Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 11 Ogos 2011

MANA PERGINYA WIRA MELAYU




MELAYU DIPERLUKAN




WARGANEGARA : BN SEDANG MENJUAL NEGARA - harakah daily

Tindakan kerajaan melalui Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) mendedahkan pihak mereka telah mendaftar hampir 100,000 warga asing sebagai warga negara segaligus sebagai pengundi merupakan tindakan bahaya kerana menjual negara sendiri.

Naib Presiden PAS, Husam Musa , berkata kerana ingin kekal memerintah negara, kerajaan sanggup berbuat demikian melalui JPN.

Menurutnya, warga asing yang datang ke negara ini berbagai jenis serta latarbelakang hidup yang berbeza.

Beliau berkata demikian kepada media ketika diminta mengulas berhubung SPR dan JPN yang tidak mengeluarkan sebarang kenyataan berikutan pelbagai pendedahan dibuat oleh pemimpin Pakatan Rakyat di seluruh negara berhubung pendaftaran warga asing sebagai pengundi, pertindihan kad pengenalan dan berbagai lagi.

“Kalau di Singapura, kerajaan negara itu menapis terlebih dahulu mengikut kehebatan mereka khususnya dari golongan professional contohnya sebagai ahli sukan.

NOTA:
yang pelik disini
kemana hilangnya ngo melayu
kemana hilangnya pejuang melayu
kemana hilangnya wira melayu

mana pukipm
mana pukida
mana pukisam
mana mat bisul
mana jaringan melayu

dulu marah bila britiish paksa china dan india jadi warga negara
dulu marah bila british guna jus soli
beri kerakyataan pada india dan china
sekarang kenapa tak bising
bila gerombolan beri kerakyatan pada pendatang haram!

nota:

pendatang haram!

16 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Takde bukti. nama dalam laman web SPR tu kan kesilapan teknikal. Aparaa.

JAKA berkata...

mana pergi katak mulut besar tanpa leher...yg konon sanggup mati demi negara dan agama...yg marahkan PR konon hendak jual negara.

sekarang umno jual negara, apa cerita kamu wahai katak kecut?

dasar munafik

Tanpa Nama berkata...

sedihnya if this is true. rakyat sendiri dilayan macam sampah, senang senang disembur meriam air, gas pemedih mata tapi rakyat asing dilayan bagaikan perwira. this is sad.

Tanpa Nama berkata...

Banyak betul silap teknikal !

Ingat ni list nama rombongan belia pergi himpunan sejuta belia bodoh ke?

Ni list warganegara ! Benda penting ! Boleh buat main2. Sepatutnya tak boleh banyak salah

Puk**k punya JPN!

Tanpa Nama berkata...

tanpa nama 11 Ogos 2011 9:46 am...contoh manusia sewaktu lahir tertelan tahi

Revolusi_Malaysia berkata...

Tanpa Nama berkata...
Takde bukti. nama dalam laman web SPR tu kan kesilapan teknikal. Aparaa.

11 Ogos 2011 9:46 AM

kesilapan teknikal sampai 100 000?

tahniah! UMNO sudah berjaya lahirkan manusia sebangang ini.

Tanpa Nama berkata...

Tanpa Nama berkata...
Takde bukti. nama dalam laman web SPR tu kan kesilapan teknikal. Aparaa.
11 Ogos 2011 9:46 AM

kesilapan teknikal sampai 100 000?

tahniah! UMNO sudah berjaya lahirkan manusia sebangang ini.

Tanpa Nama berkata...

Silap2 ahli PERKASA pun dari golongan pendatang jugak...

serenity9260 berkata...

diorang lepak kat warong layan pekasam

1.Video Bagaimana Ahli Sihir Freemason Atau Kabbala Memanggil Syaitan Atau Master Mereka
2.Acer Mencipta Phoneblet Pertama, Acer Iconia Smart
3.Sandal Hardware Komputer(3 Gambar)

Tanpa Nama berkata...

Bro,

Pekida, zul bisul, zahrin pdg golf tu semua burung kakak tua....apa pun lubong hidung arman besar da....kah..kah..

pemuda_spg4 berkata...

takdak masyuk diam ja la.. kalau ada masyukkk laju ja wira2 melayu ni..

Tanpa Nama berkata...

Hoi.... Tanpa nama 11 ogos,

Kau pernah mendaftar untuk jd pengundi tak? bukan ke kerani pendaftar tu akan mintak I.C mana proses pendaftaran tu...jd mcm mn kata boleh silap...

P/S : Semakin hari semakin teruk negaraku..

anti pengkhianat bangsa berkata...

salam bro..
sya cadangkn BERSIH melancarkn kempen utk boikot PATI..melalui 8 permintaan dan d susuli dgn kempen anti PATI, baru npak mantap..baru npak tuntutan bersih tu lbh berasas..
SELAMATKAN MSIA DARI DI JUAL..

MAT LUNCUR berkata...

tanpa nama 11 Ogos 2011 9:46
am...contoh manusia sewaktu lahir
tertelan tahi
.......................................................................
Bkn setakat taik air nafsu (mani) bapa mane melekat kt pale dia mase lahir
tu yg bebal x ingat...bodoh sugoh la.pg minum tody la woi'pastu bachuceng tahi
.......................................................................
Bkn setakat taik air nafsu (mani) bapa mane melekat kt pale dia mase lahir
tu yg bebal x ingat...bodoh sugoh la.pg minum tody la woi'pastu bachuceng

Lang berkata...

ayuh kempen ganyang pendatang... suruh balik negeri...

tp!!! mereka masih boleh undi pos... mereka ada mykad... aduih... kantaoi ikut mana pon...

Tanpa Nama berkata...

cis..wira apa benda ni..kalau nak jual bontot sendiri sukahatilah engkau tapi tolong jgn gadaikan masa depan anak-anak kita yg masih kecil dan tak bersalah. penderhaka!