Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 25 Oktober 2011

PANGLIMA MAKASAR KECUT MECUT TAKUT MAKUT




PANGLIMA TAK ADA TELO





ISU UIA: NAJIB TAKUT TEMU MAHASISWA, DAKWA WAKIL PELAJAR
- minsider

Solidariti Mahasiswa Malaysia (SMM) menyifatkan Najib Razak takut untuk berhadapan dengan perkembangan semasa dengan sanggup membatalkan kunjungan saat-saat akhir ke pusat pengajian tinggi itu.

Berdasarkan jadual asal Najib sepatutnya mengadakan lawatan ke UIA bagi menyempurnakan final debat Piala Perdana Menteri antara universiti malam ini.
Ekoran demonstrasi Jumaat lalu, SMM merancang untuk meneruskan protes dengan menyerahkan memorandum kepada Najib hari ini.

Dalam satu kenyataan pagi ini, Pengerusi SMM Ahmad Syukri Ab Razab berkata, SMM menyifatkan bahawa tindakan Perdana Menteri membatalkan lawatan malam ini adalah atas dasar takut untuk berdepan dengan mahasiswa.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...NASI KANG KANG INI POWER BETUL.... kah kah kah..

kah kah kah...BUKAN SAJE TAKUT PADA BINI..... kah kah kah...

kah kah kah.... PADA MAHASISWA PUN TAKUT..... kah kah kah..

woit.... KALAU MACM INI LEBIH BAIK MUHYIDDIN JADI PM...... kah kagh kah..

kah kah kah..KELMARIN DI PARLIMEN MUHYIDDIN BERCAHAYA MENYINAR..... kah kah kah...

kah kah kah..BANGUN DENGAN BERANI...JAWAB SEMUA SOALAN...kah kah kah...

kah kah kah... DARI LIM KIT SIANG.... DARI MAHFUZ... DARI SAIFUDDIN.... kah kah kah...

kah kah kah...DARI TIAN CHUA... DARI NURUL IZZAH.... kah kah kah..

kah kah kah... DAN DARI ANWAR IBRAHIM.... kah kah kah...

woit..... INI BARU ADA BERGAYA NAK JADI PM...... kah kah kah...

woit.... BUKAN MACAM NAJIB KENA GEMPAQ SIKIT..... KECUT TELOOOOO..... kah kah kah




TUNAI INI DULU


12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

dia still meroyan sebab MU kalah kat MC masa lawan kat Sri Perdana hari tu...

geng budak kepala batu berkata...

ada golongan yang berperangai macam anjing kena tambat, tau macam mana anjing kena tambat ? bukan main garang tambahan pula kalau di depan tuan dia., tapi bila kita ramai-ramai dan tuan dia tak de angkat muka pun tak terdaya., satu kes masa teman belasan tahun dulu., ada rumah cina kat kawasan perumahan kami yang mempunyai anjing yang dikatakan cukup garang ngalahkan Idi Amin (Diktator Uganda yang mati dalam buangan). Berbalik citer anjing tadi yang akan menyalak setiap kali ada orang yang melintas di hadapan rumah tuannya. Barangkali tuan dia tak bagi tahu kat anjing tu bahawa tuan dia beli lot rumah teres tu setakat pintu pagar tu aje, luar bahagian pintu pagar tu adalah hak umum. Suatu hari teman ngan beberapa orang geng kepala batu nekad akan menghapuskan anjing tu some how or rather., by hook or by crook that 'sob' must be put down. Kami dah confirm bila tuan dia tak de kat rumah untuk menjalankan komplot jahat tu. Kami dah sediakan setin sardin bercampur racun round up keluaran monsanto yang geng teman ambil dari stor ayah dia. Kami tebuk lubang kecil pada tin tu dan campak kat anjing tu.. rupanya anjing memang tak dapat mengatasi temptation dari bau sardin tu dan dengan rakus 'tak ingat' dia menjilat sardin tu. Kami blah secepat mungkin selepas melihat natang tu baham sardin perasa round up tu. Puas hati kami bila esoknya kami lalu dah kedengaran salakan dan tidak kelihatan kelibat natang tu lagi., tapi bila dah dewasa ni dan bila jumpa geng kepala batu teman tu dan bercerita balik kisah tu rasa menyesal pun ada wat zalim kat natang tu. Moral dari kisah tu ialah anjing yang terikat nampak lebih garang bila ada tuanya, tapi bila serang ramai-ramai natang tu lari tak cukup tanah ...

Pewaris berkata...

pasai pa mat tu posing senget?

azmie berkata...

dato' panglima kulupah agong silat lancau tu. jgn main2

otaklunyai berkata...

badab je beso macam ba bee... tapi teloq tak da... patutlah janda bini tu gatai Pu kee.. kat rumah hari2 kena getol kepala dek bini... dayusssss

madie berkata...

PM Najib ni ada teloo ke? Ke dah jadi telur dadar buat santapan BikMaMa...
kah kah kah kah kah kah..

albert magic berkata...

aku hairan lah dengan najib ni. entah apa priority dia.baguslah layan peminat dia tengok bola mu dgn mancity di sri perdana tetapi kenapa tak boleh layan mahasiswa/siswi di uia

dukun melayu berkata...

geli nak makan roti bijan


roti 'O' satu...banjeeer

Khun Pana aka johanssm berkata...

Akan kecut lagi bila PM NAjis bertemu PM Lee pada bulan 12 nanti.

Apa kah yang akan dijual kepada Pulau Termasek nanti.

http://www.straitstimes.com/BreakingNews/Singapore/Story/STIStory_726968.html

Tanpa Nama berkata...

Jgn main tuduh je bro.... Pm dgn bini dia k saudi arabia. Putera mahkota mangkat..

mr YZR berkata...

penat la weh nak komen mamat poyo nih. Dia bukan sedar apa dia ckp, apa dia buat.
Orang yg berani kita panggil hati kering, tapi mamat nih otak kering. kongkek sampai titisan air terakhir.
..kah..kah...kahakptuih.

Lang berkata...

mahyeedieen mmg ada brani... sapa belakang dia pulak shien loong... panglima bee end belum panggil tun fateema keluar lagi... klu tun fateema sudah keluar itu mahyeedieen pon lari jugak...

wa rasa tak layak mamat ni dgelar panglima makasar...