Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 22 September 2011

TUKAR TIUB PEMECAH BERITA




BERSIH MELANCARKAN TINDAKAN



bersih tidak memberi amaran apa apa
bersih bertindak
bersih bukan nato


kempen : TUNAIKAN 8 TUNTUTAN BARULAH PRU13

kempen ini akan dilancar pada 30 september
jam 8 malam
di dewan perhimpuan china
kuala lumpur

semua dijemput hadir

NOTA : jangan datang dengan pakainan kotor



JEMPUTAN KEMPEN BERSIH

















UNTUK ANAK ANAK MUDA




nota:
untuk anak muda dimuka buku
untuk anak muda di blog
untuk anak muda di laman

sila gunakan butang ini

pada bulan mei lalu butang bersih
ada no 3 paling popular dalam dunia
sesudah butang justin beiber

kali ini mari kita jadikan butang bersih
butang pertama yang paling popular dalam dunia!

silakan!

TERBARU:

badge sudah siap..sila layari alamat dibawah;

http://www.picbadges.com/bersih3-0/2276781/?login=1#

By komunis on TUKAR TIUB PEMECAH BERITA on 9/22/11

11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ini kebangkitan satu perjuangan tempur....

Tanpa Nama berkata...

geng PR memalukan. suka publisiti je lebih. yang budak budak mudanya sebok suka masuk paper buat repot polis. itu jela kemampuan nya. kah kah kah.

komunis berkata...

badge sudah siap..sila layari alamat dibawah;

http://www.picbadges.com/bersih3-0/2276781/?login=1#

Tanpa Nama berkata...

geng amno lg suke wat laporan polis, siap masok tv..suratkaba jgn citer la..umno skang lebey united mamak national organisation..cube tanye turr merican, azeez, sheikh fadzir..dah x dak melayu tulen kaa..peee rrrr melayu ..koh3

mek berkata...

ambo dah letak butang ni jadi gambar profile muka buku.

mahu jadi cool, tidak poyo.
kah kah kah

Nostalgia abkk berkata...

Jumpa di sana...Bro.boleh turun dengan warna kunning tak.
Lepas Raya kita tidur di Jalan Raya baru cool.

Tanpa Nama berkata...

gua dh letak badge bersih 3.0....gua mau kelihatan cool bukan poyo....perjuangan yg akan berterusan sehingga kite betol2 bebas.....KOOL
-pokio-

Tanpa Nama berkata...

tarak amaran2.
tarak saman2.
tarak report2 polis.
tarak debat2.
tarak tarak2.
terus ke jalanraya.
bersih 3.0 sebagai jawapan.
jangan kl aje, seluruh negara.
minta pbb datang jadi pemerhati.
minta 8.0/5.0 ditunaikan cepat.
jika tak jangan adakan pru13.
barulah anak muda penyokong pr, jadi anak jantan.
mat sabu.
mat indera.
mat kling.
mat liwat.
mat adam.
mat khoo.
mat ibkataki.
mat gani.
mat musang.
mat bendera.
mat lancau.
mat moon.
mat hassan.
dan macam2 mat lagi.
lupakan dulu.
itu semua boleh selesai
bila pr berada di putrajaya.

- tarak nama.

Anak Jati Kelate berkata...

Kali ni kita rakyat turun dan JANGAN BALIK!!! selagi 8 tuntutan x ditunaikan..

Pcaya cakap aku..
INI PALING KOOL!!!

Anak2 muda smua da ready X NAK BALIK!!!
Pemimpin PR ada brani ke???
Klu takut x yah mimpi nk rampas putrajaya..
Klu takut x yah berharap nak nyahkan gerombolan..
Klu takut x yah mengaku jadi pejuang rakyat..
Kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

yeah kita berparti lagi hahhaha..... kita kasi gabra lagi sama suma org2 umngok

blog ni canggih gak....

http://gerai3abdul.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

BRO betul tuh, Bersih tidak ada NATO dan tidak ada OIC(Oh i see).