Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 6 Disember 2011

LAGI JENAYAH KULIT ITAM - TAK ADA BEBAN TAK PERLU PIKUL MAT GELAP





SEBELUM NASI MENJADI KERAK




PELAJAR AFRIKA PUKUL IMIGRESEN – berita hairan

MANTIN: Kira-kira 50 pelajar kolej swasta warga Afrika di sini, bertindak ganas termasuk memukul pegawai penguat kuasa imigresen yang menahan rakan-rakan mereka yang melakukan pelbagai kesalahan dalam Operasi Ajar di apartmen asrama kolej itu di sini, awal pagi semalam.

Dalam kejadian kira-kira jam 4.30 pagi itu, kumpulan terbabit yang tidak berpuas hati dengan penahanan lapan rakan mereka mulanya melakukan provokasi lisan terhadap anggota penguatkuasa.

Keadaan terus menjadi tegang apabila provokasi mereka tidak dilayan, menyebabkan beberapa pelajar memandu sebuah kereta dan memberhentikannya di depan trak yang bergerak keluar dari kawasan itu.

Mereka kemudian menjerit memaki hamun hingga berlaku tolak menolak dan beberapa pelajar dilihat memukul anggota penguat kuasa.

Tindakan pelajar terbabit yang semakin tidak terkawal memaksa pasukan operasi yang turut dibantu Ikatan Relawan Rakyat Malaysia (Rela) memberi amaran dan menghalau mereka pulang ke bilik masing-masing.

Ketua Penguat kuasa jabatan itu, Abdul Kadir Hussin, mengakui kumpulan pelajar warga Afrika sering melakukan provokasi setiap kali pihaknya melakukan operasi membabitkan mereka.

"Kami sudah bersedia menghadapi segala kemungkinan dan bersyukur kita dapat mengawal keadaan dengan bertindak mengikut bidang kuasa kita," katanya di sini, semalam.

Katanya, dua pelajar Afrika berusia lingkungan 20-an ditahan kerana menghalang penjawat awam menjalankan tugas.

Beliau berkata, secara keseluruhan seramai 46 warga asing yang sebahagian besarnya warga Afrika ditahan dalam 'Ops Ajar' selama tujuh jam bermula jam 10 malam itu.

Antara kesalahan mereka adalah pas pelajar tamat tempoh, tinggal lebih masa dan memiliki pasport palsu.

Operasi itu disertai 105 anggota termasuk Rela, polis, Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dan Jabatan Pertahanan Awam (JPAM).

Turut ditahan dalam operasi itu adalah seorang pelajar wanita tempatan berusia 24 tahun kerana berkhalwat dengan seorang warga Afrika di dalam sebuah bilik di apartmen asrama berkenaan.

Dia diserahkan kepada Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Sembilan untuk tindakan lanjut.


NOTA:
inilah sebab kenapa kita tak suka orang itam
kita tak suka orang itam bukan kerana kulit mereka
tak sangkut paut dengan kulit mereka
kita tak suka mereka kerana perangai jahat mereka

memang betul
mereka akan menuduh kita rasis
mereka menuduh kita
tak suka kulit hitam mereka
hujah kulit itam ini telah selesai
tak ada siapa lagi ambil pot
ini kempen lama mereka
mereka gunakan untuk menghalalkan kerja jahat mereka

tak percaya?
sila tanya orang kenya
mereka tak suka orang nigeria
sila tanya orang gabon
mereka tak suka orang ghana
sila tanya orang afrika selatan
mereka tak suka orang zimbabwe
semua ini berkulit hitam
yang dibenci kulit hitam
dan yang membenci juga kulit hitam
jadi bukan kulit hitam yang jadi asas kebencian
tetapi perangai dan sikap mereka


NOTA:
pekara kemasukan orang kulit itam ini
wajib dibendung dengan segera
sebelum pekong meletus
sebelum nasi jadi bubur
orang melayu ini tak sedar sedar
tak ada masalah cari masalah
tak ada beban pikul mat gelap
kah kah kah


ABU SLOGAN KITA


NOTA:
kenapa kes orang itam ini
tidak dibincangkan dalam
perhimpunan ketuanan melayu
semua senyap jadi bodoh
agaknya semua suadah jadi lembu
kah kah kah


15 ulasan:

Sam Kai Cheong berkata...

Risau jugak fenomena ni. Kalau besok minah2 melayu dah lahirkan anak2 kulit hitam, dalam masa 20 - 30 tahun mereka ni join pulak gerombolan dan mengaku melayu, macamana agaknya?

Mat Niger Mat Bangla Mat Indon Mamak berkata...

Menurut Lebai Google, ramai Nigerian scammers sekarang beroperasi dari Malaysia sebab kebanyakan laman web Amerika telah block IP address dari Nigeria. Sekarang mereka terpaksa beroperasi di Ghana, Ivory Coast, dan Malaysia. Kalau kemasukan Mat Niger tidak dipantau, pada masa akan datang, rakyat Malaysia tidak akan dapat melawat laman-laman web dari Amerika.

Mat Niger Scammer ini selalu menipu orang kat laman web cari jodoh. Sila tanya lebai Google tentang Nigerian Scammers kat dating websites.

Jadi kalau Mat Niger dibiar beroperasi kat Malaysia, maka pada masa hadapan, rakyat Malaysia tidak boleh lagi mencari jodoh di laman web cari jodoh Amerika. Terpaksa rakyat Malaysia berkahwin dengan Minah Niger dan Mat Niger. KAHKAHAKAHKAH... Jangan ketawa!!! Ini serius dan benar. Saya tak bergurau.

Semasa saya duduk kat Coffee Beans, telah banyak kali saya duduk bersebelahan dengan Mat Niger yang sedang cuba nak menipu orang tempatan dengan Nigerian Scam mereka.

Landscape Malaysia pada masa akan datang:

Cukong & orang Cina sudah tiada lagi di Malaysia sebab dihalau oleh UMNO (Kalau tak suka boleh KELUAR!!!!)

Tempat mereka akan diganti dengan Mat Niger & Minah Niger.

Jadi orang-orang Melayu yang suka makan suap, tidak akan dapat lagi merasa lendir China Dolls yang kulitnya gebu, licin, & putih melepak kerana tempat mereka akan diganti oleh Minah Niger yang kulitnya hitam kilat metallic dan hitam pekat macam Kopi O.

Setiap hari, kita dapat membaca bagaimana rakyat Nigeria selalu bunuh membunuh kerana berlainan agama. Adakah kita mahu mengimport budaya ganas Nigeria?

Sekarang kita bimbang dengan si Mamak yang rasis & menyamar jadi Melayu. Pada masa hadapan, Mat Niger akan diiktiraf sebagai Melayu sebab menurut perlembagaan Malaysia, sesiapa yang bercakap bahasa Melayu, turut budaya Melayu, dan beragama Islam adalah Melayu.

Kad Pengenalan telah diberi kepada Mat Niger & Mat Bangla. Jadi pada masa yang akan datang Mat Niger akan jadi ketua Pemuda UMNO Selangor.

Tanpa Nama berkata...

Perhimpunan ketuanan melayu tak bincangkan hal orang kulit hitam sebab nak jaga hati 'mamak keling'

nanti kalau salah cakap, ahli-ahli umno mamak/keling yg seramai 367,003 org akan isi borang lompat masuk pas/pkr.

kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah

err.. ex-gf najib pun hitam jugak! kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

orang atasan yang benarkan mat gelap ni masuk sebab ada kepentingan peribadi pastu menyusahkan penjawat awam...tak pasal2 kena layan mat gelap. melayu bagaikan takde maruah dalam negara sendiri bila bangsa asing mula naik kepala...sepatutnya hantar semua mat gelap ni balik ke negara memasing, wat huru hara je datang negara orang...apa perlu takut rasis, tu fitrah manusia di mana2.

Tanpa Nama berkata...

bro isham, kat dlm utusan tulis 200 pak tam keliling 100+ penguatkuasa. lps tu kene tahan 2 org je.. berita harian tulis 46org....perghhhhh mane satu nak caya siallllll

Tanpa Nama berkata...

Turut ditahan dalam operasi itu adalah seorang pelajar wanita tempatan berusia 24 tahun kerana berkhalwat dengan seorang warga Afrika di dalam sebuah bilik di apartmen asrama berkenaan

adoiii...!


jangan biar diri anda diselubungi kelentong

jom bagi bersih semua kekotoran ketamakan dan korupsi politik negara, jom humban KERA UMNgOk-BoNgok jauh2 ke laut!

-average joe-
klakka-la.blogspot: BINATANG PELIHARAAN SAYA 3

Tanpa Nama berkata...

to Sam Kai Cheong....tak perlu tunggu begitu lama sbb sekarang ni juga pak itam2 ni sendiri boleh jadi meLAYU express jika mereka mematuhi perLEMBAGAan persekutuan per. 160(2)tambahan pula minah2 meLAYU dah dijolok pun. nak jadi meLAYU, senang, tak nak jadi meLAYU pun tak susah

Tanpa Nama berkata...

kalau tengok pada degilnya kerajaan Bee End dlm masalah org itam ni aku rasa mungkin ada org2 besar dlm kerajaan Bee End yg buat bisnes besar kt nigeria tu.sebab tulah takut sgt nk benteras kemasukan mamat itam ni ke malaysia.takut bisnes kena blok pulak kt sana nanti.maklumlah malaysia ni kan mak bapak diaorg yg punya.jadi apapun kepentingan diaorg kenalah dijaga.untuk rakyat pegi mamposlah.itu bukan masalah mereka.

Non-Governmental Individual berkata...

bawa masalah je manusia Afreaka ni... hari tu nampak awek melayu cun dgn jantan Afreaka... sadis...

Non-Governmental Individual berkata...

Sam Kai Cheong


bagus jugak tu, nanti malasia b0leh masuk World Cup :p

Tanpa Nama berkata...

Ada umno kesah masalah rakyat mcmni? Mamak madey yg bawa masuk puak2 ni kunun nak jadi hero afrika.

Anti Kaninabu berkata...

pendatang haram ni suruh balik je lepas rotan sebab takde visa. indon myanmar vietnam pinoy pun sama.buruh boleh dok tapi bayar cukai.ni aku tengok indon kaya raya bina banglo di gombak dll pastu beli keta honda. ramai yg kawen dgn org tempatan beli kebun getah sekrg harga getah tinggi dia dah jutawan. tak caya pergi kg melayu raya segamat kat kg nooh gadut ex mufti bn.indon toreh getah 15 tahun jadi jutawan beb.aku yg nak mampos belajar pastu kerja 20 tahun hutang yg banyak. pukitiang.bayar cukai negro indon yg dpt petrol tepung beras minyak gula dll. pukitiang. ini semua dasar Kaninabu yg tak mampos mampos tuh.

Tanpa Nama berkata...

tt, orang kulit hitam ni la yang bawa duit ke kolej2 swasta.kolej2 swasta ni akan bagi orang kulit itam belajar tempat dorang..janji dorang dapat yuran duit.marketing officer pulak akan dapat komisyen..dorang ni nak survive kat malaysia jual dadah lah..dorang tak belajar pun sebenarnya..

malaysia la bodoh senang2 bagi dorang masuk.imigresen kita tak ketat.asal ada pas pelajar jer boleh masuk.padahal pas pelajar dari kolej swasta..tapi nak larang tak boleh pasal kolej swasta ni dipunyai oleh taikun2 cina.pastu terkandung dalam law yang membolehkan pas pelajar masuk malaysia..

masalahnya polis2 kita pon lembik..penakut dengan org kulit itamm..pasal nak cakap orang putih tak reti..pandang tinggi org kulit itam leh cakap orang putih.dgn indon bukan main belagak lagi polis2 ni..

Tanpa Nama berkata...

Kalau tak silap, Daim bukan main lagi aktif dlm kegiatan perbankan dan pelaburan di Afrika. Yg paling aktif di negara2 Afrika yg miskin.

Ada kaitan dgn kegiatan Daim? Who knows. Since TT pun kata Mahathir yg mula nak jadi juara Afrika.

Jonathan Davis berkata...

TT,Mohon semua pembaca Blog ko rate satu artikel TERHANGAT !!! kat Blog MAS, Isu sama macam yang ko pernah kupas tentang gagak hitam sebelum neh and inilah punca kenapa negara kita selalu sangat ada isu yang tak ada penghujung... Selamat Tahun Baru 2013~~!!
p/s - Mohon sesiapa yang ada info tentang kegiatan persundalan warga Nigeria dengan warga tempatan untuk e-mailkan info anda kepada saya ye... Ingin membuat sedikit rampaian kisah tentang ini
Jutaan Terima Kaseh Didahulukan atas maklumat teman2 semua