Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 9 November 2011

PULAU PINANG ADA BUAH PALA - SELANGOR ADA BUAH KELANA JAYA




PELIK TETAPI BENAR


kerajaan pakatn rakyat medabik dada
mengatakan bahawa mereka pro rakyat
tetapi dalam kes ini
cukong di dahulukan
rakyat pergi mampoooslaaaa


PENDUDUK BANGUN MELAWAN




PENDENGARAN PERMUSNAHAN PADANG RAKYAT KELANA JAYA

Semua di jemput hadir untuk mendengar bagaimana kerajaan PAKATAN RAKYAT SELANGOR
melalui PKNS akan kelentong orang ramai untuk rembat padang permainan di Kelana Jaya.

TARIKh : 10.11.2011
WAKTU : 2.00 Petang
TEMPAT : DEWAN BUNGA TANJUNG – MBPJ ( tempat bayar saman)


LATAR BELAKANG:
padang permainan seluas 18 ekar ini telah dirembat oleh cukong
siapa cukong ini?
apa hubungan cukong ini dengan PKNS?
kenapa PKNS dapat dibeli oleh cukong
siapa ajen cukong dalam kerajaan Pakatan Rakyat
siapa exco talian cukong?

orang ramai dijemput hadir untuk mendengar pembongkaran
talian cukong dengan PKNS


LAWAN LAWAN DAN LAWAN


20 ulasan:

inspigoblog berkata...

CUKONG DIDULUKAN!!!!!! selamatkan Malaysia? selamatkan padang dulu
http://www.petitionbuzz.com/petitions/padangpkns

Tanpa Nama berkata...

Salam sahabat,

kepala bana la woi, ingat org selangor kaya mcm kir toyol ke? Nak main bola boleh pi botanical garden sydney habour, main lelayang, konda kondi kat autralia.
Kalu laman rumah mcm kir toyol takpe la jugak. Nie rumah dah mcm sarang burung merpati. Mana ada tempat nak main? Kalu gaji aku sebulan 14 ribu ok la jugak. Nie pung tinggal duit rokok dan duit minyak moto je.
Begitu besar hutan kat gombak tu pi la ambik bikin projek.
Budaya rembat nie budaya UMNGOK. Aku harap sangat PR tak jadi penyamun tarbus. Tolong la cari tanah lain. Kesian la kat bebudak yg selalu main bola kat situ.

Tanpa Nama berkata...

betuike bro?? cam skit je yg tak puas hati...
by coma

NgokNgek berkata...

Ramai x puas hati, tapi ramai sokong dari belakang saja... harap Khamis di MBPJ, ramai angkat bontot dari kerusi2 selesa, dan tampil untuk menghalang KERJA BANGANG PKNS dan Melati Ehsan....denga cerita ada pegawai PKNS pakai kereta SUV mewah buatan German, dan pegawai2 PKNS dapat bonus lumayan baru2 ni.... so, betul ke PKNS perlukan duit? Gadaikan harta rakyat Selangor atas nama pembangunan untuk rakyat??? Ye le tu...

Tanpa Nama berkata...

kalau tak salah tanah dah lebur just before PRU12 ... takkan nak suruh kerajaan PR beli balik

onlyoe berkata...

kalu cmnila PR buleh g mampos la.. BN ke PR ke due2 cukong dh tarik telor, bagi nasi kangkang
revolt wat republik karang...

Tanpa Nama berkata...

Sikit aje yg tak puas hati??? Tak nak tunjuk je, dalam hati ramai yg terbakar.

Twitter: @PadangRakyat

Tanpa Nama berkata...

semekom,salam sejahtera,
BUAT SESEDARA DILUAR SANA AMARAN!!!!!SIAPA P.K.N.S SIAPA M.B.P.J DAN DIBAWAH KERAJAAN MANA MEREKA SEKARANG????KENAPA PUAK P.K.R NAK MEMBANGANGKAN DIRI NAK MENERUSKAN PROJEK GILER NI KALAU DEPA TERUS KAN DEPALAH BODOH KOT2 LEPAS NI TURUN TAKHTA????SAPA YANG MASYUK...KUI KUI KUI....KER PASAL P.K.R DAH XDER ISU NAK PERBESARKAN ISU NI....ADERKER DIORANG YG BUAT KEPUTUSAN DIORANG YANG BANGKANG...KONONNYA ADALAH Y.B NI SANGGUP MEMBANTU RAKYAT....DEY PIRAH KENCING SANA KENCING SINI.....PODAH SEMUA PON SAMA....DENGAN INI SAYA HARAMKAN SEGALA PROJEK DIKAWASAN KELANA JAYA....SS7 RULES HAHAHHAHAHA.....

Tanpa Nama berkata...

Apoler...Jgn gadai padang yg sekangkang kera tu atas nama pembangunan lalu diberi kpd cukong, ... kat mana laie kami nak main nyorok dan main guli or main polis and thief...

Tanpa Nama berkata...

PKR,PKNS,MBPJ SEMUA PON BAWAH SATU KERAJAAN APA YANG SUSAH SANGAT...Y.B DAH JUMPA......OOPPPSSS GUA RASA ADER YG X KENE NI??????NI SEMUA MAIN UNDER TABLE OR MAIN BELAKANG????ALAMAK TUT TUT TUT.......SO JANGAN JADI MACAM LEMBU?????SEMUA PON PENIPU BN KA PKR KA APA KA SEMUA KAKI KENCING PUNYA ORANG...MATLAMAT MENJAHANAMKAN ORANG MELAYU TAHNIAH EK........

Tanpa Nama berkata...

apa lagi..kasi panggil rtm,tv3,utusan dll media gerombolan..bg satu malaysia tau..

Tanpa Nama berkata...

Kerajaan Pakatan Rakyat tak bagi org2 kt selangor ni main bolasepak..cam bodoh..bola sebijik kejar ramai2....cuba la main permainan yg membangunkan minda sikit...permainan yg tak menggunakan padang....kahkahkahkah

Hamidi Fizie Bin Ahmad berkata...

tapi dengarnya diorang nak buat kompleks perniagaan dan shopping kompleks..diorang cakap ada bikin sekali padang bola kat dalam tu kira macam padang bola dalam shopping complekx..macam kat sunway piramid la ada atrium dalam sunway pyramid,ada sunway lagoon..begitulah kira2nya..ok pe? padang bola dalam shopping kompleks x pernah dibuat orang...b4 bangkit tengok dulu diorang nye plan structure kompleks yang bakal dibina,kalau betul seperti dikata terima jelah..mungkin ada sesuatu yang unik nak ditonjolkan..jangan buruk sangka dulu fikir dengan hati yang tenang dulu berbaik sangka..kita pun x dapat informasi yang tepat lagi pun..

Tanpa Nama berkata...

Lawan tetap lawan..... Kerajaan PR ka BN ka kalau buat silap lawan tetap lawan.... Ini baru ketuanan rakyat.... Kami anak muda melawan kerajaan korup

Tanpa Nama berkata...

kat p.pinang ada kg buah pala.. di selangor ada buah kelana jaya

rakyat melopong main buah pelir.

Tanpa Nama berkata...

errrrrr.....bila masa padang ni rakyat selangor punya?tukar tiub tak dpt habuan ke?

Tanpa Nama berkata...

ni bukan yg pertama...dulu ada di kota damansara...buat carrefour pun
company ni:
Melati Ehsan
kah kah kah

tetap sokong Pakatan Rakyat, tapi tidak membuta-tuli.
tak mcm org Ameno, sokong sampai mati, sampai selama2nya
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

sama je, kalau dah politician tu, semua gile duit, prinsip sume tolak tepi, mangkok hayon betol!!!

zainal abidin berkata...

jangan cepat buat conclusion. Kerajaan PR dah takleh buat apa sebab benda ni dah finalised masa zaman toyo lagi. kes ni sama macam kes kg buah pala. yang pelik, napa baru sekarang buat protest???

TAN SRI KHALID berkata...

apalah saya nak bagi offer ni setiap penduduk sekitar padang akan dapat comision 10peratus daripada hasil jualan pangsapuri...hihihihihi xkan xnak duit kot....selangor banyak duit ni lubuk emas.......go rakyat go....