Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 6 Disember 2011

LAGI KES JUBUR BERJUBUR






SATU LAGI KES BERJUBUR





PENGUMUMAM

Satu laporan polis akan dibuat pada, 6hb Disember 2011, pada pukul
2 petang di Balai Polis Jalan Travers ke atas laman sesawang

www.papagomo.com yang dimiliki oleh Wan Muhammad Azri bin Wan Deris, pemegang kad pengenalan bernombor 830121-03-5019.

Wan Muhammad Azri bin Wan Deris dalam laman web beliau
www.papagomo.com telah melakukan fitnah terhadap diri saya pada artikel beliau berjudul

"AMIN ISKANDAR PENULIS THE MALAYSIAN INSIDER AKUI DICABUL ANWAR IBRAHIM"

pada capaian :
http://www.papagomo.com/2011/11/amin-iskandar-penulis-malaysian-insider.htmlTulisan ini dilakukan pada tarikh tertera di laman web tersebut : 26hb November 2011.

Fitnah tulisan Wan Muhamamad Azri atau Papagomo ini dipercayai dilakukan atas niat beliau mempertahankan Datuk Razali Ibrahim daripada penulisan dan kritikan saya terhadap Datuk Razali Ibrahim, Timbalan Menteri Belia dan Sukan pada tulisan saya bertarikh 25hb November 2011 di capaian:
http://www.themalaysianinsider.com/opinion/article/razali-ibrahim-janganlah-bersikap-seperti-anak-kecil/

Tindakan membela Datuk Razali Ibrahim dengan cara membuat fitnah terhadap diri saya adalah satu tindakan yang tidak wajar dan seharusnya dilakukan dengan berhujah secara matang.

Sebagai seorang penulis dan blogger yang menyokong kebebasan bersuara dan menyatakan pandangan, laporan polis ini dilakukan bukan bertujuan untuk menyekat kebebasan penulis blog untuk menulis, akan tetapi untuk mengekang budaya fitnah daripada terus menjadi amalan sesetengah pihak.

Semua media, penulis blog dan rakyat Malaysia dijemput hadir.

Sekian dimaklumkan,

Amin Iskandar
Blog:
www.aminiskandar.netTelefon: 019-2302327--Amin Iskandar


INI TUNTUTAN KITA














INI MUSUH KITA













ABU KEMPEN KITA






21 ulasan:

mek berkata...

kepala otak geng gerombolan ni tak ada pikir lain la.
asyik pikir berjubur je.
tapi nak buat macam mana, orang bodoh memang macam tu.
kah kah kah

eqainlalaland berkata...

Ini muka lahir tahun 83 ke? takde idea lain ke?asyik melucahhhh je.kalau tak idea melucah, idea agama.

Tanpa Nama berkata...

haha.. baru 27-28 tahun jer budak ni.. aku ingat dah umur 50 dah...

patut la kanyaq lagi.. lendir pun entah ader ke tak lagi tu ha.. tak hingin anak menantu cucu aku jadi begini... mintak simpang malekat 44..

Tanpa Nama berkata...

woit...kah kah kah..kah kah

Biar aku beritahu kau orang semua, Siapa sebenarnya 'Papa Burit' ni..?

Dia sorang Anggota Polis(SB). UMNO arahkan anggota polis ni menyamar jadi BLOGGER untuk perburukkan PR

Itu sebab tiada tindakan undang2 ke atas 'Papa Burit' ni..!

Itu saja aku nak maklumkan. Aku masih sibuk jalan-jalan ni...kah kah kah..kah kah !!

Tanpa Nama berkata...

Bro TT... Muka dak ni macam ee je... Mmg geng ee ni suka buat masalah la...

Tanpa Nama berkata...

mamat kimak ni ada kes di court. kena dakwa samada kes rasuah ke salah laku, tp kes serius jgak la. kawan aku lawyer firm yg amek kes dia... sbb takut kena hukum la dia bukan main lgik lawan PR.

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah
agak2 lar kalau nak memfitnah tu...
dulu dr. munawer...skrg ni amin iskandar...kahkahkah
Ya Allah kau turunkanlah bala untuk gerombolan Umporno Laknatullah ini. Aminnnn

bila mau Bersih 3.0
tak sabar2 rasanya!!!

lan berkata...

blog penuh caci maki. ni harapan umno?

lan berkata...

blog penuh caci maki. ni harapan umno?

azrul berkata...

hmmm...aku igt kn PapaGomo ni da berumur orgny, tp sebalikny.patut la blog die mcm tu,so tak yah pk la..kalau org mcm ni nk membantu UMNO naik..kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Ni rumah dia kalau nak singgah minum kopi:

F-1-9 VILLA DANAU APARTMENT
JALAN 5/23E
TAMAN DANAU KOTA SETAPAK

Tanpa Nama berkata...

TT... satu je blog ni kurang berbanding Papa Gomo punya blog...

Blog papa gomo takde tapis-tapis seperti TT... TT, kamu juga yang memperjuangkan kebebasan bersuara kan?

tak cool la brader...

Tanpa Nama berkata...

muka macam gambang je si gomo ni.. tampo ke guna selipar.

MadeyBersiong berkata...

kahkahkah mati2 aku ingat papa gomok ni orang yang dah lama dalam umno, ada pengalaman laa..sekali tengok IC, apa daaa...anak lembu rupanya

Tamil Tiger berkata...

la SB rupanya. awat muka dua mcm org Tamil je tapi nama Wan? hakhak

Tanpa Nama berkata...

nasib baik ler tt ensem...ha2 w/pon da tua ckit...tua ckit jer..

Tanpa Nama berkata...

hek elleeeeeee..28 taunn rupanya..budak lagi.budak tak dapat kerja tetap..budak umur 28 taun nak compare dengan hishamuddin rais, subky latif, sayuti omar, ahmad lutfi othman, mahmud zain..memang jauh langit dari bumi laa..

umur 28 taun pergi belajar lagi la jawapannya..budak lagi..tak layak nak tulis pasal politik.takda ilmu politik.

psttt..papagomo muka tak ensem la..ada iras2 eee sikit..cuba check salasilah..eee ni memang kaki putar alam..

Tanpa Nama berkata...

F-1-9 VILLA DANAU APARTMENT
JALAN 5/23E
TAMAN DANAU KOTA SETAPAK

hahahaha..leh datang beraya ni..leh tengok sapa orangnya ni..nak bahan2 best ni..nak gak tengok sapa bini dia..cantekkk ke takk..nak gak tengok dia pakai kete apa..

Tanpa Nama berkata...

takyah nak kelentong la SB konon..SB takkan letak budak umur 28 taun laaa..bajet perisik..kerja tetap pun tarakkk..

Tanpa Nama berkata...

cuba urine test papagomo..ada kesan2 ganja tak..hehe

Tanpa Nama berkata...

umoq budak lg dh nk tunjuk terar! kalo btui terar xpe, ini tak terar mana pun.maki2 bole la, fakta xde, research x buat, main pakai sondol je mamat gomo ni. Ni blajaq sampai tingkat mana ni? hang pi ulang blk SPM huahahahha.........