Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 9 Januari 2012

BERTEMU PAGI INI DI JALAN DUTA




DATANG JANGAN TAK DATANG




12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

1.Dua budak hitam dari mckk!!
2.sorang bakal masuk dalam!sorang dok sorang,merempat sampai ketua!
3.Siannnnn.Dua-dua dah senja,dipenghujung usia.

underBear berkata...

hisham,hg join tak???
ttr=tukartiubrosmah

ShahirRaus berkata...

Salam #901 : Anwar Bebas Dari Segala Tuduhan dan didapati tidak bersalah.

Tanpa Nama berkata...

tt mana update?

Tanpa Nama berkata...

anwar bebas.hahaa!
ko gle nk tngkap anwar. antarebngse sokng dy.hahhaa REFORMASI!!

Pro_Pembaharuan berkata...

Baru je sampai ofis dari jalan duta...

hairannya aku... mesti ade yg tak kene...

1. polis bagi kerjasama kawal lalulintas dan para demonstran...

2. perkosa nak tolong polis jaga demonstran...

3. anwar dilepaskan!

Ingat main chess tak? salah satu teknik main chess ialah bagi lawan makan sekor sebelum rembat dua ekor!

Tanpa Nama berkata...

woit tt,

ko dah bangun pagi ke belum nie...

Tanpa Nama berkata...

woit tt..

mana kau jang?
sonyap jo jang....
harap kau selamat tak kena bom pagi tadi..hehehe

anyway...aku rasa ko patut 'revise' semula list kau untuk insan paling cool, cool umpama 'jil-jil jigarthanda'

1)TG Nik Aziz
1)Wan Azizah
1)TG Hadi Awang
1)Anwar Ibrahim
1)Nurul Izzah

yang paling poyo sepoyo-poyonya..
10)hassan ali-motivasi dah basi!
10)berahim ali-nak tembung kat jln duta!
10)najib razak-lari ke afrika!
10)shyfool-tunggu balasan kat akhirat?

nota:
apa itu jil-jil jigarthanda?
tanya lebai google..hehehe

Najib_memey_bijok berkata...

"Lu tengok kes Anwar, Najib betul2 mau transform Malaysia jadi baik laa, dia nak ubah mahkamah Malaysia laa, apa kau nak cakap Anwar bebas? Mahkamah Malaysia tak adil lagi?" - kawan gua seorang nonpartisan sound gua tadi..

hah! Najib memey bijak ah, tak bodo macam Madey, tindakan bebaskan Anwar ini strategi bijak. Geng Najib menang. Anwar punya momentum dah kurang, ini semua orang tahu. Aku sendiri dah kurang dengan si Nuar ni berbanding 1998 dulu. Kalau mahkamah kata Anwar bersalah confirm laa rating Anwar naik balik di mata rakyat, semangat reformasi tu membara balik. Sebab kan Najib bijok, dia bebaskan Anwar supaya momentum Anwar tu kekal begitu dan semakin menurun. Lagi satu , dengan pembebasan Anwar, yang jenis atas pagar macam aku ni akan bersama Najib, rakyat kelas pertengahan akan bersama Najib sebab dah terbukti melalui pembebasan Anwar ini keputusan hakim adalah adil dan Najib betul2 membawa transformasi, wow!! kahkahkah Najib memey bijok

Atas pagar berkata...

To najib memang bijok 2:22 ptg...

Kalu sudah tahu anwar tak salah, kita kenalah sokong.

Dulu aku atas pagar jugak. Tak sokong anwar sebab orang kata anwar peliwat.

La ni anwar dah bebas dan mahkamah dapati tak salah. Tuduhan itu tak benar dan fitnah. Aku sedar kesilapan ini dan akan sokong anwar jadi perdana menteri.

Lagi satu, anwar berkata benar. Dia tak lari pun ke luar negeri macam orang ramai jangkakan. Oleh sebab dia berani maka aku tukar fikiran untuk sokong anwar.

Banyak kawan aku atas pagar sependapat dengan aku.

Tanpa Nama berkata...

Polis pun bagus. Pagi-pagi tak buat road block. Alhamdulillah. Bagus ketua polis negara kita yang baru nih.

Macam ni la baru boleh panggil polis cepat dan tepat!

Tanpa Nama berkata...

Apa pun, keputusan ni plus untuk Najib. Cuma kalau nak kekal jadi PM dua term lagi, Rosmah kena la turun. Bagi can la kat pompuan lain jadi isteri PM. Rating akan terus meroket naik... Hidup Najib, hidup UMNO.