Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 7 Oktober 2011

ISU YB PAKATAN RAKYAT TAK DATANG PARLIMEN




SENIMAN SENI




DARI FACEBOOK PYANHABIB RAHMAN

Bacaan Rang Undang-Undang Kampong Baru 2011:
KALAU benar lu orang penyokong PR, lu orang patut menitis air mata bila membaca nota Tukar Tiub: KALAU SEMUA MP PAKATAN RAKYAT BERADA DI PARLIMEN
KAMPONG BARU TIDAK TERGADAI
. (Ulang baca: Kalau semua MP Pakatan Rakyat berada di Parlimen Kampong Baru ti-dak ter-ga-dai)

*MP Pakatan Rakyat tiga beranak antara senarai yang patut dihalau keluar daripada PRU13.

*Sekali ini Ibrahim Ali patut direspek, dia masih hadir sidang Dewan Rakyat walaupun tertidur dengan sedapnya.


14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

memang sah, Fuckatan Rakyat.
Cilaka ponya MP PR.
Boleh belahlah...makan elaun buta .
Pigi mampus lagi baik. Pembela rakyat kunun..pooorah

Tanpa Nama berkata...

termasuk haji adi and geng, kita ajar mereka habis pd pru 13 nanti

Tanpa Nama berkata...

nurul izzah pegi keje kilang lah woi.

Tanpa Nama berkata...

Siapa yg nak diharapkan lagi kalau bukan PR. Kenapa pencacai UMNO suka nak gadaikan kg baru pd warga asing.Nk harap TT

Tanpa Nama berkata...

anwar da perbicaraan kes liwat kot time 2.

Tanpa Nama berkata...

Kalau hadir semua pon bukan boleh menang. Yang utamanya, siapa yang usulkan benda tu dan melayu mangkok mana yang setuju.

Tanpa Nama berkata...

Tahniah pd anda semua! Marah nyamuk kelambu dibakar. Berseronoklah dalam marah. Usah siasat dulu, hentam tanpa had lagi sedap. Usah ngaji tentang parliament, undi belah, prosedur, etc. Jom pakat undi calon yg hadir sahaja. Katak pm pun ok apa? Anwar Anak beranak bungkuskan. Ust Hadi hantar balik rusila baca khutbah. Padan muka! Mencarut kat depa puas2 hari jumaat ni. Nak best lagi, laungkan Hidup BN!

raja abd aziz berkata...

tanpa nama 10AM.
AKU SETUJU.......

Tanpa Nama berkata...

Tak nak sokong Gerombolan kut pada next PRU. Jangan hilang fokus. Kalau gerombolan tahu tak boleh menang dalam pengundian malam tu...takkan mereka akan adakan undian. Kan TT dan kata kalau undian itu boleh ubah sesuatu maka undian itu akan diharamkan. So benda yang sama berlaku. Jangan dok bising...la ooi. Nak menang dalam undian di parlimen ...jangan mimpi la ooi kecuali gerombolan dihumban dalam next election

Tanpa Nama berkata...

yclotBanyak cilaka punya PR! Dulu aku dah kata mereka ni macam UMNO/BN juga..haram jadah, lahanat, tiewnama, malakas, bagero, koplo, kane ne chow cibai lanchau bo kuak, cunik, pundek...anuwar, bini dia serta anak pun takdok? Nak jadi pemimpin bela rakyat camno...makan gaji buta...satu pembelotan oleh PR kepada Melayu Kg Baru....cilako, cilako....pukimak punya MP PR..makan gaji buta!

Tanpa Nama berkata...

Kalau BN salah..PR salah...saper lak yg betul..???...cipet betul la...suruh komunis je la perintah Malaysia ni...nak..????..SOKONG KOMUNIS.....HIDUP KOMUNIS...!!HIDUP MELAYU KOMUNIS..!~!!!!

ImNeO berkata...

Sedih binti Pedih..

Tanpa Nama berkata...

Lahanat la Lu bro.....ape peduli rang undang kg baru tu....biar diluluskan...org tahu sape dalangnya kan...Lu bantai mp pakatan watpe.....Lu la bodoh.....org nak menang pru 13.... Kalau menang, undang2 tu bole gubal balik atau dibatalkan with majority....Lu patut tau better than that.....nobody perfect, asshole.....that Includes YOU!
Thank you for making THEM happy!

Tanpa Nama berkata...

yg penting aku nak lanyak kutty dgn kaki