Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 20 November 2011

SILA LIHAT SEKALI LAGI





NOTA:

lihat dan lihat
bagaimana orang melayu
jadi bodoh dan ditakut takutkan




8 ulasan:

mek berkata...

dah lihat banyak kali & love it everytime i watch.
good job

Tanpa Nama berkata...

Sayang Isteri tinggal-tinggalkan, sayang anak tangan-tangankan. Kalau sayang Melayu tinggalkan UMNO....

Tanpa Nama berkata...

pukimak lu la

Jebon berkata...

Sayang ramai audien yg datang ialah orang cina... orang Melayu pula takut dengar statemen bro TT... kah-kah-kah....

Tanpa Nama berkata...

bro TT ,, great , harap semua audience disana ambil masa baca dan faham msg msg yang lain disampaikan di blog ini. - chinook22 -

pakcik felda berkata...

err.. mi spik no inglis..

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

gua caya lu. It's a good one

Tanpa Nama berkata...

HAHAHA.. aku pun ramai engineer kat tempat kerja aku (industri berat dan kaya raya untuk cukong dan umno/bn)... bukan kata melayu saja, india cina pun sama malas berfikir dan membuat analisis!!! kalau graduate dalam negara, memang beginikah graduan kita semua??? hairan aku memikirkannya, sampai bengkak kepala pelir aku mencari jawapan kepada persoalan ini!!!

bahasa inggeris jangan cakap la pasal pronounce.. basic ayat pun manager pun sama macam bahasa kongkang bila nak cakap english!!!! sungguhpun aku tak suka english.. tapi bila meeting ngan mat saleh russia, mamat2 jepun, kene berani la nak buat keputusan dan dedahkan analisis kita sebagai engineer bergaji 15k.. bukan duduk diam, checkmate macam pelir baru lepas melancap!!!

-euginicist