanpa Nama berkata...

# Kesimpulannya:

Jangan Pangkah Dacing.

Takde tapi-tapi.
Jangan Tidak-tidak.


-MatCermin-

yes berkata...

Pada PR sediakan lah VCD dan DVD untuk kempen akan datang. Masuk kan perhimpunan Berseh dan pertemuan Ambiga dg Wan . Penceramah tak payah banyak cakap, tunjuk kan saja pada rakyat. Kalau Dato T boleh tunjuk video lucah tak ada sebab kita tak boleh tunjuk video

serenity9260 berkata...

ini namanya emas kak mah.owh lupe,kak mah minat permata n berlian je,x maen la emas2 ni

1.Kereta Konsep Masa Depan Di China(9 Gambar)
2.Bagaimana Spy US Boleh Mengetahui Sesuatu Lokasi Hanya Dengan Sekeping Gambar
3.Majlis Perkahwinan Bertemakan Harry Potter(10 Gambar)

Tanpa Nama berkata...

hari ni hari kuning le. setiap sabtu kita kuningkan dunia.