Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 29 Oktober 2011

CAKAP BERDEKAH DEKAH - SAEKOR ZIONIS DATANG SEMUA KECUT




KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

dimana malaon malaon
dalm gambar ini hilang?
dulu heboh nak lawan zionis
sampai nak kapal ke gaza

bila saekor zionis datang
ke kuala lumpur semua menikus
kah kah kah



KENPA MALAON MALAON INI SENYAP














BILA LAGI NAK DEMO?







kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah

baru saekor zionis datang
semua senyap sepi
kah kah kah





PENINJU ISRAEL BOLOS , PAS TUNTUT PENJELASAN KERAJAAN – mkini

Naib presiden PAS, Mahfuz Omar menuntut penjelasan kerajaan berhubung pendedahan peninju Israel, Ilya Grad yang mendakwa telah memasuki Malaysia dengan bantuan menteri belia dan sukan untuk menyertai kejohanan The Challenger Muay Thai untuk stesen TV AXN.

Mahfuz berkata, perkembangan itu mengejutkan, apatah lagi apabila peninju kelas middleweight itu mendakwa bahawa pasportnya tidak dicop.

"Sebarang kemasukan rakyat ke negara Israel diharamkan, malah rakyat Malaysia masuk ke (Israel) juga diharamkan.

"Bagaimana (Grad) boleh masuk dengan (dakwaan) restu menteri, malah tanpa melalui proses imigresen sebenar? Ini menunjukkan betapa longgarnya pintu sempadan, boleh bolos begitu saja.

"Jadi kementerian luar negeri, kementerian dalam negeri harus beri kenyataan kenapa perkara ini boleh berlaku. Apakah benar dakwaan dia masuk dengan keizinan daripada menteri belia dan sukan?," katanya lagi ketika dihubungi Malaysiakini semalam.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit.... APA SUDAH JADI.... KATA INI NEGARA MENYOKONG PALESTINE.... kah kah kah..

kah kah kah...KATA INI NEGARA ANTI ZIONIS..... kah kah kah..

woit...MANA PERGI CIK GU AZMI PEJUANG MELAYU ISLAM?..... kah kah kah...

woit....MANA PERGI ZUL NORDIN PEJUANG JIHADI ISLAM..... kah kah kah..

woit...MANA PERGI PUKIPM.... MAHASISWA PENEGAK ISLAM..... kah kah kah...

kah kah kah...MANA PERGI KHAIRY JAMALUDDIN... YANG PERGI GAZA CARI ISRAEL....kah kah kah...

kah kah kah...MANA DIA YANG HEBOH HEBOH NAIK SAMPAN KE GAZA ITU?.... kah kah jkah

kah kah kah...BILA ZIONIS ISRAEL DATANG.... SEMUA KECUT MECUT.... kah kah kah

NOTA:
kita lihat
sama ada isu ini
akan jadi besar atau tidak
kalau tak besar jelas
membuktikan bahawa pengaruh ACPO
masih kuat


10 ulasan:

matstimketum berkata...

agaknya cikgu azmi dan zul katayap serta braheng alkataki menyorok dalam jamban! hoi busuknya.

Tanpa Nama berkata...

cakap besar la lu.. mulut lancang, bwt xprnah :)

Tanpa Nama berkata...

Melayu bangang bahalol ini semua berani sesama melayu aje tak kan tak tau lebih lebih lagi para pemimpin umno bn apco kan kan kan cakap tak serupa bikin kah kah kah.

Tanpa Nama berkata...

tuan tt
sudah lazim sapa2 boleh datang malaysia asalkan bawa duit atau glamor.ada satu geng namanya geng aman palestine ditubuh nak lawan zionis,tup2 senyap,lidah jadi kontot.geng tu hanya nak buat duit bukan nak bantu palestin.akan dijawab:kita bantu setakat terdaya dan termampu saja.entah2 dah banyak puak zionis terlepas masuk diam2 guna kuasa menteri.mat despatch yang hantar cincin tu pun mungkin zionis.kena siasat tuan tt

mtkm

Tanpa Nama berkata...

mat zionis ni sekor je... tak takut ke dia ada 100ribu org melayu islam yg boleh berhimpun dalam sekelipmata???! cilake punye zionis!

apa kata:
angkatan jemaah islam bersatupadu (ajib)
barisan melayu gagah (bermegah)
dewan ahli persilatan amalan tradisional (dapat)
rangkaian saudara islam (rasai)
kesatuan melayu tuan negara (kemutan)
kesatuan memperkasakan melayu anak watan (kemaluan)
badan bertindak kebangsaan (badak)
gabungan dara2 eksklusif melayu popular (gedempol)

apa titah raja mesti-ada-tauliah?
apa perutusan melayu-hendaklah-bertadarus-sepanjang-tahun bakal-naik-hajjah?
apa ucapan peninju kalau-aku-dapat-pejuang-hak-asasi-aku-tumbuk-mata-bagi-lebam-berdarah?

-average joe-
klakka-la.blogspot: satu babak di tahun 2021

Tanpa Nama berkata...

kau cakap orang kau pulak macammana? kau bukan rakyat malaysia jugak? kau bukan orang islam jugak? KAHKAHKAH

Tanpa Nama berkata...

Hoi tt,
Kalau ko nak kutuk zul nordin ka ibrahim ali ka aku tak kisah...

Tapi

Ko jangan kutuk cikgu azm la bro. Dia banyak jasa jugak. Kalau ko masih ingat lagi masa BERSIH 2.0 siapa yang paling hampir dengan istana kalau bukan tag team cikgu azmi dengan pak samad!

Nak harap ko dan aku dah lama kena sembur racun tikus dek fru...hehehe

Tanpa Nama berkata...

Dear TT. Sila paham kan ayat ini..

Mahfuz berkata, perkembangan itu mengejutkan, apatah lagi apabila peninju kelas middleweight itu mendakwa bahawa pasportnya tidak dicop.

peninju kelas middle weight..yang nak lawan si anak badak kategori very very very over weight.. panglima jihad brahenggg very very very pendeighhh, menantu ayah, zul bisul sumenye cakap berdegar degar weight.. summoo eeeaaa x layak.. nak wek camno.. di tomoi kek ilya tu bosepah2 gigi tebarai. kah kah kah kah kah.. so, kito tengok, kito pandang, kito joling, kito berak ngan koncing dalam soluar yo la. kah kah kah.

P/s yeay! n9 Monang piala Malaysia!

Khun Pana aka johanssm berkata...

Mengikut Udang Udang imigeresen negaru Malaisia , Pasepot Negara Israel tidak dibenarkan masok .
Pasepot dari negara Komunis No Problem .
Pasepot Nigeria , iran yang membawa dadah pon No problem.
Pasepoto Israel memang tidak boleh masok , tak kira apa jenis alasan.

Sendiri yang buat udang Udang tapi sendiri yang langgar udang udang.
Itulah umno.

Tanpa Nama berkata...

Nak tanya sikit. Duit zakat korang pernah ke diorang support Palestine?