Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 22 September 2011

NAJIB POYO




INI JANTAN TAKUBIN








NAJIB TAK COOL KATA ANWAR - mkini

Najib Razak dan suaminya yang mahu mengketepikan sepina yang mengkehendaki mereka menjadi saksi pembelaan kes liwat kedua Anwar Ibrahim dianggap tidak 'cool'.

Sebelum ini, Najib berkata beliau akan memberi keterangan pada perbicaraan liwat II jika disepina yang bermaksud beliau bersedia berdepoan dengan Anwar di mahkamah.

"Najib pilih untuk berundur sebelum bertempur. Ini tidak 'cool'.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit.... NAJIB INI BUKAN TAK COOL.... kah kah kah..

kah kah kah...NAJIB INI MAMAT POYO.... kah kah kah...

kah kah kah.... ADA BINI CANTIK SLIM DAN CUN... CERAIKAN..... kah kah kah..

kah kah kah...KAHWIN DENGN JANDA GEMOK PENDEK DAN MULUT BESAR.... kah kah kah..

kah kah kah...AKHIR NYA JADI JANTAN TAKUBIN..... kah kah kah..

nota:
bukan saje janda
ini janda lohe kah kah kah

nota:
siapa nak tahu apa dia janda lohe
sila tanya orang negori
kah kah kah


MENGENAL PERANGAI POYO



6 ulasan:

Jebon berkata...

Bro TT,

Apa dah jadi dengan Kuala Lumpur?? Mari ke Pudu Raya...

http://doktrinisasi.blogspot.com

TopiJerami90 berkata...

hahahha...senang2 je dia nak jadi hero mansuhkan ISA...

dulu duk sanjung2...

Filem Sambungan Titanic

Tanpa Nama berkata...

Mansuh pun kena kutuk Kau Kau, kata pulak tu tiru idea
Depa....kah kah kah

Tak mansuh lagi jadi salah

Yang Akan di puji oleh pr, bila bn letak semua jawatan Dan sedah petrajaya pada pr, tu pun sure kena kutuk kaw kaw juga sebab tkda challenge lagi buat tt

Kah kah kah...korang memang bangsat yang dah gila kuasa n buat apa saja janji bangkang n menang...jual bini n anak pun tak pa...kah kah kah memang gila!

Tanpa Nama berkata...

Hoi tanpa nama 5:39PM....Itulah...Kalau datuk kau makan duit rasuah...bapak kau kaki rasuah....kau pun penyamun politik wang....itulah yang BINGAI sangat...tak geti-geti bahasa...Taklah kau nak suruh TT terangkan satu persatu....BODOH...itulah makan banyak-banyak duit rakyat....duit haram...ada otak bubuh kat bontot saifoooooollll....BANGANG PUNYA UMNO....kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah.... ADA BINI CANTIK SLIM DAN CUN... CERAIKAN..... kah kah kah..

kah kah kah...KAHWIN DENGN JANDA GEMOK PENDEK DAN MULUT BESAR.... kah kah kah..

cerita paling sadist kat m'sia...kahkahkah

blog ni sempoi gak....

http://gerai3abdul.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

Kena penyakit TB(bahaso org tuo) atau takubin ?.