Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 11 Ogos 2011

MULA KAN KEMPEN ANTI PENDATANG HARAM




INI PEMBAWA MALAPETAKA







PENDATANG HARAM MENCEROBOH WASPADA

pendatang haram masuk secara haram ke korea utara
pendatang haram akan ditangkap dan 12 tahun penjara kerja berat

pendatang haram masuk secara haram ke iran
pendatang haram ini dicap pengintip untuk isreal dan dibunuh

pendatang haram masuk ke afghanistan
akan di tembak mati

pendatang haram masuk ke saudi arabia
akan dipenjara seumur hidup

pendatang haram masuk ke negara china
selamat tinggal dunia

pendatang haram masuk ke venezuela
akan dituduh ajen amerika dan jamin masuk penjara

pendatang haram masuk ke cuba
akan di masukkan ke dalam penjara sampai tua

pendatang haram masuk ke britain
pendatang haram ditangkap, dibicara dan di hantar pulang

pendatang haram dari indonesia mencuri masuk ke malaysia
pendatang haram dari bangla mencuri masuk ke malaysia
pendatang haram dari burma mencuri masuk ke malaysia

mereka akan dapat:

- dapat jadi penduduk tetap
- dapat lesen memandu
- dapat kerja
- dapat jadi bumiputera
- dapat hospital percuma
- dapat belajar percum
- dapat menjadi warga negara


DAN

dapat mengundi

nota:
patutlah pendatang haram ini
berpusu pusu masuk ke dalam negara
kita ini


BEBASKAN MALAYSIA DARI PENDATANG HARAM

MULAKAN KEMPEN ANTI PENDATANG HARAM

PENDATANG HARAM PUNCA JENAYAH BERTAMBAH

PENDATANG HARAM PEMBAWA DADAH

JUMPA ULAR JUMPA PENDATANG HARAM
KETUK PENDATANG HARAM DULU

PENDATANG HARAM YANG BAIK
ADALAH PENDATANG HARAM YANG TELAH DI HALAU KELUAR

27 ulasan:

diskopi berkata...

Ini berita hanya untuk warganegara sahaja bukan untuk pendatang haram. Pendatang haram diharamkan dari menyertai pertandingan ini.

Bersih 2.0: Merakam Semangat Zaman/Capturing The Spirit Of The Times – Pertandingan Menulis Esei dan Cereka di dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.

Lebih daripada RM6,000.00 untuk dimenangi + buku-buku + tshirt diskopi-bersih 2.0 yang super kool “melawan atas jalan bukan hanya atas talian” + peluang untuk karya anda diterbitkan di dalam bentuk buku!

Kalau korang berminat untuk terlibat di dalam usaha bersama merakam semangat zaman dan memenangi hadiah-hadiah tersebut, check it out butiran, syarat dan peraturan pertandingan ini kat:

http://diskopi.wordpress.com

Korang boleh juga download poster pertandingan menulis esei dan cereka ini dalam jpeg file dan meletakkannya kat blog, website atau facebook.

Tolong war-warkan tentang pertandingan ini kepada jaringan dan kawan-kawan korang yang kat online mahu pun offline!

Tanpa Nama berkata...

RALAT BAGI SEBUTHARGA X0262250101110036 (PEMBEKALAN DAN PENGHANTARAN POUCHES GRANADE TEAR GAS (VEST) UNTUK PDRM) BAGI KEW LOJISTIK IBU PEJ PDRM.
Hear this article / Dengarlah Artikel Ini
There are no translations available.

RALAT BAGI SEBUTHARGA X0262250101110036 (PEMBEKALAN DAN PENGHANTARAN POUCHES GRANADE TEAR GAS (VEST) UNTUK PDRM) BAGI KEW LOJISTIK IBU PEJ PDRM.

Adalah dimaklumkan bahawa terdapat ralat bagi dokumen untuk sebutharga X0262250101110036 (PEMBEKALAN DAN PENGHANTARAN POUCHES GRANADE TEAR GAS (VEST) UNTUK PDRM) bagi pihak jabatan ini. Mohon pihak pembekal agar dapat memuat turun semula dokumen sebutharga ini dari sistem semula atau daripada link dibawah. Segala kesulitan amatlah dikesali. Terima kasih.

mat monggol dah order dah...

Tanpa Nama berkata...

Now baru i faham mengapa pati ditahan masa nak balik kenegara masing2...lagi banyak pati lagi banyak masyukk$$ rupanya.Yang jaga negara*P...s tak leh nak pauu.No pau no masyuk$$...piuhh

Tanpa Nama berkata...

Ralat Tender Pembekalan Peralatan Helmet Anti Riot Untuk Kegunaan Polis DiRaja Malaysia (X0267010600110044)
Hear this article / Dengarlah Artikel Ini
There are no translations available.

NOTIS RALAT

Merujuk kepada Kenyataan Tender Pembekalan Peralatan Helmet Anti Riot Untuk Kegunaan Polis DiRaja Malaysia (X0267010600110044) yang telah diiklankan pada 19 Mei 2011, dimaklumkan bahawa Tarikh dan Masa Tutup Tawaran dan Penghantaran Contoh di dalam Lampiran 'A' adalah 9 Jun 2011 / 12.00 Tengah hari seperti di lampiran. Segala kesulitan amatlah dikesali. HARAP MAKLUM.

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah
KENAPA NEGRO TAK DAPAT KEISTIMEWAAN INI??

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

jangan lupa TT... mamak hindu mapley restoran mamak pun berpusu-pusu apply IC!!!!!!!!!!!!!!!!!! pi la kedutaan india tu! tak pun tasik sri permaisuri hari jumaat ni... diorang ade agent kumpulkan diorang kat situ!!!!

jahanamlahhhhhhh malaysia!!! ni kerja UMNO! pandai diorang alihkan isu (gereja/london) dan tuduhkan orang lain jadi pengkhianat negara... sedangkan merekalah pengkhianat sebenarnya.

Yang marahnya, RAMAI NYA ORANG PERCAYA CAKAP UMNOOOOOOOOOO!!! BABI LA MELAYU YANG BANGANG NIIIIIIIIIIIII!!!

Tanpa Nama berkata...

PATI antara sbb gaji pekerja jadi MURAH disebabkan org tempatan perlu brsaing dgn PATI..kilang2 amik PATI bekerja sbb gaji dorang murah...org tempatan yg bekerja kt kilang2 ni suma dari golongan susah & skolah tak pandai..golongan susah akan bertambah susah & merana tak lama lagi..kene buat dasar yg kilang2 kt m'sia DILARANG amik PATI bekerja..pelbagai lagi sektor pekerjaan dlm negara utk golongan yg susah & skolah tak pandai ni telah di sapu bersih oleh PATI...
PUKIMAKKKK LUUUUU!!!!! gua laungkan pada kerajaan anjing BN...

NEGRO,MYANMAR,BANGLADESH, NEPAL, INDONESIA, VIETNAM, FILIPINA, THAILAND, CHINA, INDIA, IRAN, ARAB,


UMNO MSUT BE DESTROYED!!!!!!!

-kampong hitam-

Tanpa Nama berkata...

Dear TT,

All your points are correct.

Awan Fantasia berkata...

bahaya toi..patutlah BN menang selalu..hantu n PATI yang sokong..Rakyat Malaysia tak ramai mana pun sokong

Entri Terhangat!! :
7 ICONS - PLAYBOY
KELAKAR : TIDAK AKAN DIHUKUM..

serenity9260 berkata...

mulakan kempen dengan hapuskan parti haram kejadah!1!!

1.Video Bagaimana Ahli Sihir Freemason Atau Kabbala Memanggil Syaitan Atau Master Mereka
2.Acer Mencipta Phoneblet Pertama, Acer Iconia Smart
3.Sandal Hardware Komputer(3 Gambar)

Tanpa Nama berkata...

Siapa PATI yang dapat I/c ?? yang islam sahaja...kenapa tak nak terima saudara baru??? Melayu kan dah lama terlalu dibutakan oleh agama...

Tak lama lagi kenala hantar anak bini melayu pi jadi bibik kat Indon atau singapore..

ayakmaidinserdang berkata...

tunggu pak Ezam & Pak KJ sponser baru blh kempen dasar tx msk tak buat just for umpurno.kita lihat nanti 5 thn akan datang :siapa nama bakal penggantin lelaki tu ,Majeed al malaun atau bung slamat al katari

ayakmaidinserdang berkata...

tunggu pak Ezam & Pak KJ sponser baru blh kempen dasar tx msk tak buat just for umpurno.kita lihat nanti 5 thn akan datang :siapa nama bakal penggantin lelaki tu ,Majeed al malaun atau bung slamat al katari

ayakmaidinserdang berkata...

tunggu pak Ezam & Pak KJ sponser baru blh kempen dasar tx msk tak buat just for umpurno.kita lihat nanti 5 thn akan datang :siapa nama bakal penggantin lelaki tu ,Majeed al malaun atau bung slamat al katari

Foo berkata...

But then as legal Malaysia like you and me , what can we do about it ?
Start a bloody revolution?

Revolusi_Malaysia berkata...

MANA PUKIMAK PUNYA ORANG UMNO NI... BAB NI SEMUA JADI PENIKUS PEMBABI PENGLEMBU PENGUNTA!

gua sokong kempen anti pendatang haram... tapi hanya selepas berjaya parti-sayang-pati diharamkan. tapi selepas orang yang sokong parti-sayang-pati diharam jadahkan....

parti itu tidak akan wujud selagi ada bani melayu yang bangang-bangang itu tak disedarkan!!!

pendatangharambusuk berkata...

pendatang mcm sial, mcm cibai..mnyibuk kat malaysia..nyah ko sumeee!!!

Meck berkata...

mana source kata mereka dapat semua keistimewaan ni? nak baca dari source yang betul, sebab aku cuba google tak jumpa pun (kalau ada pun ragu-ragu nak percaya). 6P pun x cakap pasal ni. kalau baik hati, tunjukkan aku mana source itu (yang boleh dipercayai). Aku x suka gomen jugak, tapi mau source untuk bangkang.

anti pengkhianat bangsa berkata...

BERSIH kena jd penggerak kempen anti PATI selaras dgn tuntutan 8 perkara, disusuli dgn kempen anti PATI, baru nmpak tuntutan BERSIH tu lbh berasas..
gerakkan segera sebelum terlambat..kuasa rakyat kini di uji..hanya rakyat yg dpt mengajar babi2 pengkhianat bangsa dan agama nie..

Tanpa Nama berkata...

Kampung sedang digadaikan
Oleh puak puak geromnolan
Yang masih ingin berkuasa
Kuasa adalah segalanya
Gerombolan tahu rakyat mual benci
Untuk atasinya daftar pendatang
Haram dan halal kemudian kira
Sabah sudah kena
Sekarang Semenanjung Malaysia pula
Semua dapat IC segera
Cepat cepat cepat jangan terlambat
Projek IC seluruh negara
Mendaftar pendatang haram
Berleluasa
Apa nak dikato ?
Malaysia masih ramai yang bangang
Munkee berkuasa penuh
Golongan eee terus raja lela
Melayu dalam dilema
Kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

tuan tt

yang bawa masuk pati adalah umno.puak umno jual pati kat tawkey so puak umno untung atas angin,bila jadi apa2 puak umno minta kjaan selesaikan,duit puak ummno tak terusik.kesimpulan umno adalah laknat.
rtr

Tanpa Nama berkata...

sejak kebelakangan ni, pendatang2 asing dekat rumah aku kat Kajang tu dah ramai bawak motor. Nampak sgt dah ada IC tu yg boleh beli. Helmet takde, bawak motor cam haram, pastu keje nak membuang sampah merata2. Habis Kajang ni penuh dgn longgokan sampah Bangla2 tu

Tanpa Nama berkata...

hahah baru ingat nak repost blog uncle kat blog saya pasal kebangkitan anak muda kat oversea.skalli bile baca benda ni tak jadila.secara personal berapa jek diorang ni yg dapat status tetap (sekali gus undi umno)berbandingkan orang malaysia sendiri yg masih lagi undi ikot retorik bangsa dan agama/ekonomi?personally saya tak peduli pon dengan undi undi ni kerana secara ideally semua sempadan negara harus musnah dan baik saya tumpukan tenaga saya kearah tu bukan nak letakkan blame kat PATI.uncle ni sama macam puak berhaluan kanan kat greece skang yg undermine the revolution dengan guna retorik retorik anti pendatang ni.

Tanpa Nama berkata...

Pendatang haram bawa virus batuk kering sifilis dll. rampas peluang kerja rakyat tempatan. Nak raya Indon akan dihantar pulang secara percuma setiap tahun guna duit cukai rakyat atas nama pemutihan. lepas raya masuk semula. lihat depan sogo waktu mlm mereka jual jagung bajar steamboat keropok lekor keras mcm batu dll. DBKL buat bodoh.Pergi jln masjid india tentu kena langgar dgn keteta atau motor atau troli yg dipandu pakistan haram. kedai mamak jadi pusat mereka kerja dgn sebar virus lepas tu jual methapetamine dari india. lihat di klang.myanmar nepal bangla vietnam juga penuh penyakit.bangla suka tutuh bini orang mcm pakistan jual karpet juga.Mahadey memang sial.

Lang berkata...

pendatang haram tidak lagi haram... dah jadi pendatang halal... malam tidur boleh lena dan tidak bimbang akan diserbu oleh rela, imigresen dan polis...

kalau jakim boleh bagi chap dagangan halal kat peniaga.... jpn dengan kerjasama spr boleh bagi chap halal kat pati...

benci pati!!!

anti PATI berkata...

kasi halau sume pendatang...dorang bwk penyakit!

Revolusi_Malaysia berkata...

Tanpa Nama berkata...
11 Ogos 2011 7:50 PM

betul gak... nasionalisma adalah isu/retorik/propaganda puak-puak kanan itu. tapi anti imperialisma juga merupakan intipati puak kiri.

soalan gua.
kalo 100 000 pendatang itu kecil bagi kamu seperti kamu katakan.

1. Katakan ada 50 kawasan Parlimen dipertandingkan dan 30 dari kawasan Parlimen itu menang tipis dengan majoriti kurang 1000 undi.

apa kamu rasa undi sebanyak 100 000(katakanlah ia 100% mengundi) tak mempengaruhi kuasa imperial untuk terus kekal berkuasa?

p/s: Persamaan UMNO dan kuasa Imperial adalah semangat kapitalis dalam otak mereka. Mereka cuba bolot semua apa yang ada. Jadi samakan UMNO dan Imperial tidak menjadi masalah bagi tujuan pemahaman.