Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 24 September 2011

APA YANG WAJIB KITA LAKUKAN ?




INI BUKTI BNGALA JADI PENGUNDI













24 JAM SELEPAS PENDEDAHAN , PENGAKUAN PM BANGLADESH DIPADAM – keadilan daily

Laman web yang memapar pengakuan Perdana Menteri Bangladesh, Sheikh Hasina Wajed mengenai rakyatnya di Malaysia, mudah memperoleh status penduduk tetap (PR) dan layak mengundi, dipadamkan hari ini.

Semakan Keadilan Daily pada jam 7 malam ini mendapati laman itu tertera No item to show (tiada paparan kandungan) tetapi tiada alasan diberi. Bagaimanapun, halaman depan web berkenaan masih boleh ditemui disini

Semalam, portal ini mendapati Sheikh Hasina dilapor berkata pekerja Bangladesh di Malaysia diberi kewarganegaraan dengan mudah asalkan mengundi parti yang mewakili kerajaan pemerintah.

Beliau juga mengesahkan sebilangan pekerja Bangladesh dalam beberapa sektor di Malaysia, diberi taraf kewarganegaraan sejak tahun lalu, selain diberi hak mengundi.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


NOTA:
apa yang wajib kita lakukan kepada si bangla ini?
apa yang wajib kita lakukan kepada mat indon ini ?

mereka datang cari makan
mereka bekerja
ini tidak salah
mereka bersama membangun kan negara ini

yang salah ialah apabila mereka campur tangan
dalam hal masa depan warga negara

- kalau di china mereka sudah lama kena
- tembak mati dan mayat dijual untuk
- harga peluru
kalau di korea utara mereka juga akan ditembak mati
dan kalau nasib baik dijadikan hot dog


kalau di britain merreka akan dipenjara dan di halau sesudah penjara
kalau di russia mereka dihantar ke sibera untuk menjadio buruh paksa
kalau di saudi arabia kepala mereka kena pancung depan masjid hari jummat
kalau di iraq mereka akan dihantar ke abu gharaib
kalau di iran mereka akan dihantar ke evin

jadi apa yang wajib kita lakukan kepada mat bangla dan mat indon
yang akan digunakan untuk merampas selangor?


JANGAN LUPA JEMPUTAN INI

15 ulasan:

Deadpool berkata...

Sumbat mereka dalam lubang jubur Saifool!

Tanpa Nama berkata...

Tuan TT,

Bengong sunggoh sapo hok buat kijo menatam gilo gini nih...kawe kato..kito letok ore di setiap tempat ngundi..kalu bangla mari..kito suruh kecek bahaso melayu atau apo2 bahaso hok ore malaysia buleh pehe...kalu dop leh atau kecek bunyi pelat bangla..kito sekat..ajok gi main ping pong tempat jauh2 sikit..

Tanpa Nama berkata...

Kita di tanah melayu x perlu apa2kan mereka. Kita hanya mohon kerjasama mereka membuat SD. Mereka dijadikan saksi penting untuk menibai gerombolan. Bagaimana tibai? Sebelum PRU Bersih 3.0. Selepas PRU kerajaan baru putrajaya hukum ikut undang2 sedia Ada. Umpamanya, undang2 melancarkan perang terhadap SPB YDP Agong. Rasa itu memadai kerana kita di TT cukup bertamaddun.

Tanpa Nama berkata...

kita jadikan mereka bahan bakar mengantikan arang batu !!!!!!!!!!!

Jebat2 berkata...

Off topic:
betul ke ada kad kebal? Berapa kebal? sapa bagi? apa gunanya? Selalu nampak imigrant tunjuk kad kebal walaupun photostate.
Perangai umPORN hari ni serupa zionist di tanah Palestine. Semua bagi kat pendatang walau pukimak sendiri. Bangkai singaporean bagi tanam kat nusajaya, ini mcm kalu, nusa mati la.

Agent Rahsia berkata...

sudah xda cara lain ke nak digunakan??? Jgn sampai nanti negara tercinta ini tergadai kerana nak puaskan ego politik.

Tanpa Nama berkata...

Komen sikik TT

Penoreh seludup wang RM253,000 - Kosmo

PADANG BESAR - Kastam Perlis merampas wang tunai berjumlah RM253,000 dan menahan seorang lelaki warga Thailand yang dipercayai cuba menyeludup masuk wang tersebut di Kompleks Imigresen di sini kelmarin.

Pengarah Kastam Perlis, Mohd. Pudzi Man berkata, wang itu disita hasil pemeriksaan ke atas sebuah kereta yang tiba dari Thailand pada pukul 12.45 tengah hari.

"Wang kertas itu yang ditemui dalam empat bungkusan disorok di bawah tempat duduk penumpang belakang kenderaan pikap terbabit," katanya kepada pemberita di sini semalam.

Katanya, pemandu berusia 24 tahun itu gagal mengemukakan dokumen berkaitan wang berkenaan selain tidak mengikrarkannya dalam borang Kastam K22.

Lelaki itu yang mengaku bekerja sebagai penoreh getah mendakwa wang tersebut untuk membayar hutangnya di negara ini, kata Mohd. Pudzi.

"Kami sedang menyemak rekod kemasukan individu berkenaan ke negara ini.

Kami juga telah mengambil kenyataan daripada tiga rakyat tempatan yang dipercayai mempunyai kaitan kes itu," katanya.

Kes disiasat mengikut Seksyen 23(1) dan Sekyen 4(1) Akta Pencegahan Pengubahan Wang Haram dan Pencegahan Pembiayaan Keganasan 2001.

Kes juga disiasat mengikut Seksyen 135(1) Akta Kastam 1967 kerana membawa masuk barang larangan import, katanya.- Bernama

Tanpa Nama berkata...

kita bakor jerr hahaha

Tanpa Nama berkata...

kita bakor jerr hahaha

Tanpa Nama berkata...

ikat najis buangkan je ke laut!!!! pengkhianat negara!!!! tapi...tapi kalau betul la sbb semalam sepupunya menafikan sekeras-kerasnya. dia kata dia mau tangkap kalau isu ini TAK benar. tangkap siapa?
woit,lu ingat ini main-main ke mau cakap ini macam tt. kalau betul, rakyat tak buang najis, lu terjun la dlm laut!!!!buat gah je nak rujuk tindakan arab, china, uk..
KALAU BENAR TT memang bangsat ini milayoo! tapi gue ingat dia org jual tanahair lebih baik drp jual jubo kah kah kah...
fikirkanlah, setidak-tidaknya lubang hidung ada gak tabir bulu memerangkap habuk dan ada cecair utk membunuh basilus tapi kita ada lubang p*** macam janda dah lohe: datuk bangla pun boleh tembus tanpa tapis-tapis, dibayar lak tu dgn harga kerakyatan!! bila sudah tersumbat mana boleh bernafas dah melainkan melalui mulut! patutlah tt kata omnoo kurang oksijan! ala, tunggu saja disumbat t**** big mama, tak lemas kojol!! yeah, hidup melayu yg tak pernah dijajah tapi diajak utk dijajah kah kah kah!!

amir f berkata...

4 orang pemuda duduk bertentangan di dalam sebuah keretapi.. seorang warga Amerika, seorang Kongo, seorang Bangladesh dan seorang Malaysia..

Sedang dalam perjalanan, warga Amerika tu mengeluarkan 100 us dollar lalu dibakarnya utk menghidupkn rokok..

semua terkejut dengan tindakan si Amerika dan belum sempat bertanye, si Amerika ni kata " its ok.. too many DOLLARs in Amerika,"..

tanpa mengendahkan kata2 si Amerika tu, si Kongo pula mengeluarkn sekotak cigar yg termahal didunia.. di bakarnya satu dan yg lain dibuang ke tingkap.. tersentak dengan tindakan si Kongo ni, si Amerika bertanye, "why??,".

si Kongo menjawab," there is too many cigars in Kongo"..

si Malaysia dan si Bangladesh terpinga2 dengan perbuatan mereka td..

belum sempat si Bangladesh kata apa2, si Malaysia terus campak si Bangladesh keluar tingkap.. dengan slamber berkata "nevermind... too many Bangla in Malaysia,"....=D

Anak Jati Kelate berkata...

Cakap byk x guna..!!!

Ke jalanraya dan JANGAN BALIK la kalau berani!!!

Kalau takut baik x yah berjuang nak jatuhkan gerombolan..kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

apa yang wajib kita lakukan?
jemput sheikh hasina jadi pengundi pru13.
kalau dia menang, boleh lantik jadi pm gantikan najib.
haramjadah punya jpn & spr.
sanggup jadi barua dan lembu bn/umno.
oh tuhanku apa dah jadi negaraku ini.
tolonglah selamatkan!

- sheikh fadzir.

Tanpa Nama berkata...

senang saja tt.
pr (pas, dap & pkr) bertindak bijak.
hal remeh temeh ketepikan dulu.
demo bersih 3.0 seluruh negara.
desak 8.0 perkara di tunaikan.
cepat jangan lambat.

Tanpa Nama berkata...

pembetulan.
tnberkata... 11.51 am.
maksudnya sheikh hasina jadi calon pru13.
bukannya pengundi pru13.
sekadar jadi pengundi tak boleh ganti najib.
ya, tak?
100% gua setuju sheikh hasina jadi calon pru13.
amir f, sindir lu memang melucukan.
gua ketawa setengah mati.
kah... kah... kah... kah... kah... kah... kah... kah... kah... kah... kah... kah...

- pembantu tukang campak.