Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 9 Januari 2012

KEMBALI MENGINGATI SEJARAH






SEJARAH PERJUNGAN REFORMASI 1998




8 ulasan:

Mohamadazhan.com berkata...

YB Tian Chua lebih kental jiwa berbanding YB yang muslim yang byk melompat kerana dunia...

Tanpa Nama berkata...

klau lah mse 1998 aku da 25.akan ku follw sume nie.. tp aperkan daye.. mse to bru darjah 1.he,

@solehnet berkata...

berguna jugak video yg di upload bertahun dulu...

blog tu dah lama tak update...

maklum lah dah ada twitter/facebook

nak tgk citer2 lama boleh lah ke sana..

tq tt

Tanpa Nama berkata...

ezam mmg terbaik..alangkah bagusnya dia masih kekal di PKR. dia mmg mirip DSAI..harga diri terus jatuh bila dia keluar.. sy amat kecewa dia disamakan dgn zul nordin dan ibrahim ali..sepatutnya dia dikelas yg berbeza..namun...

Che Armad berkata...

Eksklusif: Gambar dan Video sekitar Bebas Anwar 901 di Kuala Lumpur... FULL VERSION...

Rujuk Entri ini:
http://che-armad.blogspot.com/2012/01/eksklusif-gambar-dan-video-sekitar.html

JohnLeh PJ berkata...

Gempak laaa Pak Abu. Dia calon sesuai ganti Hassan Ali.

Kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

one thing that we can learn from this invaluable clip: kalau lah masa tu semua org bersatu hati masuk ramai-ramai sure polis tak berani cari pasal punya. ini tak, sorang dua je yg berani kedepan, yg lain kena kejar lari, kena sembur air lari, boleh tengok aje kawan kena pukul kena angkat dek polis ramai-ramai. mana lah polis tak naik tocang. ini lah mende yg kita kena belajar, jgn buat silap lagi. Sebenarnya 1998 umngok mmg boleh tumbang kalau semua pakat masuk ramai-ramai. the logic is simple: polis ada berapa kerat je vs org ramai. 10 lwn 1 takkan tak boleh, tp sebab 9 cabut larim mati kering lah sorang yg berani. respect minit 48, ada berani skit, patutnya bagi lagi yg pegang pistol tu, tak berani tembak punya, tembak atas dia berani lah. learn from mistake, move up and jgn lari - confirm umngok mampos!

the_fugitive berkata...

Huhuhu...kadang2 pelik bile orang duk kate ape hebat anwar...diorg mcm buta xnampak...ingat senang nak korban jiwa raga all in the name of malaysia...anwar bukan mcm yg lain2 bile kantoi mintak maaf...tu sume sebab memang betul diorg bersalah...tapi anwar xngaku sebab ape? SEBAB DIA XSALAH LA...alih2 kene tuduhan lagi...pun didapati xbersalah...ape yg aku nampak xseorang pon pikir pasal kebajikan anwar...tapi yg bagusnya anwar xpenah cakap pon pasal nak gantirugi...pasal nak balas dendam...pasal nak saman malu...anwar memang jauh sekali nak disamakan dengan para ulama...tapi yang aku tau dialah pejuang malaysia tulen yang cintakan agama..negara dan bangsanya ^^