Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 2 Ogos 2011

BIOMETRIK - PROJEK TIPU MELAYU



BANGLA INI BAKAL MENGUNDI



nota:
cam kan muka bangla ini
tiga ekor ini pasti
akan menjadi pengundi
kerana dapat kp baru
kah kah kagh






BIOMETRIK: 150 PEKERJA ASING GAGAL DAFTAR SEJAK PAGI – berita hiaran

KUALA LUMPUR: Lebih 150 pendatang tanpa izin sekitar ibu kota, di sini, hari ini kecewa apabila kaunter pendaftaran Imigresen difirma yang dipertanggungjawabkan kerajaan untuk program pendaftaran biometrik, tidak dibuka sejak awal pagi.

Kelewatan itu dipercayai berpunca daripada masalah sistem online imigresen yang tidak diboleh dicapai sejak dibuka 8 pagi tadi.

Pengarah agensi pekerjaan STA Sdn Bhd, DZulkepley Dahalan, berkata pihaknya amat kesal dengan kesulitan yang dialami pekerja asing terbabit dan memohon maaf atas masalah yang berlaku.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH AKH AKH


woit… INI LAH DIA TEKNOLOJI MALAYSIA…. kah kah kah..


kah kah kah…NASIB BAIK INI HANYA ONLINE IMIGRISEN…. kah kah kah..

kah kah kah…BAYANGKAN KALAU INI LOJI NUKLEAR…. kah kah kah..

kah kah kah…BAYANGKAN INI ONLINE LOJI RADIOAKTIF DI GEBENG… kah kah kah..

kah kah kah..SEMUA HANCUR DAN HANGUS…. kah kah kah..

kah kah kah…AKAN LAHIR IBRAHIM ALI KEPALA TIGA…. kah kah kah..

kah kah kah…AKAN LAHIR IBRAHIM ALI BOLEH TERBANG…. kah kah kah..

woit…AKHIRNYA WARGA PAHANG MATI IBRAHIM ALI…. kah kah kah

NOTA:
kalau biometrik ini
dipakai untuk daftar
pilihanraya pasti
penipuan berlaku berganda-ganda
ketika line sengaja diputuskan
kah kah kah

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kenapa la TT pi sebuat nama Oink...oink ni...

http://www.youtube.com/watch?v=_ihSyc_WU8Y

Tanpa Nama berkata...

Sebut pasal loji nuklear ni,aku sungguh hairan dengan orang malaysia macam KJ,Kera Jahat. Ngaji kat Oxport, tapi suka kawan dengan mat bangla.Itulah standard manusia malang sepert KJ. Tak usah nak heboh ngaji kat oxport, cakap belajar kat Dhaka lagi bagus.Tak ade kelas langsung menantu sleeping beauty ni. Dia pun dah jadi muka macam mat bangla. Kalu maya karan tengok pun dah tak mau kat dia.kah..kah..Kah.

nurul1961 berkata...

nasib baik daftar pendatang, agaknya kalau berlaku masa daftar hendak mengundi dan talian internet bermasalah cammanae yer !!!!!!!!!!!!!!!!

Fahmi Ismail berkata...

Kehkehkehkehkeh..mati Ibrahim Ali? Nak muntah aku Isham gelak pagi2 ni...sia-sia je kang batal posa!

serenity9260 berkata...

aku rase mase pru nanti ade booth org bkn bumiputera agaknya,wakakakaka

1.DoTA 2 Daripada Valve(Video Trailer)
2.Taman Pokok Manusia(4 Gambar)
3.Dolfin Yang Berkuasa Wolverine!(3 Gambar)

Lang berkata...

gangguan sistem imigresen berlaku sebab sistem jpn dan spr tgh 'engage' so... tunngu lampu merah tukar biru... baru sistem imigresen boleh anta data baru pd spr dan jpn... hehehehe