Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 17 Oktober 2011

APA HUBUNGAN AGAMA - DENGAN SEX BENGGALI?




AL-MARHUM LADY DIANA



AZIZ BARI KUARNG AJAR – MADEY - meloya

Tindakan pensyarah undang-undang Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM), Prof. Dr. Abdul Aziz Bari mempertikaikan titah Sultan Selangor, Sultan Shafaruddin Idris Shah adalah perlakuan kurang ajar.

Mahathir Mohamad berkata, walaupun ia mungkin tidak menyalahi undang-undang, tindakan Abdul Aziz yang enggan meminta maaf atas kesilapannya itu jelas bertentangan dengan prinsip moral.

“Kalau dalam bahasa Melayu, kita kata kurang ajar. Sama ada ia melanggar undang-undang, saya tidak tahu, tetapi dari segi moral, ia kurang ajar," katanya.

Selasa lalu, Abdul Aziz mencetuskan kontroversi apabila secara terbuka mempertikai titah peringatan Sultan Sharafuddin berhubung isu cubaan memurtadkan umat Islam di sebuah gereja Ogos lalu.

Beliau mendakwa, tindakan Sultan Selangor itu tidak konsisten dan tidak selaras dengan ajaran Islam.

Ekoran itu, pelbagai pihak mendesak Abdul Aziz memohon maaf kepada Sultan Selangor tetapi beliau bertegas, tiada sebab untuk meminta maaf malah, dengan lantang mempertahankan kenyataannya itu.


KOMENTAR TUKAR TIUB

sibuk sibuk tentang aziz bari ini muncul
kerana serbuan jais terhadap sebuah gereja
kemudian sultan selangor bertitah mengeluarkan pendapat
justeru isu serbuan jaios ini berpanjangan
hinggalah ke hari ini

oleh itu:
tim dan sidang pengarang tukar tiub
ingin bertanya kepadan bijak pandai islam
ingin bertanya kepada para mufti negeri
ingin bertanya kepada pengeluar fatwa
ingin bertanya kepada tok aji
ingin bertanya kepada tok lebai
ingin bertanya kepada ilmuan islam
kepada jais
kepada muis
kepad ikim
kepada pkpim
kepada abim
dan semua yang mengetahui hal islam
dan badan badan yang selalu heboh tentang agama islam

pertanyaannya ialah:
prince charles ialah ketua agama church of england
ketika lady diana masih hidup
ketika mereka – charles dan diana - masih sah suami isteri
prince charles suka mengentot camilla parker bowles
princes charles suka bertogel dengan camila parkes bowles

menurut akhabr tabloid di london ketika itu
prince cahles tertarik kepada camilla
kerana camilla ini pandai teknik sex bengali

tetapi prince chales ialah ketua agama church of england

jadi soalannya boleh kah ketua agama church of england
bertitah hal ehawal agama
bertitah hal ehwal kebajikan rakyat
walhal ketua agama ini bertogel dengan sex bengali
dan apakah hubugan sex bengali dengan agama?

ini lah soalan untuk agamawan di malaysia ini
cari carilah jawapan nya
jangan malu dan jangan segan
kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah
cakap hebat hal islam
kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah


20 ulasan:

saji berkata...

Sham

Pandai ko menyindir.Pedih pedih pedih!

Tanpa Nama berkata...

When Prince Charles becomes the next king of England then he will officially head the Church of England, while waiting for that to happen, he sits quietly beside his mum.

ygbenor berkata...

TT, you always come up with some interesting discourse. Look fwd to some answers from those you have challenged.I

onlyoe berkata...

tt harus bertaubat...sila jgn memperlekehkan kavita dgn teknik rahsia beliau

TopiJerami90 berkata...

xada ape perlu diminta MAAF

SEMUA DIJEMPUT HADIR BACA BLOG SAYA
1.3 Pelajar Cina Bunuh Diri Angkara Tidak Siap Kerja Sekolah
2.Trend Membuat gigi Vampire di jepun
3.[ Fakta ] Fakta "boobs" Yang Perlu Anda Tahu

Tanpa Nama berkata...

bro t.t kasih lah buktu gambar atau video..

Lingswaran Singh berkata...

Apsal TT tak tanya Lebai Google jer? Cuba tanya tengok "sultan selangor dan" apa cerita Lebai Google. Lebai Google ada rekomen baik punya figure.

Tanpa Nama berkata...

aku fikir tt ni ada niat nak kenakan raja gopal, tapi aku takda cukup bukti nak ambil tindakan.

Mohd Ramli Omar berkata...

Rasa terpanggil untuk mencelah kerana status 'haji' walaupun tidak berapa ariff dalam hukum-hakam ugama. Komennya sikit saja - kalau kita ada penyakit yang diketahui umum tak payahlah berpura-pura 'alim'.

oney_chan9 berkata...

pak TT,

kalau diorang tu pikirkan pun...berani ke nak amik tindakan atau sekurang2nya komen mcm prof aziz tu?

Tanpa Nama berkata...

...betul lah ......sepak je kepala bana dia tu.....kecewa konon piraaaaah

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah

tt, hg memang mcm ci@@i punya lawak!

pedih tuu....tapi jgn ingat raja gopal kavita saja ada ini kes

mek berkata...

"apa hubungan agama - dengan sex benggali?"

tt, hubungannya haram la weh kalau benggali belum masuk islam & belum kawin dgn rajagopal.

kah kah kah
tt, nanti kalau agamawan dah jawap soalan lu, jangan lupa update.

Libang Libu berkata...

Tuan TT,

larat ke sang putera tu nak menala benggali?
muka dah berkerut kedut. pala bana apatah lagi.
kalau pala bana dah berkedut, mana boleh togang jang! kah kah kah
sampai bila nak main pakai dagu???
KHA KAH KHA KHA KAH KAH!!!!

Tanpa Nama berkata...

Sultan Selangor ke yg ngentot Kavita Kaur tu..???..cibai tul..!!..aku punya la lama geram dgn Kavita tu..!!kahkahkah.!!

abu shahid berkata...

bro TT..

Hang memang genius dalam bab clue to somebody..kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

orang agama wat muka ketattt..bajet tegas la nak lawan palestin. baru kena air FRU terus cabut lari.macam mana nak berjihad.

TT memang terer gile..maki la sultan ke konfem tak kena dakwa. apa rahsianya ekkkk..

Telur Sekunder berkata...

Kalau pembaca tak faham lagi tak tau la.. Nice one Bro..nice one.

Tanpa Nama berkata...

Satu lagi solan: Kenapa Raja yg konon tulang belakang Malayu suka mengentot/berkawin dgn org bukan Malayu.Mereka suka berbinikan org Puteh.Bila Raja ini mangkat, Raja Muda yg berdarahkan ORG PUTEH akan mengantikan beliau. Soalan: Apakah hukumnya berRAJAkan org Puteh?(muka langsung tak mcm Malayu) Tak ke Raja sepatutnya bercirikan MELAYU 100%? Tolong jawab JAIS,JAKUN,JAKI,MUFTI..Hamba kurang arif....

Tanpa Nama berkata...

SEX BENGGALI NI BRO...

macam cakap tak serupa bikin..

lu pikir la sendiri...free loader